2021. szeptember 29., szerda, Mihály, Kapolcs napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:46 Johnson: nem a bevándorlás kínálja a megoldást az ellátási problémákra21:32 Megközelítette a 75 százalékot a felnőttek átoltottsága Németországban21:16 Megkezdődött a párizsi iszlamista merényletek túlélőinek és tanúinak meghallgatása20:57 A német államfő már arról beszél, hogy nem az emberek bevándorló hátterűek, hanem maga az ország bevándorló hátterű20:35 A WHO jóságos alkalmazottai is ráfanyalodtak a kongói lányokra-nőkre az ebolajárvány idején20:17 A román kormány 10 százalékos nettó minimálbéremelést javasol január 1-től19:46 Csak felfüggesztettet kapott hűtlen kezelésért egy volt fideszes polgármester - mégpedig "időmúlás miatt"19:09 Csökkentenék az orvosilag nem indokolt terhességmegszakítások számát Kínában18:43 A román képviselőház elutasította a bejegyzett élettársi kapcsolatokról szóló tervezetet18:12 Horvátországban kötelező lesz a védettségi igazolás az egészségügyi és szociális intézményekben17:36 Állam elleni bűncselekmény elkövetésével is meggyanúsították Postáékat17:11 Ismét Pócs János egyik elvadult "házikutyája" rabolt Jászapátin16:58 Őrizetbe vették, de szabadon is engedték a Rutte elleni támadás előkészítésével gyanúsított újmuszlim tanácsost16:33 Üzemanyagkáosz az Egyesült Királyságban: a pánikoló britek azt sem nézik, mit tankolnak autóikba16:15 Megdobta Macront egy tojással, kényszerkezelés alá helyezték
24 óra legolvasottabbjai

Holokamu ::

Ha unatkozna az ügyészség, tanulmányozhatja a "haláltáborban" készült műalkotásokat

Örömmel tapasztalható, hogy a magyarországi ügyészség érdeklődik a történelem iránt. Legalábbis a zsidó holokausztnak nevezett fejezete képes felcsigázni a hatóságot, amint az az unortodox auschwitzi dokumentumok kapcsán kiderült. Persze az is igaz, hogy érteni semmit nem értenek belőle. De talán a művészet oldaláról jobban képesek felfogni a lényeget.
Zoom
A holokauszt-tagadással nehezen vádolható auschwitzi tábormúzeum
Az auschwitzi tábormúzeum jelenleg is ezernél jóval több olyan alkotást őriz, amelyeket 1940 és 1944 között a táborba internáltak készítettek. Ezek között rajzok, festmények, dekorált levelezőlapok, falfestmények és különféle dísztárgyak egyaránt megtalálhatók, amelyek a legkülönfélébb - sokszor békeidőben is nehezen beszerezhető alapanyagok - felhasználásával jöttek létre.
Mindezen szörnyűségek egy állítólagos "megsemmisítő" vagy más néven "haláltáborban" váltak a mindennapok részévé. Vajon hogyan lehetséges ez? Ki kellene deríteni. Szép feladat az ügyészség számára.
A világért sem szeretnénk, hogy Bagoly Bettina állás nélkül maradjon, ezért most tanulmányozhat néhány műtárgyat az auschwitzi múzeum gyűjteményéből.
Skorzeny - Kuruc.info
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás
Ki lesz a moslékkirály(nő) a vörös előjáték végén?
» Dobrev» Karácsony

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready