Várható volt, hogy a német demokrácia rendőrsége előbb-utóbb lecsap a 86 esztendős Ursula Haverbeckre, amiért több alkalommal is bátran ki merte fejteni a véleményét a holokausztról.
Zoom
Mint arról hírportálunk beszámolt, Haverbeck asszony az ARD televízió Panoráma című műsorában személyesen is megszólalhatott. Ami kisebbfajta csoda, hiszen a nemzetben gondolkodókat is meglehetősen ritkán, de a holokausztrevizionistákat szinte sohasem engedik beszélni a nagy nyilvánosság előtt - a „demokrácia” és a „szólásszabadság”

legnagyobb dicsőségére.
Arról egyelőre nincs információ, hogy az interjú közvetítése miatt éri-e retorzió az ARD televízió egyes munkatársait illetve vezetőit. A derék hölgyre azonban már lecsapott a „demokratikus jogállam” ökle: rendőrök szálltak ki az ő, valamint három „hívének” otthonába, és a lakásaikat átkutatták. Nyilvánvalóan bizonyítékokat kívántak begyűjteni a vádemelés előtt. Haverbeck asszonyt „gyűlöletkeltéssel” és „holokauszttagadással” is megvádolhatják. Büntetése akár 5 év börtön is lehet. Az idős asszony az ARD-nek adott nyilatkozatában közölte: ha kell, emelt fővel vonul a börtönbe az igazságért.
Perge Ottó - Mindener Tageblatt nyomán
Kapcsolódó: