2019. augusztus 22., csütörtök, Menyhért, Zombor napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:49 Venezuela nagykövetséget nyitott Észak-Koreában22:32 Ledózerolták egy vendégeire támadó albán éttermét22:10 Egy olasz ügyésznek "köszönhetően" partizándalokat énekelve vonultak le a hajóról a néger megszállók22:04 Boris Johnson Berlinben: vannak alternatív lehetőségek a tartalékmegoldás helyett21:45 Az Északi Áramlat 2-ről tárgyalt Maas és Lavrov Moszkvában21:08 Putyin megerősítette: fegyverkísérlet során történt a halálos baleset20:48 Az amerikai kormányzat engedélyezni fogja a migráns gyerekek korlátlan ideig történő fogva tartását20:01 A hivatalos adat szerint meghaladta a 25%-ot a migrációs hátterű lakosság aránya a németeknél - de a valóság rosszabb19:43 A Mazsihisz megköszönte a kormánynak, hogy fizette a belterjes játszadozásukat, és egyúttal jelezték: most már a zsidó sportközpont következik19:28 A jemeni húszik megint lelőttek egy amerikai kémrepülőt 18:52 Vádat emeltek a 45%-os Simonka ellen - pedig szegény fideszes csak elszenvedője az egésznek18:15 Így ünnepelt a Mi Hazánk augusztus 20-án18:14 Egyeztetést kezd a kormányalakításról a baloldali Demokrata Párt az Öt Csillag Mozgalommal17:49 Mexikóban egy bíró engedélyezte kokain "rekreációs célú" fogyasztását17:21 Trump: valakinek szembe kellett szállnia Kínával
24 óra legolvasottabbjai

Külföld :: :: Hozzászólások

Tizenkét izraeli fiatal csoportosan megerőszakolt egy 19 éves brit nőt Cipruson

Reklám

A Ciprus délkeleti tengerpartján levő Ayia Napa (másképpen: Agia Napa) üdülőfaluban a rendőrség letartóztatott tizenkét fiatal izraeli férfit, akik a gyanú szerint csoportosan megerőszakoltak egy 19 éves brit turistanőt. A csoportos erőszak áldozatává vált nő jelentette a ciprusi rendőrségnek, hogy az Ayia Napa egyik szállodájában rátámadt 12 izraeli férfi, majd egymás után megerőszakolták. Az izraeliek tettük elkövetése után elmenekültek a szállodából, ám a rendőrség rövid időn belül elfogta őket Ayia Napában, illetve Paralimni nevű településen – írja a Ciprus Mail és az izraeli Má’áriv.
Zoom
Illusztráció - fürdőző hölgyek a ciprusi Ayia Napa tengerpartján (fotó: globalsemestersblog.wordpress.com)
A 19 éves brit állampolgárságú nő a mai nap folyamán a ciprusi rendőrségnek elmondta, hogy a 12 fiatal izraeli férfi szerdán, nem sokkal éjfél után berontott a szállodaszobájába, ahol lefogták és egymásután megerőszakolták. A megerőszakolt nő a ma orvosi vizsgálaton esett át. Az izraeli fiatalok (nyilván a külföldön is barbár viselkedésükről elhíresült valamelyik észak-afrikai vagy ázsiai zsidó közösség csemetéi – H. J.) az áldozatukkal egy szállodában laktak. A letartóztatott erőszakolók holnap kerülnek a ciprusi bíróság elé, ám, figyelembe véve a rendkívül jó izraeli-ciprusi kapcsolatokat, valószínűleg kiutasítással futni hagyják őket.
Az izraeli Má’áriv című újság úgy tudja, hogy az Izraeli Külügyminisztérium, s személyesen Joszi Wurmbrand Izrael ciprusi konzulja figyelemmel kíséri a tizenkét erőszakoló ellen folytatott rendőrségi nyomozást. Az izraeli konzul már föl is vette a kapcsolatot a letartóztatott fiatalokkal, meglátogatta őket, s az Izraelben élő családjaikat pedig folyamatosan értesíti a fejleményekről.
H. J. – Kuruc.info
Frissítés: Az egyik erőszakoló édesanyját röviddel ezelőtt meginterjúvolta az izraeli 12-es csatorna tévéállomás. Az édesanya elmondta: telefonon beszélt a fiával, aki közölte vele, hogy teljesen ártatlan, hiszen "egészen véletlenül vetődött a tett színhelyére, ám semmi rosszat nem csinált".
A fiatal azt is elpanaszolta az anyjának, hogy ma reggel a ciprusi rendőrök őt és a vele egy szállodaszobában lakó két barátját se szó, se beszéd kiráncigálták az ágyból.
"Senkinek nem tudom elmagyarázni, hogy ártatlan vagyok, mert itt mindenki csak ciprusiul (sic!) beszél", mondta az egyik letartóztatott fiatal. Egyébként tizenkét 16-17 éves izraeli fiatalt tartóztatott le ma reggel a famagustai rendőrség.
H. J. - Kuruc.info
2. frissítés: A megerőszakolt brit lány a ciprusi rendőrségnek elmondta: Valóban megismerkedett egy izraeli fiatallal az éjszakai bárban. Később együtt mentek vissza a szállodába, s megbeszélték, hogy a fiatal fiú bemegy hozzá a szobájába.
Csakhogy néhány perc múlva nem egyedül, hanem még 11 társával együtt rontott be hozzá, majd nevetgélés és durva megjegyzések közepette megerőszakolták, s a jeleneteket telefonnal még rögzítették is - írja a Válláh!Hádásot című izraeli újság.
H. J. - Kuruc.info
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready