2019. február 24., vasárnap, Mátyás, Etel napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:55 Nem adják fel: tizenötödik alkalommal tüntettek a sárgamellényesek22:25 Hanoi felé zakatol az észak-koreai uralkodó22:10 Tatárszentgyörgyön szipogott az Emmi: a rasszista romagyilkosság sulykolása mellett gárdázás is kellett21:34 "Szállj sötét zászlókon hollómadár" - 576 éve született a nagy király21:15 Nem egyszerű a segélyszállítmányok útja Venezuelába20:46 Az ülőmunka terjedésével párhuzamosan egyre többen sportolnak20:17 Legalább három emberéletet követelt az Olaszországban és Horvátországban tomboló szél19:43 Zsinagógafelújítás: csalók számlájára utalt a Mazsihisz - még vicces is lenne, ha nem az ön pénzéről lenne szó19:01 Magyar portréfilmből derül ki, miért hívták Bud Spencert földönkívülinek18:27 "Elegen vannak nálunk" - Közel-Keleten működő különbíróságokat javasol az osztrák belügyér az "európai" dzsihadistáknak18:10 Guaidó megnézte a segéllyel teli teherautókat17:46 Mindenki megnyugodhat: nem szűnik meg, sőt jó irányba halad a Jobbik - és ezután listázhatják kettős párttagságú ellenállóikat17:24 Brit kormánytagok halasztanák el a Brexitet - Nagy-Britannia széthullásától tartanak16:55 Nem sokáig örülhettek bérüknek az indiai teaültetvényen dolgozó szomjasabb munkások16:19 Iszlamista konkurenciájára csapott le Franciaország Maliban
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Külföld :: :: Hozzászólások

NYPD: az erőszakos bűncselekményeket zömmel nem fehérek követik el

Kellemes meglepetéssel szolgál a kíváncsiskodóknak a New York állam kormányzati honlapjára a napokban kitett bűnözési statisztika, amely faji szempontból mutatja be a bűnelkövetéssel gyanúsítottak, a miatta letartóztatottak és az áldozatok összetételét. Mi több, most először a bemutatott időszakra (a tavalyi évre) az adatokat szolgáltató New York Police Department (New York Állam rendőrsége) olyan változtatást hozott az adatok faji alapú bemutatásánál, amelyek a latin-amerikai elkövetőket nem a „fehér” kategóriába sorolta. (Balliberális olvasóink megnyugtatására: nem a Kuruc.info kérésére történt az üdvös módszertani változtatás.)

New Yorkban egyébként borzalmas állapotok uralkodnak bűnelkövetés terén. Csak és kizárólag tavaly decemberben 40 embert gyilkoltak meg, ami persze még mindig jobb a hondurasi fővárosnál, Tegucigalpánál, és a Texas-Mexikó határán a hispanikus oldalon lévő Ciudad Juarezben uralkodó állapotoknál, de azért Kabulban és a kolumbiai Bogotában egy kicsit már biztonságosabb.
Nézzük akkor ezeket a riasztóan rasszista adatokat.
A nem fehérek (azaz a feketék és latin-amerikaiak) követik el valamennyi erőszakos bűncselekmény 92 százalékát New York városában. 98 százalékuk a felelős valamennyi lövöldözésért. 91 százalékkal szerepelnek (mármint a fekák és a hispán népesség) valamennyi fegyverrel elkövetett bűntény miatt letartóztattok körében. 88 százalékkal állnak a dobogó tetején valamennyi kábítószerrel kapcsolatos letartóztatás kategóriájában. A lopott tulajdon miatt őrizetbe vettek esetében arányuk 84%, a nemi bűncselekmények miatt rács mögé lökötteknél pedig 88%-os eredményt értek el.
Az NYPD jelentése szerint a nem fehérek valamennyi gyilkosság 94, valamennyi nemi erőszak 91, valamennyi rablás 94 és valamennyi súlyos testi sértés 91%-át követték el. Ez a négy kategória jelenti az erőszakos bűncselekmények hivatalos fogalmi meghatározását. De ez a két faji csoport felelős a lopások elkövetése 84%-áért is.
A libsik eddig azért bírták el idegileg úgy-ahogy a statisztikát, mert korábban a „fehér” kategóriába belehelyezték a latin-amerikai népséget is, és a számok azért nem voltak ilyen rettenetesek.
Ennek most vége. És hogy erről csak a Kuruc.info számol be, éppen olyan kínos tény, mint maguk az adatok, és azt támasztják alá, hogy a médiának jót tenne – mint más tevékenységi köröknek is – a zsidótlanítás.
A fenti számadatokból ízelítőt kaptunk arról, hogy a nem fehéreket mennyire sikerült integrálni az amerikai létbe, azaz, hogy mennyire működik az a hangzatos, mondabeli olvasztótégely. Semennyire. És éppen ez az élő színes bőrbe csomagolt bűnelkövetés, amely Amerika oly sok városát veszélyes dzsungellé formálja át. Mint a 620 ezer lakosú Baltimore-t, ahol a múlt hónapig a gyilkosságok száma egy év alatt elérte a háromszázat, panaszkodik a mai Washington Post.
Aki utánanéz New York város konglomerációja („nagyobb New York”) lélekszámának és faji összetételének, azt találja, hogy a fehér és egyben nem latin-amerikai népesség létszáma 2 733 605, a teljes populáció pedig 8 336 697.
Ennyit a szivárvány kriminalisztikai és kriminológiai lecsapódásáról.
Szalonna János - Kuruc.infoFriss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready