Gőzerővel keresi a Fidesz azt az aktivistát, aki nyilvánosságra hozta Kubatov Gábornak a Fidesz törvénytelen adatkezelési módszereiről tartott előadása felvételeit - értesült az ATV. Az ügy igencsak kínos az ezzel már többször megvádolt pártnak, eddig ugyanis többé-kevésbé sikerült cáfolni a hasonló vádakat, most viszont, hanganyagról lévén szó, más a helyzet - kitűnik ez a szánalmas közleményükből is.
A Fidesz számára a legnagyobb gondot az jelenti, hogy a Kubatov Gábor vezette, több tucat aktivistát foglalkoztató, a mozgósításért felelős csapat és egy szerkesztőségnyi online részleg a Fidesz-kampány szíve-lelke, amely a közösségi portálokon és a fórumokon zajló kampányért felel.
Sajtóértesülések szerint a közelmúltban egy fiatal aktivistát már eltávolítottak a stábból, mert a közösségi portálokon kialakított profiljából és kapcsolati hálójából az derült ki, hogy egy sor jobbikos ismerőssel rendelkezik. Mindebből úgy vélték, hogy túlzott kockázatot jelent a kampányra nézve, noha arra nem utalt semmi, hogy információkat szivárogtat ki.
(ATV - Barikád nyomán)