Bezár!
 
2018. október 23., kedd, Gyöngyvér, Koppány napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
11:38 Vörös csillagos tányérsapkában érzi jól magát Orbánék "ünnepi szabadságkoncertjének" fellépője10:56 NJSZ: a 2006. őszi Kossuth téri jogsértettek megkapták a jóvátételt, de a felelősök továbbra is büntetlenek10:31 Robbanószerkezettel riogatták Soros cselédjeit, a vén zsidó otthon sem volt10:27 Női és férfi újdonságok a Harcostól (x)10:12 Felvonták a nemzeti lobogót a Parlament előtt10:06 A CIA igazgatója Törökországba utazott09:20 Polgármester, regionális igazgató, megyei sajtófőnök, volt IT-alelnök a legújabb jobbikos távozók között08:51 Hosszú idő után visszatérhet az eső08:10 Megkapják a románórákért járó túlórapénzt az erdélyi magyar tanítók07:55 A zsidó rémuralom és a szovjet megszállás elleni bátor és tiszta harcunk tölt ma el újult erővel07:44 Amikor elkezdődik a fűtési szezon Borsodban...07:29 Két Gellért-hegynyi élelmiszert dobunk a szemétbe évente06:57 Még a héten demilitarizálják Panmindzson környékét22:03 Moszkva: mocskos manipuláció volt a Macedónia nevéről szóló alkotmánymódosító szavazás21:42 Magyarország legolvasottab weboldalai közt a Kuruc.info - napi közel 100 ezres látogatottság
24 óra legolvasottabbjai

Külföld ::

Irán: Izrael a kábítószer-kereskedelem fő felelőse

Reklám

Mohammad Reza Rahimi iráni alelnök szerint a judaizmus szent könyvének, a Talmudnak a tanításai felelősek a világban zajló kábítószer-kereskedelemért, amelynek a fő mozgatója Izrael.
"A drog terjesztése a világban a Talmud tanításainak a következménye (...) amelynek célja a világ elpusztítása" - mondta Rahimi még kedden Teheránban egy nemzetközi értekezleten, amelynek témája a kábítószer-kereskedelem volt, s amelyen külföldi diplomaták is részt vettek.
"A Talmud azt tanítja, hogy megengedett a legális és illegális eszközökkel való gazdagodás, ami jogot ad (a zsidóknak) az emberiség elpusztítására" - folytatta az alelnök, akinek szavait az elnöki hivatal honlapja idézte szerdán. "A (kábítószer-)világkereskedelem fő felelőse a cionista állam" - tette még hozzá Rahimi.
Az izraeli titkosszolgálatot, a Moszadot már a múltban is vádolta Teherán azzal, hogy ösztönzi a drogfogyasztást Iránban, ettől remélve az iszlám kormányzat meggyengülését.
Irán az Afganisztánból induló és főként a nyugati országokba irányuló drogkereskedelem egyik fő átrakóhelye, és a média által idézett hivatalos becslések szerint több mint kétmillió iráni fogyaszt kábítószert.
A vezetés az 1979-es iszlám forradalom óta valóságos háborút folytat a kábítószerüzérek ellen, akik a börtönnépesség felét alkotják, és akik közül évente több százat végeznek ki. Hivatalos adatok szerint több mint négyezer, e harcban részt vevő iráni rendőrt és katonát öltek meg az elmúlt harminc évben.
(MTI nyomán)


Hozzászólások ( hozzászólás)

 Érdekes cikk, megosztom Facebookon!  Érdekes cikk, elküldöm e-mailben! Nyomtatóbarát változat
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Ajánló
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Humoros kép 
Dossziék
Ajánlott videó 

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2018 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready