2020. október 1., csütörtök, Malvin napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
10:11 Németország újabb magyarországi megyéket minősített kockázatos területnek09:47 Dr. Osztie Zoltán plébános is felszólal a Mi Hazánk buzipropaganda-ellenes tüntetésén09:40 Lázár János két ügyben is kormánybiztos lett09:25 Tizenhat beteg halt meg, 848-cal nőtt a fertőzöttek száma09:05 Újabb egyetemi épületet foglaltak el az SZFE hallgatói08:39 Már nem titok: Clintonné rendelte el az "oroszos" lejáratókampányt Trump ellen08:13 Öt településen tartanak időközi önkormányzati választást vasárnap07:56 Párizsban és más francia nagyvárosokban is újabb korlátozások várhatók07:45 Emelkedett a búza és a kukorica ára szeptemberben07:31 A Volkswagen csoport továbbra is nyereségre számít 2020-ban06:49 Mnuchin: a TikToknak amerikai tulajdonba kell kerülnie, különben betiltják22:34 "Megvédjük az édesanyákat az LMBTQP-szörnyektől!" - Toroczkai tüntetésre hív22:21 Vádat emeltek a portugál bevándorlási hatóság három munkatársa ellen, amiért halálra vertek egy ukrán férfit22:05 Vészhelyzet lép érvénybe Felvidéken21:50 Mindössze négy év fogházat kapott Molnár Ricsi - haza is engedték, mert amúgy is csak néhány hónapot kellene letöltenie
24 óra legolvasottabbjai

Reklám ::

Legyen egy magyar sziget a belváros kínai bóvli boltjai és kebabos éttermei között! (x)

Reklám

Sokan mondják, hogy a járvány megmutatta, mik azok a foglalkozások, tevékenységek, amelyek fontosak, és melyek azok, amik nem. Hogy ideje lenne azokat az embereket, vállalkozásokat, hivatásokat jobban megbecsülni, amelyekről kiderül, hogy krízishelyzetben szükség van rájuk, sőt nélkülözhetetlenek. Orvosok, ápolók, termelők, gazdálkodók, katonák, élelmiszerláncok ázsiója nőtt meg egy pillanat alatt.
Zoom
A Szkíta Kézműves Áruház magyar kézművesek, magyar alapanyagból, hagyományos mintákkal, díszítéssel, készített termékeit árulja, történelmi fegyvereket, népviseletet, bőrdíszművesek, fafaragók, ostorkészítők, nemezelők, keramikusok munkáit azért, hogy életben maradjanak ezek a kihalófélben lévő mesterségek, és a magyar emberek újra felfedezhessék hagyományaikat, értékeiket, a múltunkban rejlő megtartó erőt. Nálunk megtalálhatóak magyar ötvösök munkái, társasjátékok, sujtásos mellények, erdélyi kerámiák.
Zoom
Márciusban a mi üzletünk is bezárásra kényszerült a kijárási korlátozások miatt. Látszólag tehát a Szkítabolt által árusított tárgyak krízishelyzetben nem szükségesek. Mi viszont úgy érezzük, itt az idő, hogy mindenki belássa, fontos, hogy legyen egy jó késünk, íjunk, időtálló szaru, fa, csont használati tárgyaink műanyagok helyett, olyan irhakabátunk, mely egy emberöltőn át kiszolgál, műbőr helyett valódi bőr táskánk, ostorunk, baltánk, nemezsüvegünk.

Kérünk mindenkit, aki úgy gondolja, hogy ennek az egyedi üzletnek a megmaradása fontos, aki úgy gondolja, hogy legyen egy magyar sziget a belváros kínai bóvli boltjai és kebabos éttermei között és megteheti, rendeljen továbbra is működő webáruházunkból, akár csak valami apróságot, hogy túléljük ezt, hogy érezzük, nem maradtunk magunkra.
1997 óta átéltünk már több válságot, felújítást, politikai támadást, de még mindig itt vagyunk. Soha nem árultunk olcsó másolatokat, külföldi termékeket, műanyagot, árainkat nem a turisták, hanem a hazai vevőkör lehetőségeihez igazítottuk. Üzletpolitikánkban sem a termékek minden áron való eladása, hanem a vásárlók elégedettsége vezetett. A nemzeti oldalon most sok olyan gyártó, vállalkozó, kézműves, zenekar van bajban, akiknek tevékenysége az elmúlt évtizedekben nagyban hozzájárul a hazafiság ébren tartásához, a fiatalság nemzeti öntudatra ébredéséhez. Ne hagyjuk, hogy ezek az értékek most elsorvadjanak! Azt kérjük minden felelősen gondolkodó magyar embertől, hogy ezekben a válságos időkben vásároljon magyar termékeket, támogassa a hazai termelőket, segítse a magyar kisvállalkozásokat a túlélésben.
Zoom
Zoom
Kövesse figyelemmel napi kínálatunkat Facebook-oldalunkon!
Válasszuk a magyart!
Zoom
Zoom
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready