A korábbi cikkünben szereplő linket időközben törölték, mi meg nem mentettük a képeket, de sebaj, tanultuk belőle,  társkereső sorozatunk pedig robog tovább. Mert nem hagyhatjuk, hogy holmi magyargárdás fasiszták ne hagyják kibontakozni, sőt, rettegésben tartsák másként gondolkodó, magukat felvállalni kívánó honfitársainkat. Pláne, ha azok a köztudottan békés kisebbséghez tartoznak.
 
A Kuruc.info tehát minden segítséget megad ahhoz, hogy Pikacs Krisztián, becenevén Barbara (adatlapja szerint(!)) minél hamarabb megtalálhassa álmai hölgyét férfiát, és végül együtt, kéz a kézben sétálhassanak majd a Büszkeség Napján a körúton (egyenesen a Duna partjáig...).
 
Myvipes adatlapja ide kattintva érhető el, adatai és néhány képe pedig alább. Ezeket el is küldtük Kolompár Orbánnak és Gusztos Péternek, hátha kedvet kap valamelyikük egy kis flörtölésre vagy huncutkodásra.
 
"E-mail cím: pikacs24@freemail.hu
Mobilszám:06 70 28 73 865
Heves megye, Gyöngyöspata
Kedvencek: zene hallgatás, tánc, pasizás minden ami jó
MSN: barbika125@windowslive.com"
A Kuruc.info kéri olvasóit, hogy ne fenyegessünk pl. kinyírással, háza rágyújtásával senkit (mert ilyen esetekben visszanyomozható a hívó fél, az életveszélyes fenyegetésből per lehet és különben is kulturáltak vagyunk...), ellenben nyugodtan kifejthetjük véleményünket, beszólhatunk, vagy melegebb éghajlatra küldhetjük az illetőt. Ha 2-3 alkalommal felhívjuk, az még nem minősül zaklatásnak (tucatnyi hívást, SMS-t azonban már nem célszerű küldeni). Éljünk a szabad véleménynyilvánítás lehetőségével! SMS-t is küldhetünk ingyen és akár névtelenül a netről, az biztosan célba ér, ha időközben kikapcsolná a telefonját, akkor is. Végül egy hasznos link: vezetékes telefonok ingyen, névtelen hívása internetről (mobilt is lehet névtelenül, habár az már pénzbe kerül, de érdemes feltölteni az egyenleget, mert ezáltal ingyen tudunk SMS-t küldeni).
 


Vörös szegfű befigyel... De hol lapulhat Szetey?

Szépnek születni kell, a borosta csak különlegessé teszi
Cigány baracklopás munka közben.

 
A természet gyümölcse:

 
Kuruc.info