Lassan már tényleg nem múlik el úgy nap, hogy ne érkezne hír valamilyen Samsung-telefonnal kapcsolatos kellemetlenségről, igaz, az elmúlt időszakban csupán a Galaxy Note7-ekkel kapcsolatos balesetekről hallhattunk. A Samsung legújabb csúcsmobilja miatt már autó is kiégett (itt láthatja), és a repülőkön is betiltották a használatát.
A napokban egy 30 éves tanárnő telefonja robbant fel, és ami a legkellemetlenebb az egészben, hogy ezúttal egy Galaxy S7 edge modellről volt szó – adta hírül a The Sun.
A telefont, mint kiderült, mindössze három hónapja vették. Egy forgalmas kávézó közepén történt az eset, amikor a készülék a nő kezében hirtelen dagadni, majd füstölni kezdett. A tulajdonosa ledobta az asztalra, és elugrott onnan. A telefon végül szétolvadt.
Zoom
A Samsung először úgy reagált, hogy töltés közben történhetett a baj, azonban amikor kiderült, hogy szó sem volt töltésről, egyedinek jellemezték az esetet, állítva, nincsenek biztonsági kockázatok a Galaxy S7-eknél, de persze alapos kivizsgálást ígértek.
Egy CCTV kamera rögzítette is az incidenst, amely során szerencsére nem történt személyi sérülés, csak a hölgy fényképei vesztek oda (amelyek számára igen fontos pillanatokat rögzítettek). Ezzel együtt komoly baj is lehetett volna, és amint a nő elmondta, bele sem mer gondolni, hogy mi van, ha épp a fia szorítja a füléhez a telefont, vagy az autójukban robban a készülék.
(The Sun - HVG nyomán)