Bezár!
2019. augusztus 19., hétfő, Huba napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
09:57 Sajtóeligazítás Amerikában: az orosz mese nem jött be, le kell cserélni a rasszizmuslemezre09:08 Okostelefonra költözhetnek az ügyfélszolgálatok08:19 Árpinak nem volt pénze tetkóra07:50 Még évekig eltarthat a sziámi ikrek rehabilitációja07:27 Trumpot tényleg érdekli Grönland megvásárlása06:56 Ötven magyar sárkányhajós indul a thaiföldi világbajnokságon22:14 A Proud Boys mindaddig visszatér a liberális Portlandbe, amíg az antifák aktívak a városban21:31 Hongkong: hetek óta nem vonultak ilyen hatalmas tömegek a kínai stílusú elnyomás ellen21:07 És mi van Mózessel?20:44 Felgyújtották Patkó Bandi több száz éves, legendás fáját20:23 Két ember rekedt a legmélyebb lengyelországi barlangrendszerben - a mentőakció akár hetekig is tarthat20:07 Európai parlamenti képviselők tiltanák be a trófeavadászatot19:38 Halálra gázolt egy kerékpárost a villamos Budapesten19:26 Tűz ütött ki egy újpesti gyorsétteremben18:48 Szeretetből irtotta ki családját egy orosz tinédzser
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Külföld :: :: Hozzászólások

NYPD: az erőszakos bűncselekményeket zömmel nem fehérek követik el

Reklám

Kellemes meglepetéssel szolgál a kíváncsiskodóknak a New York állam kormányzati honlapjára a napokban kitett bűnözési statisztika, amely faji szempontból mutatja be a bűnelkövetéssel gyanúsítottak, a miatta letartóztatottak és az áldozatok összetételét. Mi több, most először a bemutatott időszakra (a tavalyi évre) az adatokat szolgáltató New York Police Department (New York Állam rendőrsége) olyan változtatást hozott az adatok faji alapú bemutatásánál, amelyek a latin-amerikai elkövetőket nem a „fehér” kategóriába sorolta. (Balliberális olvasóink megnyugtatására: nem a Kuruc.info kérésére történt az üdvös módszertani változtatás.)

New Yorkban egyébként borzalmas állapotok uralkodnak bűnelkövetés terén. Csak és kizárólag tavaly decemberben 40 embert gyilkoltak meg, ami persze még mindig jobb a hondurasi fővárosnál, Tegucigalpánál, és a Texas-Mexikó határán a hispanikus oldalon lévő Ciudad Juarezben uralkodó állapotoknál, de azért Kabulban és a kolumbiai Bogotában egy kicsit már biztonságosabb.
Nézzük akkor ezeket a riasztóan rasszista adatokat.
A nem fehérek (azaz a feketék és latin-amerikaiak) követik el valamennyi erőszakos bűncselekmény 92 százalékát New York városában. 98 százalékuk a felelős valamennyi lövöldözésért. 91 százalékkal szerepelnek (mármint a fekák és a hispán népesség) valamennyi fegyverrel elkövetett bűntény miatt letartóztattok körében. 88 százalékkal állnak a dobogó tetején valamennyi kábítószerrel kapcsolatos letartóztatás kategóriájában. A lopott tulajdon miatt őrizetbe vettek esetében arányuk 84%, a nemi bűncselekmények miatt rács mögé lökötteknél pedig 88%-os eredményt értek el.
Az NYPD jelentése szerint a nem fehérek valamennyi gyilkosság 94, valamennyi nemi erőszak 91, valamennyi rablás 94 és valamennyi súlyos testi sértés 91%-át követték el. Ez a négy kategória jelenti az erőszakos bűncselekmények hivatalos fogalmi meghatározását. De ez a két faji csoport felelős a lopások elkövetése 84%-áért is.
A libsik eddig azért bírták el idegileg úgy-ahogy a statisztikát, mert korábban a „fehér” kategóriába belehelyezték a latin-amerikai népséget is, és a számok azért nem voltak ilyen rettenetesek.
Ennek most vége. És hogy erről csak a Kuruc.info számol be, éppen olyan kínos tény, mint maguk az adatok, és azt támasztják alá, hogy a médiának jót tenne – mint más tevékenységi köröknek is – a zsidótlanítás.
A fenti számadatokból ízelítőt kaptunk arról, hogy a nem fehéreket mennyire sikerült integrálni az amerikai létbe, azaz, hogy mennyire működik az a hangzatos, mondabeli olvasztótégely. Semennyire. És éppen ez az élő színes bőrbe csomagolt bűnelkövetés, amely Amerika oly sok városát veszélyes dzsungellé formálja át. Mint a 620 ezer lakosú Baltimore-t, ahol a múlt hónapig a gyilkosságok száma egy év alatt elérte a háromszázat, panaszkodik a mai Washington Post.
Aki utánanéz New York város konglomerációja („nagyobb New York”) lélekszámának és faji összetételének, azt találja, hogy a fehér és egyben nem latin-amerikai népesség létszáma 2 733 605, a teljes populáció pedig 8 336 697.
Ennyit a szivárvány kriminalisztikai és kriminológiai lecsapódásáról.
Szalonna János - Kuruc.info
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready