Íme első összeállításunk, melyet Önök küldtek be. Habár az alábbiakban bemutatottak közül jó néhányra mondhatnánk, hogy a Dunába kéne fojtani ezeket a selejteket, nem gyűlölködünk, pusztán kiröhögjük őket. Mert ez mindennél jobb. Ha egy kis szórakozásra vágyik, tartson velünk!

Dr. Kiss Zoltán, alias feka tényleg feka. 17 éves, a doktori címet valószínűleg azért adta meg magának, mert 17 éves korában elmondhatja magáról: befejezte az általános iskolát. Ami azért teljesítmény az ő fajtájától. Bemutatkozó szövegében láthatjuk, hogy ő egy igazi kemény csávó: "talán hajtsam le a fejem?mert én cigány vagyok inkább szégyelje magát az összes rasszista barom!"  Elszégyelltük magunkat, sőt, bevalljuk: titkos szerkesztőségi összejöveteleinken cigányvért iszunk. Szabadidős elfoglaltsága: "gyeppel tépem az agyamat." - ez utóbbi állítását néhány képével igyekszik illusztrálni.
 
 


Bözsikére
mondhatnánk kissé finomkodva, hogy egy molett lány, de engedjék meg a kedves olvasók, hogy mi inkább csak a dagadt cigányluvnyánál maradjunk. Erről a luvnyáról jut eszünkbe a vicc: meddig szűz a cigánylány?
Amíg erősebb az öccsénél, gyorsabb a bátyjánál, az apja meg börtönben van... (A vicc egyébként az egyik leggyakoribb "tényezővel", a nagypapával nem számolt...)
 
 
  
"aajjj de roszz a fejem ááááhh" -  kommentálja egyik képét Bözsi, akit mi sem tudunk megvigasztalni. Bözsi, ronda vagy. És cigány.

 

Lákátos Vivien sem lóg ki rassztársai sorából. Egyenesen kimondja, hogy, habár most még a vasasi általános iskolában firkálja a padokat, de középiskolába nem fog menni. Minek? Hogy megtanulja a magyar történelmet? Vagy hogy tudásával, becsületes munkával keresse kenyerét? Ugyanmár...Szül majd 10 pulyát, aztán a segílyből szépen megélnek. Ő is megélhetési szaporodó lesz (ezt a kifejezést, bár ugyanarról szól, amit mi évek óta mondunk - bármily megdöbbentő - egy szocionista politikus használta nemrégiben).

Kovács István rövid, tömör, frappáns. "kibaszom olaszba ne külgyetek körleveleket" - kezdi mondandóját a nigger becenévre hallható kis hiperpigmentált. Tényleg ne küldjünk neki, mert van egy Feri nevű spanja is, akinek még a szeme sem áll jól:

Találtunk még pár érdekes képet az adatlapján:

Jól nézzék meg olvasóink, ritkán látni cigányt fürödni! Nekik úgy látszik, még sincs annyira víziszonyuk...

Há dik mán, megvéggyük magunkat a rászístá mádzsároktól meg a gárdistásoktól!

Ezen a giccses képen az anyja szerepel. Szép darab...
 

Begovácz Dóra Pálma baba egy tipikus mai tizenéves plázacsaj. Ránézésre megállapíthatjuk, hogy nem túl bonyolult fajta. Valószínűleg ő is tisztában van azzal, hogy nem az eszéért szeretik. Bemutatkozásakor azt írja: "TIESTO-t hallgatok!Naggyon Láw a Tiesto!". Ha a magyartanára , vagy akár az angol oktatója most olvas minket, ezért a magyar (és angol) nyelvvel szembeni merényletért legyen szíves adni neki egy nyaklevest. Köszönjük. Adatlapjára nem is térnénk ki bővebben, aki szeretné magát egy kicsit kínozni vele, a fenti linken megteheti.
 
Van egy találós kérdésünk: ki látható az alábbi képen?

Jó, nem a nevére gondoltunk, hanem hogy fiú vagy lány... Persze most mondhatnák a liberálisok, hogy eldönti majd, ha 18 éves lesz. De ő nem Terry Black. Szóval?

Na jó, eláruljuk: ő lány. Nem túl nőies, nem túl értelmes, de magyar.
Rézműves Dávidnak szép neve van, valószínűleg könnyen fog érvényesülni az életben ezzel a cigó-zsidó kombinációval. Mátészalkán él, és szép nyaklánca van.

Apja biztos színesfímben utazik
 

Mercis aranygyűrű befigyel...
Bemutatjuk Rézműves Gyekszont! Nem tudjuk, hogy a név Michael Jackson cigányos utánzata-e, mindenesetre a romaraj-jal fotózkodó Gyekszon lehet 10 év múlva a környék vezérhímje.

Bővebb leírás a fajtájáról:
"Közönséges cigány:
Valamennyi cigányfajta közül ez a legelterjedtebb. Hazánkban sokfelé előfordul, kedvenc tartózkodási helyei: napsütötte szemétdombok, csatornák. A legszélsőségesebb körülményeket is könnyedén elviseli. Fogságban is jól szaporodik. A nősténycigány egyszerre 6-24 kölyköt ellik. A vemhesség ideje 1-2 hónap. Ha kedvezőek a feltételek, ugyanabban az évben 12-24 alom is világot láthat. A a fiatal egyedek hordákba tömörülnek, és kötözködnek, szemétkednek fajtársaikkal és az emberekkel."

Pár év múlva a Maunika-sauban láthatjuk majd őket
Ridik Tibor láthatóan aberrált. A köcsög egyik képén épp a Bibliát szentségteleníti meg, és mint láthatjuk, sajnos nem szakadt anyjába a feje.


"Sajátos" Szentírás-értelmezés

Fontosnak tartotta megmutatni, hogy ő egy "picit más", mint a többiek

Góman Dávid a myvip fenegyereke. Részlet az adatlapjáról:
"aki körlevelet küld nekem anak a joisten küldjön meghivot !!!!!"
Foglalkozás:
ingyenélő

Munkahely:
még nincs

Hobbi:
kocsikázás
 
 

Ez a bátyja, nyakában megkülönböztető jelzéssel
Ennyi fért bele az első összeállításunkba. Több mint száz levelet küldtek nekünk ezzel kapcsolatban, amit ezúton köszönünk meg minden kedves olvasónknak, mivel sajnos nem volt/nincs energiánk ezekre a levelekre mind válaszolni. Pár hét múlva jelentkezünk a következő résszel. Ezúttal némiképp háttérbe szorítanánk kolompárékat, inkább a buzeránsokra, Gyurcsány-imádókra koncentrálnánk.
Hírportálunk eddig is olvasóbarát volt, most azonban még több lehetőséget adunk olvasóinknak, hogy beleszóljanak annak tartalmába. Amennyiben vicces, szánalmas, vagy épp vérlázító, magyarellenes adatlapra bukkannak az iwiwen vagy a myvipen, küldjék el annak linkjét az iwiwrovat(kukac)kuruc.info címre! (Kérjük olvasóinkat, hogy ezzel kapcsolatban NE a szerk(kukac)kuruc.info címünkre írjanak, hanem kizárólag az előbb megjelöltre! Köszönjük!) Mivel a levélfeldolgozás nagyon sok időt vesz igénybe, ezért kérjük, hogy ne írjanak regényeket. Legfeljebb pár sort, hogy miért írtak nekünk. Csatolmányt se küldjenek, megnézzük mi az adatlapot, és publikáljuk majd a "legszebb" képeket. Köszönjük.
Rákay Fülöp - Kuruc.info
Kapcsolódó cikkek: