Soha nem feledhetjük, milyen vadállatok vagyunk
mi, nem zsidók
Az auschwitz-birkenaui "haláltábort" tovább akarták fejleszteni a nácik a második világháborúban, az erről szóló, a napokban előkerült dokumentumok alátámasztják a zsidóság eddigi sejtéseit - mondta Feldmájer Péter, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének (Mazsihisz) elnöke. Mi pedig nem győzünk csodálkozni, mily érdekesen forog a történelem kereke. Miután több holokamu-sci-firől kiderül, hogy közönséges hamisítvány (mint pl. a Defonsecáé), hogy az Anne Frank akkor még fel sem talált golyóstollal írt naplójáról ne is beszéljünk, illetve a zsidó cenzúra időnkénti megnyilvánulása egyre több embert gondolkodtat el azon, hogy vajon miért üldöznek kutatókat (legutóbb Tobent helyezték házi őrizetbe), ha a hivatalos verzió igaz és bizonyítható - nos, akkor hirtelen ismét kiderül egy újabb szemét náci aljasság, hogy a talmudisták is rendezhessék soraikat - természetesen a "zsidóság sejtéseinek megfelelően" (mely sejtésekről csak annyit, hogy az auschwitzi áldozatok számát tartalmazó táblán eddig három alkalommal módosították a számokat - lefelé...).
Mint kiderült, Feldmájer legújabb tündöklése annak köszönhető, hogy a német Bild című bulvárlapban (mely világhálós változatának címlapján jelen pillanatban éppen egy félmeztelen nő szerepel) közzétett valami állítólagos terveket az auschwitz-birkenaui munkatábor további fejlesztéséről. Ha ilyen jó iramban haladunk tovább, még a végén előkerül a zsidóság kiirtására kiadott hitleri parancs is... (Az más, hogy aki az eredetiségét akarja majd vizsgálni, az halállal bűnhődik, de mindig kell új elem, ami a mítoszt életben tarthatja...)
Ezekhez a tervekhez fűződően a Mazsihisz elnöke megjegyezte: Heinrich Himmler, a "zsidóság kiirtásáért felelős náci politikus" azért terveztette a lengyelországi Oswiecim - németül Auschwitz - közelébe a haláltábort, mert itt hatalmas síkság terült el, ami alkalmas lett volna a további terjeszkedésre. Elképzeléseik szerint a Szovjetunió német elfoglalása után "ide hozták volna meggyilkolni az itteni zsidókat, illetve a Franciaország eddig még a holokauszt által nem érintett területeiről is ide deportálták volna a zsidókat."
Így szolgálja a történelemtudományt a zsidó logika. Alaptétel: bővíteni akarták az auschwitzi munkatábort, mert a háború egyre több fogyóanyagot (s így munkát) követelt, ráadásul (eleinte) egyre nagyobb területek kerültek német vagy velük együttműködő helyi ellenőrzés alá, így valóban egyre több zsidót kellett a társadalom életéből kiiktatni. Emlékezetes: hadat ők üzentek a németségnek először, így egyértelmű, hogy az ellenséget nem tűri meg a hadviselő fél a hátországban. Így tettek pl. az amerikaiak is a területükön lévő japánokkal. De ebből az ő esetükben nem következett, hogy ki is irtottak volna 12-20 millió japánt, ugye. A tábor tervezett bővítéséből (ha már egyébből nem is) viszont következik a népirtás visszamenőleg és a továbbiakban is. Zseniális.
Feldmájer Péter szerint a most napvilágra került iratok, tervrajzok cáfolják a "holokauszttagadókat". (Érdekes, hogy ha ezek a "holokauszttagadók" légből kapott dolgokkal dobálózó idióták csupán, akiknek semmi bizonyítékuk nincs, szemben a dokumentálható "holokauszttal", miért vívják folyamatosan véget nem érő csatájukat a zsidók velük, elvégre ha valaki pl. azt állítaná, a világháborúban csupán 4 vagy 5 ország vett részt, azt is elintéznék egy kézlegyintéssel, hiszen az igazság nyilvánvaló és köztudott.)
Mint Feldmájer kifejtette: "a holokauszt tényét kétféle ember tagadja napjainkban. Az egyik a buta, tudatlan kategória, akit könnyen lehet befolyásolni. A másik típusba a szellemi, értelmiségi foglalkozásúak egy kis része tartozik, akiknek érdekei úgy diktálják, hogy tagadják, kétségbe vonják mindazokat a szörnyűségeket, amelyek a holokauszt idején történtek." Nyilván meg lehet gazdagodni holokamu-cáfolásból. A folyamatos kárpótlásokból semmiképpen, mint ahogy arra sem jó a kitalált mese, hogy pajzsként előre tartva lehessen palesztint irtani, világválságot előidézni és minden egyebet a világ sűrű bocsánatkérései közepette.
Ide tartozik az egyik történelmi egyház egyik közismert lelkésze is - utalgatott Feldmájer. "Az ebbe a csoportba tartozók is nagyon jól tudják, hogy megtörtént a zsidóság 6 millió fős tömegének kiirtása, mégis mást mondanak, mint ami a valóságban megtörtént" - tette hozzá. Ilyen rakoncátlanok és oktondiak az ebbe a csoportba tartozók, bizony, mint ez most (is) kiderült.
(Kuruc.info - MTI)
Kapcsolódó: