Bezár!
2020. augusztus 10., hétfő, Lőrinc, Csilla napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
18:34 Lemond a libanoni kormány18:29 Két osztrák diplomata megfigyelőként jelen volt a fehérorosz elnökválasztáson, de állásfoglalást nem tesznek közzé - akkor jó, hogy ott voltak18:09 Lengyel ügyészségi vizsgálat is indult a buszbaleset ügyében17:48 Petrov Anatolij nevét vette fel a pécsi uszoda17:27 Belorusz elnökválasztás: a 10 százalékos Szvjatlana már a hatalom békés átadásáról tárgyalna 16:54 Kiváló fiaitól veszi el az állampolgárságot a hálátlan Belgium16:33 Már a németországi szocdemek is a jobbszéltől várják a megváltást16:05 Vonat elé hajtott egy autó Szügyben - egy gyereket is kimentettek a járműből 16:01 Az öt pont teljesítéséről írt hosszú levelet Orbán Kövérnek15:21 Kínai vadászgépek kóstolgatták a tajvani légteret az amerikai miniszter látogatása alatt14:58 Puskás-musicalt mutatnak be augusztus 20-án az Erkel Színházban14:32 Mielőtt meghalt, az őrökre támadt egy dühöngő cigány a sátoraljaújhelyi börtönben - így kell mártírt csinálni belőle13:56 Természetesen egy zsidó készíti el a világ legdrágább védőmaszkját 13:19 Országszerte folytatódik a vérszívóirtás12:51 Lemondott a libanoni igazságügyi miniszter is
24 óra legolvasottabbjai

Külföld, Videók :: :: Hozzászólások

"Gyűlöletes" tett: megfelelő színűre akarta festeni a sárga Black Lives Matter-feliratot egy asszonyka Amerikában

Reklám

Egy órával a felfestés után megjelent két fehér ember, és átfestették a kaliforniai helyi bíróság épülete előtt lévő Black Lives Matter-feliratot. Az akciót rögzítették és feltették YouTube-ra is.
A rendőrség most keresi az "elkövetőket", a helyi rendőrfőnök szerint az átfestés "gyűlöletes és értelmetlen", írja a The New York Times nyomán az Index.
A férfi, aki szintén rögzítette az eseményt, piros sapkát és piros pólót viselt, amin szerepelt a "Trump" felirat, illetve a "még négy év" is. A videóban elhangzottak szerint elegük van a rendőri brutalitás, az elnyomás és a rasszizmus hazugságából.
A nő sajnos csak a B és az L betűig jutott, mielőtt dühöngő színesek lekurvázták és elvették tőle a festéket, így most gondolkodhatnak tovább a járókelők azon, miért a kínaiakra emlékezteti őket az elvileg négerpárti rasszista felirat...
A felirat egyébként engedéllyel került az aszfaltra Martinez városában, amit Justin Gomez helyi lakos kapott meg. A történtek után csak annyit mondott: "Nem vagyok túlságosan meglepve, hogy ez történt. Az lepett meg, hogy mennyire bátrak voltak."
Eredetileg a főutcára akarták felfesteni, de a bíróság melletti utcára kapták meg az engedélyt. Reggel 7-től egészen a száradásig, azaz 14:30-ig voltak a helyszínen. 15 órakor már üzenetet kapott Gomez, hogy "rongálják" a felfestést.
Azóta a sárga feliratot helyreállították, páran felügyelik jelenlétükkel a további "rongálások" elkerülése miatt.
A rendőrség által üldözött fehérek pedig megtanulhatnák végre, mi a helyes viselkedés a négerekkel szemben (főleg abban a fokozott esetben, ha banán helyett Dávid-csillag a jelük):
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready