És 1921-ben is. 10-15 évvel Hitler hatalomra kerülése előtt pedig már egészen rutinosan sulykolták a hatmilliót, így meg sem lepődhetett senki a háború végén... Igaz, kezdetben úgy nézett ki a forgatókönyv, hogy az oroszok fogják lemészárolni a hatmilliót - végül aztán mégsem így jött ki a lépés. A lényeg, hogy hihetetlen, de igaz: pontosan annyit "irtottak ki", ahány zsidónak a kiirtása már bő száz évvel korábban is "esedékes volt", azóta erre gyűjtötték az adományokat és "kárpótlásokat".

Ezek után pedig nem csodálkozhatunk, hogy olyan apróságok sem zavarják őket, mint az, hogy közben drasztikusan "csökkent" a különféle "haláltáborokban kiirtott" zsidók száma, pl. Auschwitzban négymillióról másfél millióra, Majdanekben másfél millióról 78 ezerre voltak kénytelenek leszállítani a hivatalos adatokat... De a hatmillió akkor is hatmillió, ha kivonunk belőle mondjuk öt és felet. Aki más eredményt kap, mehet a börtönbe.
Egy másik érdekesség, hogy már 1936-ban, tehát a világháború kitörése (és a zsidók akkor kezdődő elkülönítése) előtt felbukkan a holokauszt (tehát égő áldozat) szó, már akkor európai holokausztról cikkeznek... Javában zajlott tehát a talaj előkészítése.
A XIX. század végi - XX. század eleji sajtóban felbukkanó hasonló cikkek közül számtalan megtalálható a világhálón (pl. a 'six million hoax' képtalálataira rákeresve), most egy helyes kis videó is bemutat tíz darabot ezek közül, eredeti újságokat használva a felvételhez. Egy kedves olvasónk elkészítette hozzá a magyar fordítást, aki tehát nem ért angolul, az ne feledje el bekapcsolni a feliratokat a lejátszó alján a megnézendő videók és a beállítások között (CC)!
Mutatunk még mi is tizenhárom forrást, de, mint említettük, tele van velük az internet (a képsorozat alján lelőhelyet is adunk):
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom

Zoom







Még több hasonló, korabeli újságcikk itt érhető el, továbbá a legelszántabb tamáskodókat is meg kell hogy győzze az amerikai kongresszusi könyvtár hivatalos oldala, ahol a 6 millió zsidó kifejezésre rákeresve nem kevesebb, mint 78 megjelenést dob ki már 1890-től, és szinte mindegyikből az derül ki, hogy éppen ennyi kiválasztott van üldöztetésnek és a népirtás szörnyű veszélyének kitéve. Micsoda véletlen egybeesések... Kattintson ide az eredményekért!
(Kuruc.info)