2019. augusztus 22., csütörtök, Menyhért, Zombor napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:49 Venezuela nagykövetséget nyitott Észak-Koreában22:32 Ledózerolták egy vendégeire támadó albán éttermét22:10 Egy olasz ügyésznek "köszönhetően" partizándalokat énekelve vonultak le a hajóról a néger megszállók22:04 Boris Johnson Berlinben: vannak alternatív lehetőségek a tartalékmegoldás helyett21:45 Az Északi Áramlat 2-ről tárgyalt Maas és Lavrov Moszkvában21:08 Putyin megerősítette: fegyverkísérlet során történt a halálos baleset20:48 Az amerikai kormányzat engedélyezni fogja a migráns gyerekek korlátlan ideig történő fogva tartását20:01 A hivatalos adat szerint meghaladta a 25%-ot a migrációs hátterű lakosság aránya a németeknél - de a valóság rosszabb19:43 A Mazsihisz megköszönte a kormánynak, hogy fizette a belterjes játszadozásukat, és egyúttal jelezték: most már a zsidó sportközpont következik19:28 A jemeni húszik megint lelőttek egy amerikai kémrepülőt 18:52 Vádat emeltek a 45%-os Simonka ellen - pedig szegény fideszes csak elszenvedője az egésznek18:15 Így ünnepelt a Mi Hazánk augusztus 20-án18:14 Egyeztetést kezd a kormányalakításról a baloldali Demokrata Párt az Öt Csillag Mozgalommal17:49 Mexikóban egy bíró engedélyezte kokain "rekreációs célú" fogyasztását17:21 Trump: valakinek szembe kellett szállnia Kínával
24 óra legolvasottabbjai

Külföld, Zsidóbűnözés :: :: Hozzászólások

Pedofil tanárnő kiadatását akadályozta Netanjahu ultraortodox szövetségese - a rendőrség vádemelést javasol ellene

Reklám

Az izraeli rendőrség korrupció, csalás és hivatali visszaélés miatt vádemelést javasolt nyomozásának lezártával Jákov Licman egészségügyi miniszterhelyettes, az egyik ultraortodox párt elnöke ellen – jelenti a Jediót Ahronót című újság honlapja, a ynet nyomán az MTI.
Zoom
Ez az alak volt az egészségügy-miniszter Izraelben 2015-től 2017-ig... Ma már "csak" helyettes - de talán már nem sokáig (fotó: Shlomi Cohen/Flash90)
A rendőrség két ügyben keresett bizonyítékokat a politikus ellen. Az egyikben azzal gyanúsítják, hogy előnyöket ígért irodai alkalmazottainak, ha megakadályozzák egy hozzá közel álló tulajdonos éttermének bezárását. A másikban pszichiátereket arra próbált rávenni, hogy szakvéleményükkel megakadályozzák az Izraelbe szökött Malka Leifer, egy kislányok molesztálásával vádolt tanárnő kiadatását Ausztráliának, ahol tetteit elkövette.
Licman minkét esetben arra használta a hivatalából adódó előnyöket, hogy tiltott módon véleményük megváltoztatására késztesse az alá tartozó szakembereket. A rendőrség jelentése szerint elégséges bizonyítékot találtak ellene. Az éttermet, ahol még róla elnevezett fogás is volt, végül erőfeszítései ellenére mégis bezárták, miután súlyos szennyvízkezelési hiányosságokat találtak benne. Többen megbetegedtek az ott fogyasztott ételektől, szalmonella- és lisztériabaktériumot találtak az ételekben az ellenőrök.
Zoom
Fél lábbal Netanjahu is a börtönben, de ő még megúszhatja (fotó: Olivier Fitoussi)
A Malka Leifer pszichiátriai vizsgálatával megbízott szakembereket arra próbálta rávenni, hogy értelmi állapotára hivatkozva kiadatásra alkalmatlannak ítéljék a szexuális bűncselekményekkel vádolt nőt.
Zoom
A szép kiválasztott hölgy 2003-2008 között egy melbourne-i zsidó iskolában követett el legalább 74 gyermekmolesztálást - Izraelbe menekült, ahol a fajtársak azóta is oltalmazzák (fotó: Amit Shabi)
Leifer áldozatai tüntetésen követelték a kiadatást márciusban:
A rendőrségi bejelentés után Jákov Licman hivatala közleményt adott ki, melyben tagadták az ellene felhozott vádakat, és azt állították, hogy a miniszterhelyettes munkája során betartja a törvényeket. Az MTI "elfelejtette" megemlíteni (nem így a zsidó lap), de Licman nem csak holmi pártelnököcske, hanem Netanjahunak - Orbán barátjának - egyik legszorosabb politikai szövetségese is.
(Kuruc.info)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready