"Nem Lisszabonra"
Az ír választópolgárok 53,4%-os többséggel elutasították az egyes tagországok önállóságát minimumra korlátozó, az európai népek feje felett, a cionisták és a multik által keresztül erőszakolt úgynevezett Lisszaboni Szerződést. Jellemző, hogy a rettegő kormányok másutt nem merték a népet megkérdezni sem, az ultragyarmat Budapest pedig elsőként, kormánypárti és "ellenzéki" voksokkal, Fletótól Viktorig egyöntetűen megszavazta a szégyenletes dokumentumot. Írország azonban különb hely, ahol az IRA politikai szárnya, a parlamentben jelen lévő nemzeti radikális, ellenzéki Sinn Fein párt, a nem Erdő-féle héberekből álló katolikus egyházi vezetés, a szakszervezetek, illetve számos civil szervezet a helyes NEM mellett kampányolt. Az eredmény azt jelenti, hogy nem léphet életbe a "reform"szerződés (mely szerződést illetően "mindössze" az érintett nemzetek véleményére nem volt kíváncsi az uniós bagázs).
És, szintén Judapesttel ellentétben, nézeteik a médiában is helyet kaptak. Ennyit arról, hogy egy kis nép nem tehet semmit: a 4,4 milliós Írország hatalmas jobbhorgot vitt be a népakarattól rettegő, a nemzetek által meg nem választott, élősködő, multikat, buzeránsokat, cionistákat és más szélsőségeseket képviselő uniós kormánynak (hivatalos nevén: Európai Bizottság) és bürokratáknak.
Az MTI, a Zsindex és más cionrasszista orgánumok most azon őrjöngenek, hogy pár millió ír elintézte a globalistákat, de azt persze nem domborítják ki, hogy nyilvánvalóan több más országban is elbukik a diktátum, ha megszavaztatják.

Már a Zsindex-cikk címe is hazug: "Az írek pofán vágták Európát". Írország és az írek a kártékony, a nemzeteket semmibe vevő uniós politikusokat vágták állon, és valójában megmentették Európa becsületét és jövőjét. A kelták arra az EU-ra mondtak nemet, amelyik őrjöngve lép fel a homoszexuális propagandát az iskolákban betiltó lengyel kormány ellen, ám támogatja a színesek beözönlését, és nem hajlandó a kereszténységet Európa alapértékei közé sorolni. Brüsszel közben például magasról tesz a délvidéki magyarverésekre is, a Gyurcsány-féle tömegbelövetésre és választási csalásra, elfogadja Románia és Szlovákia képtelen hazudozását az erdélyi és felvidéki magyarság jogainak "tiszteletben tartásáról", és nem izgatja a magyarellenes, fajüldöző Benes-dekrétumok jogi érvényben tartása. Amely vízfej a terrorista Izraelnek uniós pénzeket és jogokat biztosít bárki megkérdezése nélkül, amely központ több ezer léhűtőnek biztosít kiugró jövedelmet egy kis aktatologatásért és üres pofázásért, amely az uniós alkotmány franciák és hollandok általi elkaszálása után a népek feje felett akart keresztülvinni egy minden eddiginél undorítóbb, szabadkőműves tervet.
A Waterford cég előrejelzése szerint az írek 54 százaléka szavazott nemmel a voksoláson. Az ír kormány egyik tagja szintén azt mondta: a nemek győztek, és az Irish Times is biztosra veszi a globalisták vereségét.
A NEM kampány 862,415 nem szavazattal győzött a 752,451-gyel szemben. A részvétel 53,1%-os volt. Az arány tehát 53,4%-46,6%.
 

A szavazatszámlálás reggel kilenc órakor kezdődött, és várhatóan kora estére lesz végeredmény. Az előzetes eredmények szerint Dublinban 57 százalék szavazott nemmel. A híradások szerint az ország jelentős részén a nem szavazatok kerültek fölénybe.
Az ír igazságügyi miniszter is úgy látja, hogy a nemek győztek a Lisszaboni Szerződésről tartott népszavazáson. Dermot Ahern azt mondta: nincs még ugyan végleges eredmény, de a jelenlegi állás kiábrándító (számára).
(Kuruc.info - Irish Times - MNO - MR)