2020. április 7., kedd, Hermann, Árpád napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
18:58 Nem igaz, hogy járvány van, a koronavírus nem is létezik - híresztelte két borsodi észlény18:28 Kreml: elfogadhatatlan, hogy Amerika "privatizálni akarja" a világűrt17:50 Mégsem tétlenkedik e nehéz helyzetben az Európai Bizottság: elmondták, hogy nem szabad közegészségügyi kockázatként tekinteni a szuperhigiénikus cigányságra17:33 Franciaországban 45 százalékkal visszaesett a bűnözés a karantén hatására17:20 Történelmi csúcsra emelkedett a munkanélküliségi ráta Norvégiában17:13 Olasz statisztikai intézet: lehetetlen a válság következményeit felmérni16:51 FFP2 maszk itt készleten, gyors kiszállítással! Most csak 4990 Ft / 2 darab (x)16:21 Kamatot emelt a jegybank, 3000 milliárd forint értékben szállnak be a gazdaságvédelembe16:00 Olasz színészek szavalják magyarul Reményik Sándor ma is aktuális háborús versét15:51 Szijártó János: Meddig maradunk?15:37 A vörös április - 200215:12 Boris Johnson nem szorul lélegeztetésre, tüdőgyulladása sincs14:34 Bemutatták Németországban a járvány elleni védekezést szolgáló okostelefon-alkalmazást14:13 Negyven rezidens orvos is részt vett egy népes ivászaton Japánban, 18-an megfertőződtek13:55 Szegény gazdagok: a legvagyonosabbak bankszámláját is apasztja a járvány
24 óra legolvasottabbjai

Háttéranyagok ::

Ha bankkártyával vagy Paypalról támogatna... (100% anonimitás a Flattr-rendszerén keresztül)

Reklám

Nem kötelező, hogy dombornyomott bankkártyája legyen. Hogy tudunk-e interneten vásárolni a kártyával, azt onnan látjuk, hogy a kártyán van-e CVV-kód: ez a hátoldalon található számsor utolsó három számjegye. Illusztrációként két kártya, a CVV-kóddal:

Ha ilyesmi kártyával vagy Paypallal rendelkezik, lássunk hozzá!
Regisztráció: a Flattrnek az Ön személyes adatai NEM kellenek
A regisztrációnál csak az emailcímünket kell megadnunk (ez senki számára nem lesz nyilvános): http://flattr.com/register
Csak az első sor legyen bepipálva (I agree to the terms of use - Elfogadom a feltételeket), majd katt a Sign up gombra! Ezután a megadott emailcímre küldenek egy levelet, kattintsunk a benne lévő linkre, ezzel be is fejeződött a regisztrációnk. (A levélnek azonnal meg kell jönnie. Ha nem találjuk, nézzük meg a Spam vagy levélszemét mappában, hátha fennakadt a szűrőn.)
Töltse fel egyenlegét!
https://flattr.com/payments - katt ide egyenlegének feltöltéséhez! Ezt fogja látni:

(Ha nem ez jött be, akkor a Flattr jobb felső sarkában jelentkezzen be, majd nyissa meg újra a fenti linket.)
Ha rendelkezünk paypalos regisztrációval, válasszuk ki a Paypal gombot.
Bankkártyás feltöltés esetén jelöljük ki a kártyatípust. A feltöltött összegnél alapértelmezettként havi 8 euró van beállítva, természetesen a támogatásra szánt összeg növelhető és csökkenthető is. (Kezelési költségként 8 eurónál például 0,46 euró rakódik rá, a rendszer automatikusan átváltja forintunkat majd euróra).
Ha beírtuk az összeget, kattintsunk a zöld Confirm & Pay gombra.
A bankkártyás fizetés a világméretű moneybookers rendszerén keresztül megy, ami egy hatalmas és biztonságos rendszer, számos cég használja ezt. Töltsük ki az adatokat (ha van már moneybookers felhasználónk, akkor legalul bejelentkezhetünk azzal).
Csak a csillaggal jelölt mezőket kell kitölteni. Nem valós adatokat írtunk most be, csak a szemléltetés miatt mutatjuk:

(Megjegyzés: Expiry date, azaz lejárati dátum. A képen látható kártya áprilisban (04 hó), 2013-ban jár le. CVC kód: a kártya hátulján látható utolsó három számjegy. Az Address 1, City és Postal Code mezőkbe nem muszáj valódi címet megadnunk!)
Ha beírtuk az adatokat, katt a confirm and continue gombra! Egyenlegünket sikerrel feltöltöttük.
Utolsó lépés: támogassa a Kuruc.infót 100%-ban anonim módon!
Fontos megjegyezni, hogy ez a támogatási forma 100%-ban anonim, még mi sem látjuk emailcímét vagy Flattr-es felhasználónevét. Csak annyit tudunk majd meg, hogy 1 embertől kaptunk például 15 eurót. A legegyszerűbb módon úgy támogathat minket, ha az alábbi linkre kattint:
(Ha nem jön be semmi, akkor a Flattr jobb felső sarkában jelentkezzen be, majd nyissa meg újra a fenti linket.)
Itt a legalsó sor, a félkövérrel jelölt összeg érdekes (Available to give): maximum ennyivel támogathat egyenlegének feltöltése után (havi 2-50 euró között engedi a rendszer). Írja be, hogy mennyit szeretne ránk fordítani, majd nyomja meg a zöld Make donation feliratú gombot. Ennyi volt az egész. Hálásan köszönjük segítségét!
Ha kérdése van, a keres(kukac)kuruc.info címre írhat. Angolul tudóknak: flattr.com/support/faq
8 eurót töltött fel, de nem érti, miért nem tudott pont 8 eurót adni nekünk? Azért, mert a maradék (0-2 euró közötti összeget) a Flattr gomb megnyomásával juttathatja el nekünk. A Flattr gombja megtalálható hírportálunk jobb felső részén, a heti top hírek felett, de ide is beágyazzuk ugyanazt:
Csak nyomja meg a fenti gombot, így a feltöltött maradék pénz is eljut hozzánk. Egyúttal szám formájában mindenki láthatja, hányan támogattak. További részletek cikkünkben: Mire jó, hogyan működik a Flattr-gomb?
Köszönet
A Kuruc.info csapata ezúton is hálásan köszöni azoknak a segítségét, akik támogatták hírportálunkat a Flattr segítségével: akik nem keresték a kifogásokat, hanem szántak ránk pár percet, ezáltal többet tettek a Kuruc.info fennmaradásáért, mint átlagolvasóink 99,9%-a.
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready