Hogyan világíts szabadon, kéz nélkül? 100W erejű fejlámpa szereléshez, kiránduláshoz, horgászáshoz
Eleged van a gyenge fényű, hagyományos zseblámpákból? Szeretnél úgy világítani, hogy közben a kezed szabadon marad?
Egy megbízható fényforrásra mindenkinek szüksége van. Szerelésnél, túrázásnál, horgászásnál aranyat érhet, ha mindent tökéletesen látsz.
Zoom
Sajnos a normál zseblámpák lefoglalják a kezet, ráadásul valósággal zabálják az elemet. Kinek van pénze és ideje újra és újra elemeket vásárolni?
A CREE LED fejlámpával elfelejtheted a normál elemlámpákkal való küszködést. Ezzel a sokoldalú fényvetővel kényelmesen, takarékosan világíthatsz akár több száz méter távolságba is:
Zoom
Fő előnye, hogy mindkét kezed szabadon marad vele, így nem akadályoz semmilyen tevékenységben. Kirándulj, sportolj, biciklizz, szerelj vagy barkácsolj, mindent tökéletesen fogsz látni.
A magas fényerőről a beépített csúcsmodern LED-izzó gondoskodik, melynek állíthatod a fénysugarát, ráadásul villogó üzemmódra is képes.
Többé nem kell drága elemekre költened. A fejlámpa beépített aksival  működik, akár 5 órát is kibír egy feltöltéssel.
Erős, masszív háza van, ennek ellenére kis súlyú, így könnyű viselni.  A stabil gumipánt gondoskodik róla, hogy ne csússzon le a fejedről.
Zoom
Ideális autósoknak, bicikliseknek, gyakran kirándulóknak, túrázóknak, horgászoknak egyaránt. Ház körüli, üzemi feladatoknál is nagy hasznát veheted.
Ez a fejlámpa garantáltan könnyebbé teszi életed. A minden tartozékkal ellátott csomagot kizárólag az alábbi oldalon érheted el őszi kedvezménnyel:
Világíts Te is nagy fényerővel, bárhol, bármikor!