Ezúttal a szászországi Zwickau több uszodáját kényszerültek megtisztítani a migránsfertőzéstől férfiakból és nőkből álló csoportok obszcén őrjöngése miatt - derül ki a Breitbart riportjából.
Zoom
A németek avítt uszodai szokásai a múzeumokba való
Johannisbad történelmi füdőjében történt az incidens, ahol a biztonsági kamerák örökítette meg a közel-keleti kultúrás bemutatót, melynek keretében egy megfáradt menekült önkielégítés végzett a jacuzziban. A város egy másik uszodája sem úszta meg integrálódási kísérlet nélkül, itt a migránsokat fiatal nők és gyermekek képviselték, akik beleiket ürítették a gyermekek tanmedencéjébe, távozásra kényszerítve ezzel az őshonos németek csöppségeit.
A kidobott jacuzzis galeri később visszatért röhögcsélni, gúnyolódni és szelfiket készíteni (sajnos Angi nélkül), ezzel is elterelve figyelmüket a dédelgetés előtti sanyarú életükről.
Zoom
Johannisbad történelmi fürdőjét elérte az invázió
Persze nem úszta meg ennyivel a város, az utóbbi előtt egy nappal egy nyolcfős férfitársaság zaklatta a helyieket a szaunában, az úszómestereknek kellett megvédeniük az asszonyokat és lányokat a vadaktól.
Egyelőre látszólag a német fürdőlátogatók állnak nyerésre, mert átmenetileg kitiltották a betolakodókat az uszodákból, és a rendőrség is nyomoz. Köln óta viszont sajnos az is tudhatja, hogy ez mit jelent, aki addig homokba dugta a fejét.
(Kuruc.info)