2020. szeptember 27., vasárnap, Adalbert, Döme napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
14:52 Úgy tűnik, Orbán "nagy dolgaiból" csak a pálinkafőzés maradt14:22 Nem jönne jól a megállapodás nélküli kilépés az Egyesült Királyságnak13:44 Szlávik: nem igaz, hogy a maszk nem véd a fertőzés ellen13:18 Inkább zsinagógán kívül javallott idén a jóm-kipúri baromfi-abuzálás12:55 Orbán Viktor boldog születésnapot kívánt az ENSZ-nek12:36 Jereván: Azerbajdzsán örmény polgári célpontokra támadott, két helikoperük és három drónjuk bánta12:19 Fehérorosz külügyér: a szomszédok káoszba és anarchiába próbálják sodorják az országot11:58 Három montenegrói városban hétfőtől kevésbé lesznek vidámak az éjjelek11:35 Zajlanak az önkormányzati választások Romániában és Erdélyben11:21 Fogolycserében állapodtak meg Jemenben11:02 Népszerű a VírusRadar10:45 Elfogatóparancsokat adtak ki rendőr- és katonatisztek ellen is a hat éve lemészárolt mexikói diákok ügyében10:29 Gaudi: garázdaság és kényszerítés is felmerülhet az SZFE-t elfoglaló diákoknál10:16 Hatan meghaltak, 937-tel nőtt a fertőzöttek száma10:03 Hétfőtől három emeletes vonat közlekedik a váci és ceglédi vonalon
24 óra legolvasottabbjai

Antimagyarizmus ::

Kiszivárgott hangfelvétel: orwelli diktatúrát készített elő a Fidesz + reakciók

Reklám


Célzott levadászást szervez aNagy Testvér
Friss:
"Nagyon reméljük, hogy a felvételeken elhangzottak nem fedik a valóságot, és a Fidesznek jobb magyarázata van erre, mint az MSZP-nek volt az őszödi beszédre. Amennyiben a kiszivárgott beszéd igaz, súlyos bűncselekményeket követ el a Fidesz, és mindez annak fényében különösen aggasztó, hogy a felvételen elhangzik: az országos elnökség tudomásával zajlik a törvénytelen adatbázis-kezelés" - írja Szabó Gábor a Jobbik közleményében.
 
Íme a Fidesz első reakciója, amely igazán árulkodóra sikeredett:
 
 
Később közleményt adtak ki, amelyben pofátlanul azt hazudják: "Ismételten, immáron sokadszor leszögezzük, hogy a Fidesz az adatvédelmi biztos által engedélyezett módon, a jogszabályok betartásával kezeli minden esetben az adatokat." A hangfelvételen azonban egyértelműen hallható Kubatov szájából: mindenkiről, az ellenfelekről is gyűjtötték az adatokat, a pártszimpátiát, ami súlyos bűncselekmény, jogosulatlan adatkezelésnek minősül. Szijjártó közleményében továbbá "régi, kétségbeesett hazugságok"-nak nevezi a felvételen hallható dolgokat (!). Ilyen hazugsághoz igen vastag bőr szükségeltetik. Gyurcsány megmagyarázta az őszödi beszédét, a Fidesz meg letagadja. Pedig alább meghallgatható a hangfelvétel.
Korábban írtuk: A Kuruc.info birtokába került exkluzív hangfelvételen Kubatov Gábor, a Fidesz kampányfőnöke és pártigazgatója "őszödi beszédében" elárulja, hogy Orbán Viktor és a teljes pártelnökség hozzájárulásával a Fidesz egy olyan országos adatbázist épített ki, melyben mindenki pártszimpátiáját rögzítik. Ezt felhasználhatják majd támogatások osztásánál, vagy épp tisztogatásra a közalkalmazottaknál.
A köztörvényes autótolvajból lett Fidesz-kampányfőnök a 2009. májusi, pécsi polgármester-választás példáját hozza fel, ahol Páva Zsolt megválasztásakor már kitűnően működött törvénytelen rendszerük: „Meg tudom mondani most a városban, hogy kik azok a komcsik, akik egyébként elmentek szavazni, és nem a Pávát vagy nem a Fideszt támogatták.”
„Áttértünk egy online adatbázis-kezelési módra” – számol be a Fidesz ördögi fejlesztéséről Kubatov, majd beismeri: név szerint tudják, a személyes adataikkal együtt, hogy ki szavazott rájuk, de ami ennél is elgondolkodtatóbb, hogy a más pártra voksolókat is név szerint ismerik. Súlyos törvénysértés a választók személyes adatairól, köztük a politikai szimpátiájukról adatbázist készíteni. Kubatovék eddig tagadták, hogy gyűjtenék az információkat, de az alábbi hangfelvétel végre bizonyítékul szolgál arra, amit eddig csak sejteni lehetett, amit eddig csak kiábrándult fideszes aktivisták mondtak: közvélemény-kutatásokkal, szomszédok megkérdezésével és más módszerekkel mindenkinek a pártpreferenciáját begyűjtik, nyilvántartják. Ezért kellett a kétmillió ajánlószelvény is, és persze azt is feljegyzik, milyen indokkal nem adja át valaki a kopogtatócéduláját…
Íme, küszöbön áll Orwell világának magyarországi változata. Ami 1984-re nem valósulhatott meg, az 2010-re gyakorlatilag igen. Kubatov Gábor a Fidesz pártigazgatójaként az online rendszerük országos központjában saját bevallása szerint azt is meg tudja állapítani, mely szervezőjük mikor töltött fel utoljára adatokat, s mennyit, vagy esetleg csak alibiből jelentkezett be a rendszerbe, de valójában nem végez aktív adatgyűjtést, s akkor kaphat a fejére a Nagy Testvértől… Kétségünk sem lehet afelől, hogy amennyiben kétharmados többséget szerez a Fidesz, akkor ezek a listák egyébre is felhasználhatóak lesznek. Például mindenféle pályázatokat vagy álláskeresők jelentkezését is ez alapján bírálhatják el, esetleg segélyekről dönthetnek adatbázisuk felhasználásával. Az egyszerű magyarnak jobb, ha bele sem gondol.
A hangfelvétel második részéből mellesleg az is kiderül: hazugság, amit korábban állítottak, hogy maga Orbán írogat a Facebookra, hiszen Kubatov beismeri: Viktor számítástechnikai analfabéta, még a fax és az e-mail közti különbséget sem tudja.
(Ha esetleg a fenti videót megpróbálnák eltüntetni, a Dailymotion portálon is elérhető ide kattintva.)
Emmanuel Goldstein – Kuruc.info
Olvasónk beküldte a hangfelvétel szövegét:
Akkor elérkeztünk a lényegéhez.
Csak a ... valami keretet adjak ennek a gondolatnak.
Régen csináltunk egy ilyen kampányt, hogy egy sötétben, az erdőben, belőttünk egy sörétes puskával, és reggel világosra összeszedtük a vadakat. Nem tudtuk, hol vannak a választóink. Csináltunk egy nagy kampányt és aztán utána elment, aki elment. A pécsi választásoknál mind a 36500 embert személyesen ismertük. Tehát aki ott volt, azt mindegyiket személyesen ismertük. Mindegyikről tudtuk, hogy hívják, hogy hány esztendős, hogy milyen erős támogatók, mi a telefonszáma, mi a mobilszáma, mi az e-mail címe.
A... és ezt szerintem nem is lehet másképp csinálni. Tehát a pécsi kampányban fele ennyi anyagunk van kint az utcán, de csak ezt a munkát elvégezzük, akkor is megnyertük volna a választást. Mi a legnyugodtabban ültünk ott a Bánffy Erikkel, Bánffy Erik azt monda: Gábor, 38000 szavazatom lesz. 36500 lett. Tehát 1500, most nem tom, százalékos arányban nagyon kicsi az eltérés, tehát pontosan meg tudtuk mondani, hogy hányan mentek el szavazni. A 38000 emberből 22000 emberhez tudtunk telefonszámot. Tehát ez azt jelenti, hogy mondjuk automata hívásokkal 22,000 embert eltudunk érni 2 órán belül. Bármi történik a kampányban. Ha Páva Zsoltról azt mondják egyébként, hogy ő egy gyerekgyilkos volt. A kampány utolsó napja róla szólt, akkor te a szavazóbázisodnak 2/3-át el tudod érni, és azt mondod, hogy Páva Zsolt a legtisztességesebb ember, hazugságokat állítanak róla.
Nagyon gyors kommunikációt tesz lehetővé. Ráadásul ismertünk minden 15000 olyan embert a városban - ennyi szavazatot kaptak a többiek -, akik Páva Zsoltot elutasították. Tehát - azt állítom, hogy név szerint ismerünk olyan embert, aki elment szavazni és nem Páva Zsoltra szavazott. Tehát név szerint ismertünk 15000 olyan embert. Tehát meg tudom mondani a városban, hogy kik azok a komcsik, akik egyébként elmentek szavazni, és nem a Pávát és nem a Fideszt támogatták.
Infrastruktúrában nagyon-nagyon sokat fejlődtünk. Ugye áttértünk egy ilyen - végre olyan közegben: most meséltem el a küzdelmeimet, aki megérti -, áttértünk egy ilyen online adatbáziskezelési módra. Ugye, mikor ezt az elnökség elé kiterjesztettem, akkor Orbán Viktor nem igazán ért a számítástechnikához - most már sokat léptünk előre, mert például SMS-t tud fogadni-küldeni, és tudja mi a fax és az e-mail közti különbség, kis túlzással, de nem is ez a dolga, de mindegy.
- Igen?
- ???
- Nincs, nincs. Azért mondom, hogy... ehhez kevésbé ért.
Mikor áttértünk erre, akkor elvittem az elnökség elé, hogy nekünk van egy online adatbázis kezelési módunk, és ez sokkal biztonságosabb, mint egyébként az offline... Jó-jó, de hát a Pentagon rendszerét is feltörték már. És a kommunisták is ránk vannak állva. Ezt... ? Hiába mondtam egyébként, hogy komputer- adatbázisok voltak táblázatokban. E-mailen küldtük ugyanazt, komputereken hagyjuk, és elhagyjuk a laptopokat. Lemezekre rögzítjük, és elhagyjuk a lemezt. Pendrive-okra rakjuk, meg ezerfelé, és.. gyakorlatilag ugyan úgy szétporlad és ugyanolyan veszélyes. Akkor megértették, hogy csináltunk egy nagyon biztonságos adatbázis kezelő rendszert. A rendszer úgy működik, hogy én látom, ki mikor lépett be, mennyi adata van, mennyit módosított rajta, hány telefonszáma, hány email címe van. Ha belépett dolgozott e benne, vagy csak egyébként beka... tehát tudom kontrollálni ezt a dolgot, tehát ezt a fajta adatbáziskezelési módszert tudom mérni.
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready