Biztosan Te is tapasztaltad, hogy mennyire zavaró tud lenni, ha elvakít a napfény vezetés közben. Ilyenkor az ember másodpercekig szinte teljesen vakon vezet, azonban egy karambol ennek tört része alatt megtörténhet...
A napellenző sokszor nem segít, nem minden szögből véd a fénytől, ráadásul a legtöbb esetben nagyban korlátozza is a kilátást. Ha szemüveges vagy, normál napszemüveggel nem fogsz tudni élesen látni. Ismerj meg egy bármilyen helyzetben, mindenki számára használható megoldást, mellyel kiszűrheted az erős fényhatásokat!

Az Ultra Vision autós napszemüveg speciális, sötétített lencséi kiszűrik a szemből és oldalról betűző napfényt, ezáltal óvják látásod vezetés közben:
Csak vedd fel indulás előtt, és többé nem süti ki szemed a nap, időben tudsz reagálni minden váratlan eseményre. Mostantól nem kell hunyorognod az erős fény miatt, szikrázó napsütésben is tisztább, kontrasztosabb képet kapsz. Felejtsd el a napellenzővel való küszködést: bármerre nézhetsz, nem tűz be zavaró fény!
Szemüvegeseknek is kiváló
A hagyományos napszemüvegekkel ellentétben az Ultra Visiont dioptriás szemüveggel rendelkezők is bátran használhatják. Úgy alakították ki, hogy egyszerűen felvehesd meglévő szemüveged fölé, így továbbra is élesen láthatsz úgy, hogy közben nem vakít el a nap. Miért költenél drága dioptriás napszemüvegekre, ha az Ultra Visionnel élesen láthatsz tűző napfényben is?
Hölgyeknek, uraknak egyaránt ajánlott, divatos és kényelmes viselet.
Az Ultra Vision látássegítő szemüveg előnyei:
  • megvédheted szemed a zavaró napfénytől vezetés közben
  • elkerülheted az életveszélyes látáskimaradást
  • tisztább, kontrasztosabb látáshoz juthatsz
  • a szemből és oldalról érkező napfény ellen is megóvhatod látásod
  • egész úton biztonságosan vezethetsz
  • nem kell többé a napellenzővel szenvedned
  • szemüvegesként is viselheted, ezáltal mindig élesen láthatsz
  • egyéb tevékenységekhez (kirándulás, sportolás) is használhatod
Most AJÁNDÉK éjszakai szemüveggel!
Láss jól Te is vezetés közben, kerüld el a baleseteket! Sőt: most az Ultra Vision szemüveg mellé ajándékba adunk egy éjszakai vezetést segítő szemüveget, mellyel kiszűrheted a szembe jövők erős fényeit is.
Ezzel a komplett csomaggal éjjel-nappal jól láthatsz a volánnál. Rendeld meg most az Ultra Visiont 2.990 Ft-ért, és bónuszként tiéd a Night Vision PRO éjszakai szemüveg is!
Balesetmentes közlekedést kívánva,
Pro Cars Shop