A tájékozatlanabbak kedvéért egy kis visszatekintés:
Kezdetben vala Őfelsége I. Levente Apostoli Magyar Király:

Aztán feltűnt a színen Árpádházi Daka József, akit Horthy koronáztatott meg titokban, s aki I. József néven jelentette be uralkodását 2010 novemberében.

Erre reagálva I. Levente közleményt adott ki, melyben leszögezte, hogy ő "2008.01.01-jén lépett a Magyar Trónra, tehát már több mint 2 éve az egyetlen hivatalosan uralkodó magyar király".
A baj azonban nem jár egyedül: idén márciusban ugyanis Borbély József, nem véve figyelembe, hogy már két királyunk is van, kikiáltotta az Apostoli Magyar Királyságot, magát pedig kinevezte önkéntes kormányfővé.

Az ő fellépése már határozottabb, ugyanis ultimátumot adott a képviselőknek és az utcai megmozdulások szervezőinek, mely pénteken lejárt, így retteghetnek, hogy mikor kell bevonulniuk 30 évre a börtönbe.
S mintha nem lenne elég bonyolult a helyzet már így is, most jelezte egy kedves olvasónk, hogy itt az újabb uralkodó, méghozzá egy Obama-utánzat. Ő is kisebbségi sorból érte el, hogy szorgalommal, tanulással, kitartással és becsületességgel az új uralkodónkká váljon.
Zoom
Jocinak minden adottsága megvan ahhoz, hogy uralkodónkká válhasson: van pénze bőven, így nem lopna, vallásos, de ugyanakkor gondolkodás nélkül használná a kardját, a puskáját vagy a játékpisztolyát, ha a nemzet érdeke megkívánná, nem lenne tehát olyan beszari, mint amilyen az összes köztársasági elnökünk volt.
Zoom
Szereti a gyermekeket, példás apa lenne:
Zoom
És épülget már a dinasztia is, a kis rajok örökölhetnék majd a trónt, így biztosítva a kiszámítható folytonosságot népünknek.
Zoom
Amennyiben az előző három uralkodó esetleg reagálni szeretne a legújabb hatalomátvételre, természetesen ezúttal is lehetőséget biztosítunk nekik királyi álláspontjuk megfogalmazására.
(Kuruc.info)