2020. február 22., szombat, Kövecs napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:58 A Recskre internáltaknak még koncepciós pert sem rendeztek, csak elvitték őket22:38 Földi: rejtett polgárháború van Németországban22:17 Az már biztos, hogy a moszkvai arcfelismerő rendszer jobban működik, mint a koronavírus kimutatása21:56 Kicsoda ön, dr. Sorge? Reálisak-e a 2. világháború legendás hírszerzőtörténetei?21:18 Az igazi rettegők horogkeresztet vélnek felfedezni az Opel egyik új felnijében21:04 Egy állami intézmény igazgatója hogyan lehet kuratóriumi elnök a Jobbiknál? Csak nem Fidesz-ügynök ő is?20:13 Megállapodás nélkül ért véget az EU-csúcs20:08 Erdogan felhívta Putyint19:37 Az ujjlenyomatok újbóli ellenőrzése alapján azonosították a makói kettős gyilkosság elkövetőjét19:16 Olajalku: új ajánlatot tett Putyin Lukasenkának18:49 Egyre elégedetlenebbek az ukránok a zsidó humorista embereivel18:15 A tizenötből 10 akadémiai kutatóközpont nem őrizte megfelelően a közvagyont17:44 Belekötöttek az oláhok a zilahi Ady Endre-szoborba17:32 NYT: Moszkva Trump újraválasztását támogatja17:17 Őrizetbe vettek egy illedelmesen kopogtató pakisztáni gyilkost
24 óra legolvasottabbjai

Külföld, Extra :: :: Hozzászólások

Súlyos antiszemita cselekmény Izraelben: disznóként ábrázolták az ortodox zsidókat

Reklám

Az izraeli Modi'in városba tartó egyik autóbusz vezetőfülkéjének ablakára az utasokat figyelmeztető, rajzzal is illusztrált írást ragasztott ki a jármű zsidó vezetője. A rajz egy pajeszos, kalapos ortodox zsidót ábrázolt, míg a kép alatt ez volt olvasható: "Kérjük, ne egyenek, s kérjük, hogy ne szemeteljenek!" - írja a Divvuáh Risoni izraeli hírportál.
Zoom
A Modi'in izraeli városba is közlekedő 881-es számú autóbusz sofőrje az utasoknak szánt különös, héber nyelvű figyelmeztetést ragasztott ki a vezetőfülke ablaküvegére: egy pajeszos, disznóorral ábrázolt ortodox zsidó rajza alatt a következő szöveg volt olvasható: "Kérjük, hogy (az autóbuszon) ne egyenek, s kérjük, hogy ne szemeteljenek!"
Zoom
A sajtóban megjelent "figyelmeztetésre" reagálva a 881-es járatot üzemeltető Kávim nevű autóbusz-társaság szóvivője kijelentette, hogy a vezetőség megdöbbenten értesült, és mélységesen elítéli a "rasszista" (sic!) cselekedetet. A szóvivő azt is közölte, hogy a "figyelmeztetést" kiragasztó zsidó sofőrt már be is hívatták a központba, s a meghallgatása után megindítják ellene a fölmondási eljárást.
H. J. - Kuruc.info
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready