Menuhin fia új könyvében tagadja a holokauszt méretét - írja blogjában Lovas István a National Journalra hivatkozva.
„Az évszázad földrengését” okozta Yehudi Menuhin fia, Gerard Menuhin azzal, hogy könyvet írt „az emberi történelem legnagyobb hazugságáról”, a holokausztról „Mondd el az igazat és szégyenítsd meg az ördögöt” címmel, amelyet már árul az Amazon könyvküldő világhálózat.

Menuhin szerint a holokausztnak valójában csak néhány tízezer zsidó áldozata volt. Most a svájci bíróságok nagy kínban vannak, mert egy svájci születésű zsidót kellene bíróság elé állítani holokausztrelativizálás miatt, írja a német portál, megjegyezve, hogy a könyv német fordítása jövőre (2016-ban - a szerk.) jelenik meg.
A holokauszt a történelem legnagyobb hazugsága. Németország nem bűnös a második világháború miatt és Adolf Hitler volt az egyetlen államférfi a világon, aki azt a judeoplutokrata veszélytől megmenthette volna, újra felszabadítva az egész földkerekséget - írja könyvének ajánlójában a világhírű zsidó hegedűművész és karmester fia.
Gerard Menuhin könyvének ajánlója (német nyelven) itt tekinthető meg:
(Kuruc.info)
Frissítés: a Youtube letiltott minden videót Németországban, amely a Menuhin-művel kapcsolatos. Sőt, Gerardot még 2005-ben kirúgták az édesapja által alapított és róla elnevezett Yehudi Menuhin Alapítvány elnökségéből, miután "jobboldali radikális" eszméi napvilágra kerültek.
Az alábbi "tájékoztatást" látja az, aki Németországban próbálja megnézni a videót - írja olvasónk.