Bezár!
2020. augusztus 7., péntek, Ajándok, Ibolya napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
17:44 Még mindig nagy erőkkel oltják a tüzet a hajdúböszörményi fatelepen17:30 Százmilliárd dollár fölé kúszott a Facebook-zsidó vagyona17:01 Sámán, Petrovics és a nem létező Larisza - volt miről beszélnie Putyinnak és Lukasenkának16:38 Vasvillás-baltás szóváltás miatt tartóztattak le egy férfit16:12 Bemutatkozott a járványügyi bevetési egység15:51 Európában és Magyarországon is beköszönt a tartós hőség15:32 Libanoni elnök: nem kizárt, hogy a robbanást rakéta becsapódása okozta Bejrútban15:08 Megegyeztek a felvidéki magyar pártok14:39 Csak egy hírmondó maradt a Mauritánia partjainak közelében felborult migránscsónak után14:05 Nem ezt ígérték, de maguk helyett inkább munkájukat szakítják meg az olasz törvényhozók13:46 A Facebook nemzetbiztonsági kockázat: véleménydiktatúra-ellenes törvényjavaslatot nyújt be a Mi Hazánk12:39 Fosanban halálra ítéltek egy Ye Jianhui nevű kanadait12:36 Vakcinaverseny: a jövő héten bejegyzik az első orosz oltóanyagot12:25 Csak egy fegyverest sikerült elfognia az FSZB-nek Ingusföldön - igaz, a többi sem fog már robbantani12:12 Kaliforniai álom: közel húszezer rabot szabadít fel a nyitott börtönkapuk politikája
24 óra legolvasottabbjai

Külföld, Videók :: :: Hozzászólások

Még több ilyet, fiúk-lányok! - Rabszolgaság ellen harcoló tábornok szobrát fejezték le, őket támogató homokos demokrata szenátort vertek eszméletlenre a "békés tüntetők"

Reklám

Az Egyesült Államok északi részén fekvő Wisconsin állam mottója a „haladás”. Az ezt jelképező szobor az állam törvényhozás épülete előtt áll, eredetileg egy szobrásznő (tehát nem férfi, mint az elnyomó társadalmakban!) tervezte a 19. század végén. A zavargók most ledöntötték a progressziót jelképező szobrot is. (És egyúttal Hans Christian Heg ezredesét is, aki a Könfederáció és a rabszolgatartás ellen harcolt - a jelek szerint talán nem kellett volna -, el is esett az egyik csatában. Lefejezték a szobrát, és a Madison tóba dobták.)
Zoom
Progresszívék a progresszió szobra ellen... ez igazán hallatlan (fotó: Justin Sullivan/Getty Images)
Zoom
Fotó: Lawrence Andrea/Milwauke Journal Sentinel
A wisconsini törvényhozás épülete előtti zavargások sérültje lett Tim Carpenter, az állam egyik demokrata szenátora. A politikus fotót készített az eseményekről, erre rátámadtak és megverték őt. Carpenter nem sokkal később összeesett, és mentőt kellett hívni hozzá.
A demokrata politikus a sajtónak később úgy nyilatkozott:
Nem tudom, mi történt. Csak annyit csináltam, hogy megálltam és készítettem egy fotót. Ezután öt-hat ütést kaptam, fejbe is rúgtak. Ennek már véget kell vetni, mielőtt valakit megölnek. Szomorú dolog, mert az ő oldalukon állok, a békés tüntetések mellett. Egy meleg, progresszív demokrata szenátor vagyok, aki 36 éve szolgál a törvényhozásban.
Carpenter megosztott egy videót is arról, ahogy a tüntetők elkezdenek feléje rohanni  - a többit már nekünk kell odaképzelnünk. Meg is tesszük örömmel.
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready