Újabb kínos dolgok derülnek ki a zöldnek álcázott LMP-s politikusok múltjáról. Cikkünkben már elemeztük programjukat is, melyből kiderült, hogy cigány- és oktatásügyben az SZDSZ pusztító tevékenysége az LMP-s tervekhez képest konzervatívnak és magyarbarátnak mondható.

Önnek is rokonszenves az ábrázata?

Újabb fejlemények - amiről még nem írtunk
1) A médiában már több helyen foglalkoztak azzal, amit a Wikipédia is ír Schifferről: "1989-ben egyik tagja volt a Gyurcsány Ferenc által vezetett rövid életű Új Nemzedék Mozgalomnak. 1990-ben egyik alapítója és 1992-ig ügyvivője az Ifjú Szocialisták mozgalmának".
2) Az LMP kampányfőnöke, Karácsony Gergely az SZDSZ-es Horn Gábor kampánystábjában dolgozott korábban. Mint ismeretes, nemrég etikai vizsgálatot indított az SZDSZ Kóka János ellen, mert a párt közleménye szerint a frakcióvezető az ajánlószelvények gyűjtésével és a párt rendezvényeinek támogatásával segítette a Lehet Más a Politika (LMP) kampányát. Az SZDSZ frakciójának munkatársai, "Balogh Erika és Kátai Gábor voltak az összekötők az LMP és Kóka között".
3) Szabó Tímea a Lehet Más a Politika és a Humanista Párt közös listájának vezetője. A Szegedi Tudományegyetem kommunikáció szakán végzett, majd később a Harvard Egyetem jogi karán tanult. 2004 elején csatlakozott a Magyar Helsinki Bizottsághoz, ahol közel négy évig koordinálta a Menekült Programot. A Magyar Helsinki Bizottság adta ki minden évben a hazai menekültek sanyarú helyzetéről és a Magyarországon évről évre fokozódó idegenellenességről, rasszizmusról és antiszemitizmusról készült jelentéseit, amin a nemzetközi sajtó aztán csámcsoghatott - írja olvasónk. (Friss: időközben kiderült, hogy nem olvasónk írta az általa elküldött fenti sorokat, hanem a Magyar Hírlap.)
4) A Kara kán blogban azt olvashatjuk, hogy Hámori Anna, az LMP sajtósa a Lauder Javne nevű hírhedt zsidó iskolában végzett 1999-ben.
5) Az LMP listavezetőjének, Schiffer Andrásnak nagybátyja,  Schiffer János a MEASZ (Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége) elnökségi tagja. (Forrás itt.) Nem mellesleg parlamenti képviselő volt, 1994-től 2006-ig MSZP-s főpolgármester-helyettesi (!) pozíciót töltött be.
Az összefonódásokat még sokáig lehetne sorolni. És itt nem holmi mezei tagokról van szó, hanem az LMP fő arcairól derül ki a kommunista, MSZP-s vagy épp SZDSZ-es kötődés, múlt és jelen. Ők persze ezt bőszen tagadják, hülyének nézve az embereket, sokakat megtévesztve.
S. Tibor - Kuruc.info
Kapcsolódó cikkek: