Szeptember 28-án volt pontosan 10 éve, hogy német hazafiak megalapították a Der Dritte Weg (A Harmadik Út) nevű pártot. A párt a nacionalizmus és a szocializmus ötvözésével képzeli el Németország jövőjét. Jelenleg a Die Heimat (korábban NPD) mellett ők képviselik leghitelesebben és legmarkánsabban a német nemzeti gondolatot. Ezúton is kívánjuk a legjobbakat a német hazafiaknak!
Bajtársak kitartás!
Zoom
A szervezet közleménye az évfordulóra:
2013. szeptember 28-án megszületett pártunk és mozgalmunk „A III. Weg” Heidelbergben. Azóta számos jó nemzeti forradalmár küzd a holisztikus viszonyok megújításáért hazánk számos vidékén. Egy területi szövetség, három területi egyesület és 23 bázis alkotja a párt gerincét, hat munkacsoport, négy kapcsolattartó pont és egy rohamosan növekvő ifjúsági szervezet jellemzi mozgalmunkat. Sokak számára az egész struktúra nemcsak politikai otthonná vált, hanem a jobb Németország végső reményévé is. Ennek ellenére nekünk, nemzeti forradalmároknak nincs mit ünnepelnünk, sok munka vár még ránk, a liberalizmust annak minden negatív túlkapásával együtt még messze nem sikerült legyőzni, népünk léte pedig minden, csak nem biztos.
10 év fejlesztési munka áll mögöttünk. Itt az ideje, hogy cselekedj és erősítsd sorainkat, mert a szülőföldünkről van szó, amelyből csak egy van. Sok szem ránk szegeződik. Tudjuk, hogyan kezeljük a felelősséget.
Az egész vezetőség szeretné megköszönni mindenkinek közelről és távolról a hűséget és odaadást. Csak a sikeres munkánk fogja elhallgattatni mindazokat, akik még mindig ránk mosolyognak.
A szülőföldért?
A népért?
A hazáért?
KÉSZEN ÁLLUNK!
A Der III. Weg főbb kommunikációs csatornái:
https://der-dritte-weg.info/
https://t.me/s/DerDritteWeg
KG
(Kuruc.info)