A Flattr-en keresztüli támogatásos cikkhez érkeztek hozzászólások korábban, ezekre válaszolunk.
Ismét többen kérdeznek az emelt díjas SMS felől, valaki meg ki is jelenti, hogy az milyen jó az SMS-es megoldás, mert jogilag nem tilthatnák le. Nos, nekik javasoljuk, hogy legközelebb úgy kommentáljanak, hogy előtte olvassák el a cikket, ugyanis az elején le volt írva, miért nincs már SMS-es támogatás. Mint ahogy az is butaság, hogy utalásnál a Kuruc.info szót kell emlegetni - pont ez a lényege a Flattr-nek, hogy semmi ilyesmit nem kell csinálni. De olvasni nem tudunk mindenki helyett, azt jobb esetben általános iskolában el kellett sajátítani. Aki nem tud, az inkább ne kommentáljon. Köszönjük.
John Rajczi nevű felhasználónkat meg kénytelenek voltunk kitiltani az ilyen "injekciós" baromságok miatt, ezt írta: "Azt tudja mindenki, hogy aki ide ír, vagy csak megnyitja ezt az oldalt az NBH (vagy ÁVH már nem is tudom mi a neve) izraeli programja rögtön feljegyzi a terrorista listára." Igen, ráadásul a listát minden ország megkapja, így repülőre sem engednek fel többé. Kuruc.infót olvasni terrorizmus, hatalmas bátorság kell hozzá, hadd gratuláljunk, hogy ezt meg merted tenni, igazi férfi vagy!
Használati utasítás a hasonló félelmekkel küzdőknek: a Kuruc.info legközelebbi megnyitása előtt nézzen körül a szobájában, mobilját dobja ki az ablakon, zárja be az ajtókat, a villanyt oltsa le, a pelenkát rakja fel, húzza fel nagymamája harisnyáját a fejére, mint egy bankrabló, majd remegő, izzadó kezével óvatosan, halkan gépelje be: www.kuruc.info :-) Enter. De vigyázat, három percnél tovább ne hagyja megnyitva az oldalt, mert a zsidókommunistaszabadkőműves-zsarnokok figyelik, és ha két cikknél többet nyit meg, a vécékagylóból 6 búvárruhás Moszad-ügynök fog kiugrani. Rosszabb esetben fültől fülig vágják el a torkát a zsidó rituálé szerint, majd kiveszik a szerveit, jobb esetben csak egy Guantanamóhoz hasonló táborba kerül. Már több százezer Kuruc.info-olvasó járt így, persze erről senki sem beszél szívesen, pedig nyílt titok... ;-) Javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot Molnár F. Árpád Echelon-tanúval, és közösen leplezzék le ezeket a tömeggyilkosságokat.
Kicsit komolyabbra fordítva, Milán írja: "Jófejek vagytok, hogy kiraktatok egy kártyaszámot :-)" Akkor próbálj meg vele vásárolni, hajrá :-) A mezőkbe szemléltetésként kamu adatokat írtunk, hasraütésre, nem vagyunk hülyék, hogy egy képernyőfotóval valós adatokat tegyünk közzé.
A hozzászólásokat ezen cikkeknél a fentiek miatt kikapcsoltuk, mert kicsit fárasztó, hogy olyanok osztják az észt, akik el sem olvasták a cikket. Mindez pedig nem csak minket idegesít, hanem többen szóvá is tették a hozzászólásokban. Természetesen a konkrét kérdésekre válaszolunk a továbbiakban is, írjon a keres(kukac)kuruc.info címre!
Köszönjük.