2020. március 31., kedd, Ákos, Árpád, Benő napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:40 Trump: a szaúdiak és az oroszok is megbolondultak22:32 Egyre többen próbálkoznak kiberbűnözéssel Magyarországon22:26 Betörtek a debreceni Református Nagytemplomba - imádkozni, majd rongálni22:16 Izraeli lap: Orbán a koronavírus-törvény megszavaztatásához Hitler 1933-as Felhatalmazási törvényéből merítette az ihletet21:58 "Romániában" már csak Hargita megyében nem regisztráltak fertőzöttet21:42 Az Egyesült Államokban folyamatosan nő a fertőzöttek és az elhunytak száma21:28 Ön szerint kötelezővé kellene tenni a szájmaszk viselését közterületen? - Voksolhat szavazásunkon21:12 Merkelhez még a koronavírusnak sincs gusztusa20:45 Csökkent az újonnan diagnosztizált betegek száma Olaszországban20:23 A WHO-álláspont továbbra is az, hogy aki nem beteg, ne viseljen maszkot19:57 Az amerikai gyógyszerfelügyelet engedélyezte maláriaellenes szerek Covid-19 elleni alkalmazását19:44 Netanjahu karanténba került19:27 Drámai pillanatok a SzektATV-n: sajnos nem jut minden családnak a 60 ezer forintos kéztisztító zseléből19:13 Bukarest már most azt nézi, kitől vehetne fel minél több hitelt18:55 Putyin: sikerült megelőzni a robbanásszerű terjedést, de további lépések kellenek
24 óra legolvasottabbjai

Háttéranyagok ::

Flattr-es támogatás - válasz a hozzászólóknak

Reklám

A Flattr-en keresztüli támogatásos cikkhez érkeztek hozzászólások korábban, ezekre válaszolunk.
Ismét többen kérdeznek az emelt díjas SMS felől, valaki meg ki is jelenti, hogy az milyen jó az SMS-es megoldás, mert jogilag nem tilthatnák le. Nos, nekik javasoljuk, hogy legközelebb úgy kommentáljanak, hogy előtte olvassák el a cikket, ugyanis az elején le volt írva, miért nincs már SMS-es támogatás. Mint ahogy az is butaság, hogy utalásnál a Kuruc.info szót kell emlegetni - pont ez a lényege a Flattr-nek, hogy semmi ilyesmit nem kell csinálni. De olvasni nem tudunk mindenki helyett, azt jobb esetben általános iskolában el kellett sajátítani. Aki nem tud, az inkább ne kommentáljon. Köszönjük.
John Rajczi nevű felhasználónkat meg kénytelenek voltunk kitiltani az ilyen "injekciós" baromságok miatt, ezt írta: "Azt tudja mindenki, hogy aki ide ír, vagy csak megnyitja ezt az oldalt az NBH (vagy ÁVH már nem is tudom mi a neve) izraeli programja rögtön feljegyzi a terrorista listára." Igen, ráadásul a listát minden ország megkapja, így repülőre sem engednek fel többé. Kuruc.infót olvasni terrorizmus, hatalmas bátorság kell hozzá, hadd gratuláljunk, hogy ezt meg merted tenni, igazi férfi vagy!
Használati utasítás a hasonló félelmekkel küzdőknek: a Kuruc.info legközelebbi megnyitása előtt nézzen körül a szobájában, mobilját dobja ki az ablakon, zárja be az ajtókat, a villanyt oltsa le, a pelenkát rakja fel, húzza fel nagymamája harisnyáját a fejére, mint egy bankrabló, majd remegő, izzadó kezével óvatosan, halkan gépelje be: www.kuruc.info :-) Enter. De vigyázat, három percnél tovább ne hagyja megnyitva az oldalt, mert a zsidókommunistaszabadkőműves-zsarnokok figyelik, és ha két cikknél többet nyit meg, a vécékagylóból 6 búvárruhás Moszad-ügynök fog kiugrani. Rosszabb esetben fültől fülig vágják el a torkát a zsidó rituálé szerint, majd kiveszik a szerveit, jobb esetben csak egy Guantanamóhoz hasonló táborba kerül. Már több százezer Kuruc.info-olvasó járt így, persze erről senki sem beszél szívesen, pedig nyílt titok... ;-) Javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot Molnár F. Árpád Echelon-tanúval, és közösen leplezzék le ezeket a tömeggyilkosságokat.
Kicsit komolyabbra fordítva, Milán írja: "Jófejek vagytok, hogy kiraktatok egy kártyaszámot :-)" Akkor próbálj meg vele vásárolni, hajrá :-) A mezőkbe szemléltetésként kamu adatokat írtunk, hasraütésre, nem vagyunk hülyék, hogy egy képernyőfotóval valós adatokat tegyünk közzé.
A hozzászólásokat ezen cikkeknél a fentiek miatt kikapcsoltuk, mert kicsit fárasztó, hogy olyanok osztják az észt, akik el sem olvasták a cikket. Mindez pedig nem csak minket idegesít, hanem többen szóvá is tették a hozzászólásokban. Természetesen a konkrét kérdésekre válaszolunk a továbbiakban is, írjon a keres(kukac)kuruc.info címre!
Köszönjük.
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready