A lámpabúrás hazugság is
hamar lelepleződött
Végre dokumentumok bizonyítják a zsidóság állításait és sejtéseit: iratok, tervrajzok kerültek elő, melyek bizonyíták a népirtást, az elgázosítást, a több millió zsidó halálát és cáfolják a "holokauszttagadókat" - ordítozták tegnap diadalmasan a hollókoszt-mítosz iparosai, köztük a Mazsihisz-vezér. Mára kiderült: mindössze egy újabb silány hamisítással vagyunk gazdagabbak, az elvakult talmudista hazudozók pedig a saját kártyavárukra mértek egy újabb döntő csapást. Ráadásul minderre egy izraeli lap világít rá - úgy tűnik, ott is vannak, akik rájöttek: nem lehet a világot örökre hazugságban ringatni, és minél később hagynak fel ezzel, annál fájdalmasabb lesz a büntetés, s kevesebb az esély az újrakezdésre.
Alább a Háárec cikke, majd két olvasónknak az éjszaka folyamán beküldött észrevételei, végül pedig a zsidó lap cikke eredetiben.

Az egyik legelismertebb Auschwitz-szakértő cáfolta vasárnap, hogy különösebb fontossággal bírnának azok a Bild által bemutatott tervrajzok, melyek egyes holokauszttal foglalkozók szerint végre bizonyítanák a haláltáborok létét. Elmondta: a dokumentumokat már régóta ismerik a kutatók, de ezek egyáltalán nem Auschwitz-Birkenau tervrajzai, hanem egy munkatábor korábbi tervei.

Robert Jan van Pelt
Robert Jan van Pelt professzor, aki a zsidók által is elismert szakértője az Auschwitzhez kapcsolódó építészeti vonatkozású kérdéseknek, egyszerűen kijelentette, hogy az alapján, amit ő a Világhálón látott, nem mondhatja el, hogy bármi újról lenne szó. Ezzel a véleményével egyébként nincs egyedül kutatói körökben. (Feldmájer barátunk viszont a jelek szerint szelektív hallású, várjuk, hogy e felfedezés után is nyilatkozzon meg, kérjen bocsánatot újabb hazugságáért, és kövesse meg a magyar, valamint a német népet a zsidóság nevében a folyamatos történelemhamisításért, alaptalan vádakért és aljas érdekből gerjesztett bűn nélküli bűntudatért.)
Az építészettörténész Van Pelt rámutatott: ezen tervek másolatai mind az auschwitzi Lengyel Nemzeti Múzeumban (kissé bizarr, hogy ott van a nemzeti múzeumuk – a ford.), mind pedig a moszkvai archívumban fellelhetőek. Arra is felhívta a figyelmet, hogy érdekes módon a Bild szerint egy berlini lakásban találták a papírokat, az SS-hivatalnokok lakásait viszont teljesen elpusztították a szövetséges bombázások 1944-ben. Van Pelt arra is felhívta a figyelmet, hogy komoly kétségek merülnek fel Heinrich Himmler aláírásának hitelességét illetően is, ugyanis ilyen tervrajzocskákat ily magas rangú vezető nem szokott kézjegyével ellátni – egészen pontosan még egyet sem találtak, pedig a holokauszt állítólag jól dokumentált.
A professzor azt is leleplezte, hogy a rajzok egyikén szereplő gázkamra szó – elképesztő, de igaz – egy olyan szobára vonatkozott, melyben ruhákat fertőtlenítettek gázzal, és nem megsemmisítő tábor meglétét vagy megépítésének tervét bizonyítja, sokkal inkább egy kb. 130.000 fős tábor tervrajzai ezek, melynek lakói munkára, nem pedig halálra voltak szánva (ugyanez a helyzet a többi táborral - a szerk.).

A "bizonyíték"
Van Pelt következtetése: a dokumentum nagy valószínűséggel a holokauszt-iparból hasznot húzók hamisítványa.
Ralf Georg Reuth, a „történész”, aki a Bildben megjelent kísérő cikket írta, azt nyilatkozta a Háárecnek, hogy ugyan tudtak róla, hogy ezek a tervek megvannak egy moszkvai archívumban, „viszont a német intézmények nem rendelkeztek eredeti példányokkal, ezért ezeknek a példányoknak a megtalálása nagyszerű esemény.” Reuth ugyanakkor nem volt hajlandó elárulni, hogyan kerültek a rajzok birtokába vagy egyáltalán megvizsgáltatták-e szakértővel azokat, mielőtt telekürtölték a világot azzal, hogy itt a nagy bizonyíték.
(Kuruc.info – Háárec nyomán, lent olvasható eredetiben)
 
Ez nem jött be: a gázkamra-tervrajzok semmit sem bizonyítanak
Íme a bizonyíték. Ami 67 éven át pihent békésen egy berlini "apartmanban", és most váratlanul "felfedezték". A gázkamra egyik oldala 11.66 méter, a másik pedig 11.20 méter. Vajon hány embert lehetett egy ilyen kis helységben "elgázosítani"?
Az ajtó furcsa módon befelé nyílik, márpedig ha embereket öltek meg ebben a "gázkamrában", akkor talán az ilyesmi nem célszerű.
Ráadásul vannak, akik állítják, Jean-Claude Pressac "Auschwitz: Technique and Operation...." című 1989-ben megjelent könyvében közzétette már ugyanennek a kamrának a tervrajzait, miként a revizionista történész, Germar Rudolf is 1993-ban napvilágot látott "Vorlesungen über Zeitgeschichte" című könyvében is. Továbbá az Auschwitz Múzeumban is megtekinthetők a most "felfedezett" tervrajzok. / Ref-No: Bauleitung drawing 801 of 8/11/1941 [PMO neg. No. 209321/I ] /, sőt moszkvai levéltárakban is fellelhetők.
De ami a lényeg: mit bizonyít ez a rajz? Hiszen ebből nem derül ki, miféle célokat is szolgált ez a "gázkamra": Embereket öltek benne vagy tetveket? A régi kérdés, amelyre továbbra sincs egyértelmű válasz. Egyértelmű bizonyítékkal márpedig azoknak kell előállniuk, akik állítják: ezekben a kamrákban embereket öltek.
A terveken Heinrich Himmler aláírása is szerepel, márpedig ő soha nem írt alá ilyesféle papírokat. Mint látjuk, próbálkoznak, próbálkoznak, hogy bizonyítékokkal szolgáljanak arról az eseményről, amit pedig "világ legjobban dokumentált népirtásának" neveznek máskülönben. Ha ez utóbbi igaz lenne, nem kellene ennyire kétségbeesetten erőlködni...
P.O.

Kedves Kurucok!

Nem akarok elhamarkodott következtetéseket levonni, de ez a hatalmas 'világszenzáció' nemhogy nem támasztja alá a haláltábor-elméletet, hanem épp ellenkezőleg!

Addig is, amíg hitelesítik és elérhetővé válnak ezek az állítólagos tervrajzok, valamint neves holokauszt-'tagadó' szakértők meg nem vizsgálják azokat, a következő kérdéseim lennének Bild cikke alapján:

"...One has an 11.66 meter by 11.20 meter room marked "Gaskammer"


Amennyiben valóban az volt a szándékuk, hogy ezrek életét oltsák ki naponta, valóban egy és ilyen pici helyiséget terveznének csupán, amelyben elfér mondjuk jó esetben 100 ember? Nem lenne logikusabb több istálló méretű helyiség? Ha viszont belegondolunk, pont az ellenkezőjét bizonyítja, hisz' tökéletesen alkalmas egy maréknyi zsidó gyors tetvetlenítésére!

"..also include a crematorium and a "L. Keller" -- an abbreviation for "Leichenkeller" or corpse cellar."


Hát ez valóban hatalmas bizonyíték! Ez alapján egy kórház is lehetne halálgyár, hiszen van benne hullatároló. Attól a nyilvánvaló ténytől eltekintve, hogy szükség volt ilyen létesítményre normál működési körülmények között is, vajon milyen bizonyítékkal szolgál ez a terv? Talán túlméretezett volt a táborhoz képest? Több száz kazánról beszélünk, vagy 1-2-ről? Hogyan voltak képesek ezekkel nagy mennyiségű emberi maradványt iparszerűen megsemmisíteni? Hol van a csontőrlő malom tervrajza? Hova temették konkrétan a hamvakat?

Kíváncsian várjuk a tervrajzokat!

"...The concentration camp at Auschwitz-Birkenau in Poland was the largest -- at least 1.1 million Jews were killed there."

Nyilvánvaló hazugság, hiszen már a Wikipedián is csupán 960.000-et írnak. Valóban ilyen rosszul tudnak számolni a bankárok? Vajon belekalkulálták ebbe azokat a zsidókat is, akik külföldre emigráltak? Én arra tippelnék, hogy nem, és inkább a vöröskeresztes dokumentum által megjelölt szám az irányadó (kb. 250 ezer).

"...The documents refute once and for all claims by those who deny the Holocaust even took place," it added."

Ez talán eddig a legmeglepőbb állítása a nyilvánvalóan nem zsidó cikkírónak (Kirschbaum). Nekünk mindig is azt tanították eddig, hogy megkérdőjelezhetetlenül bizonyított a holokauszt, most meg tulajdonképpen elismerik, hogy semmilyen kézzelfogható bizonyítékuk nem volt eddig (nem is lesz!), ami alapján véghezvitték a XX. század legnagyobb csalását, és sakkban tartják az egész világot.

Összességében ez a cikk tehát egy szép beismerő vallomás volt. Köszönjük!

Mellékelek még egy ehhez a témához kapcsolódó hatásvadász beállítást is, amivel a turistákat riogatják a lengyel Disneylandben. Egy ismerősöm fényképezte, és természetesen könnyes szemmel mutogatta nekem, hogy milyen szörnyű is ez az egész - csak azt felejtették el közölni vele, hogy a kémények körül elbontották az épületeket, és azok valódi célja a táborlakók lakásainak fűtése volt, és nem azok elégetése. Szegénytől persze nem lehet elvárni, hogy gondolkodjon is egy picit, hisz birka amerikai.
Szebb jövőt!

MB


Auschwitz expert: Blueprints found in Berlin not of death camp

By Assaf Uni
A leading expert on Auschwitz on Sunday denigrated the importance of the finding of plans for the construction of the extermination camp, which was reported this weekend in the German tabloid Bild. He said the documents have been known to scholars for many years and that they were not plans to build the extermination camp of Auschwitz-Birkenau, but rather earlier plans for the building of a forced labor camp.
Prof. Robert Jan van Pelt, a internationally acknowledged expert on the planning and construction of Auschwitz, said that based on what he had seen on the Internet, there seemed to be nothing new about the documents. He was one of several scholars who expressed doubts about the significance of the Bild story.
Van Pelt, an architectural historian, said that copies of the plans of the stages of the camp's construction were also in the archive of the Polish National Museum at Auschwitz and in an archive in Moscow. He said that the source of the new copies was unclear since, according to Bild, the plans were found in an apartment in Berlin, whereas copies that were in the SS offices in Berlin were destroyed by Allied bombing in 1944. Van Pelt said he also doubted the authenticity of the signature of the SS chief, Heinrich Himmler, since such a high-ranking officer would not have signed such plans, and none of the copies he had ever seen bore such a signature.

Van Pelt also said the words "gas chamber" on one of the drawings meant a room in which disinfection of clothing was done by means of gas, and that the sketch is not of an extermination camp established in 1942, but rather of earlier plans for a huge concentration camp in which a force of 130,000 slave laborers was intended to work.
Van Pelt suggested the plans might be fakes, motivated by the lucrative market in Nazi memorabilia and documents.
Ralf Georg Reuth, the historian who wrote the piece in Bild, told Haaretz yesterday that the existence of such plans in Russian archives was known, "but German institutions have no originals, and therefore the importance of the finding of such original material is very great." Reuth would not elaborate on where and when the plans were discovered, or whether they had been submitted to experts for study.