2020. február 20., csütörtök, Aladár, Álmos, Elemér napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
17:45 Netanjahu az utolsó szöget is beveri a kétállami megoldás koporsójába17:35 Spanyolok (?) vertek meg egy jegyellenőrt a Keleti pályaudvarnál17:31 Amint konkrét lépések lehetősége merül fel a börtönbiznisz kapcsán, máris hevesen tiltakozik a kormány17:24 Zsidó erkölcsök: Spielberg lánya pornózik, ő meg örül neki - az más kérdés, kinek lesz gusztusa hozzá17:11 Történelmi mélyponton a lej az euróval szemben16:58 Tovább erősödik a szemkilövető: átlépett két szocialista fővárosi polgármester a DK-ba16:42 Kulcsár Gergely nagyon rossz lóra tett: azt hitte, a cipős akció után számíthat Auschwitz Peti együttérzésére16:15 Tizenöt évvel ezelőtti makói kettős gyilkosság gyanúsítottját tartóztatták le15:59 Megszólalt a nőverő alezredes: elsírta magát a képek láttán, de azért nem olyan súlyosak a sérülések15:48 Nem született megegyezés a szíriai feszültség csökkentéséről az ENSZ BT-ben15:11 Rengetegen vannak, ember! Nagyon sokan! - hüledeztek a Sályon tüntető cigányok a magyarok érkezésekor14:44 Vascsővel verte a polgármestert a "szegénységi pénz miatt" - de csak azért, mert téveszméktől szenvedett szegény13:57 A "terrorellenes népi háború", avagy a terror totális eluralkodása - az ujgur etnocídium 13:36 Ízelítő a jövőből: úgy tűnik, egy német saját kezébe vette a migránshelyzet megoldását Hanauban13:02 Börtöntöltelék- és migránskártérítések fizetgetése helyett búcsút mondana Strassburgnak a Mi Hazánk
24 óra legolvasottabbjai

Külföld :: :: Hozzászólások

Észak-Macedónia ratifikálta a NATO-csatlakozási egyezményt

Reklám

Ratifikálta a NATO-csatlakozásról szóló egyezményt az észak-macedóniai parlament kedden, a protokoll azonban csak azt követően lép életbe, hogy a spanyol parlament is – várhatóan márciusban – megszavazza a becikkelyezést.
A Vesti.mk szkopjei hírportál beszámolója szerint a 120 tagú parlament mind a 114 jelen lévő tagja igennel szavazott az egyezmény ratifikációjára. A voksolás után felvonták a NATO zászlaját a parlament épülete előtt.
A 29 NATO-tagország közül csak Spanyolország nem szavazta meg még meg Észak-Macedónia felvételét az Észak-atlanti Szerződés Szervezetébe. Ha a madridi törvényhozás is támogatja Szkopje felvételét, akkor Észak-Macedónia lesz a NATO 30. tagállama.
Észak-Macedónia és a NATO egy évvel ezelőtt írta alá a csatlakozási jegyzőkönyvet, amely lehetővé teszi, hogy Észak-Macedónia a katonai szövetség 30. tagja legyen. Ennek előfeltétele a Görögországgal majdnem három évtizedig fennálló névvita rendezése volt, amelynek végére tavaly tett pontot a két ország. A megállapodás értelmében a korábban Macedóniának hívott országot már egy éve Észak-Macedóniának hívják.
(MTI)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready