Tragédiát okozó reflektorok és napsütés - így óvd szemed vezetés közben, éjjel-nappal!
Téged is zavar az erős, szembe sütő napfény? Irritálnak a többiek vakító fényszórói? Már egy pár másodperces látáskimaradás is súlyos balesethez vezethet. Láss minden helyzetben tisztán!
A Pro Cars Shop elhozta számodra a Látássegítő csomagot,  mellyel megóvhatod látásod a volánnál.
A csomagban 2 szemüveget is találsz: az Ultra Vision  nappali, a Night Vision PRO esti vezetéshez alkalmas. Mindkettő különleges fényszűrői segítenek abban, hogy kifogástalanul láss egész úton:
Zoom
Az Ultra Vision napszemüveg speciális, sötétített lencséi kiszűrik a szemből és oldalról betűző napfényt, ezáltal védik látásod vezetés közben.
Többé nem süti ki szemed a Nap, időben tudsz reagálni minden váratlan eseményre.
A Látássegítő csomag másik eszköze, a Night Vision PRO szürkületnél, este és éjszaka is kiváló látásélményt biztosít. Sárgás színű lencséjét úgy alakították ki, hogy megóvjon a szembejövők reflektoraitól és az erős lámpáktól.
Dizájnos, divatos viseletek, hölgyeknek és uraknak egyaránt ajánlottak. Külön előnyük, hogy szemüvegesek is hordhatják őket! Kialakításuk révén bármilyen dioptriás szemüveg fölé felvehetők.
Zoom
Nem túlzás: a Látássegítő csomag életedet is megmentheti. Ezekkel a szemüvegekkel megelőzheted a baleseteket, egész úton biztonságosan vezethetsz.
Különleges ajánlatunk: a Pro Cars Shop-nál most 1 szemüveg áráért lehet tiéd a 2 szemüveget tartalmazó csomag:
Élj a kedvezménnyel, vezess te is baleset nélkül!