Magyarországnak két olyan miniszterelnöke volt, akire én nagyon büszke vagyok: az egyik Horn Gyula, a másik Gyurcsány Ferenc – jelentette ki "Terry Black" a TV2 Mokka című műsorában.

Nincs könnyű dolga az LMP-nek: a szocionisták is pályáznak az Új SZDSZ névre

Rácz Károly a műsorban elmondta: biztosan sokan furcsállták, hogy miért Tökölön indul jelöltként, miközben ő szigetszentmiklósi, ugyanakkor a Csepel-szigeten a települések nagyon közel vannak egymáshoz, így gyakorlatilag mindenki mindenkit ismer. Hozzátette, jobban szeretett volna így Szigetszentmiklóson indulni, azonban az MSZP-nek ott egy erős csapatot sikerült összeállítani – az ismerősei ekkor arra biztatták, hogy Tökölön induljon.
Legyünk őszinték: számomra Magyarországnak két olyan miniszterelnöke volt, akire én nagyon büszke vagyok, az egyik Horn Gyula, a másik Gyurcsány Ferenc – fogalmazott Rácz, aki szerint egy előadó valahol politikus is, a politikus pedig valahol előadó. Véleménye szerint az MSZP jelenlegi felállása nagyon jó, az MSZP-t nem kell szégyellni.
(MNO - TV2 nyomán)
Korábban írtuk: Összegyűlt a szükséges mennyiségű ajánlószelvénye az MSZP-s színekben induló Terry Blacknek Tökölön - tudta meg a Magyar Nemzet. Ezt Varju László, a párt tököli választókerületi elnöke is megerősítette.

A "transzvesztita előadóművész" a település egyes számú választókörzetében indul az önkormányzati választáson, a Fidesz, a Jobbik jelöltjével, valamint egy függetlennel verseng a mandátumért.
Az eredeti nevén Rácz Károly Mihályként nyilvántartásba vett szocialista jelölt az egyik bulvárlapnak azt mondta (szerinte) kezdődő politikusi karrierjéről, hogy nem a pozíciók vonzzák, hanem a tennivalók. Ha jól végzi a dolgát és nemcsak más, hanem ő is úgy látja, hogy van keresnivalója a politikai pályán, akkor komolyabb terveket is dédelget - tette hozzá.
(FH - MN nyomán)
Kapcsolódó anyagok: