2020. március 30., hétfő, Zalán napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:55 Eljött a fehérorosz labdarúgó-bajnokság ideje22:41 A Közel-Keleten is terjed a Covid-1922:29 Emberi csontokat találtak egy szentendrei ingatlan udvarán22:03 Az antifa csokit, a Fidesz mottót lopott - Heti progresszió, XXI. rész (16+)21:29 Fertőzöttek millióira és akár 200 ezer halottra lehet számítani az Egyesült Államokban 20:57 A katasztrófavédelem kész csatlakozni a RescEU-programhoz20:33 Moszkvában meghaladta az ezret a fertőzöttek száma - kötelező házi karantént rendeltek el20:10 A járványgörbe lefele ível Lombardiában19:47 Spanyolországban több mint nyolcszázzal nőtt a halottak száma egy nap alatt - leállítják a nem létfontosságú ágazatokat19:39 Átlépte a tízezret az igazolt fertőzöttek száma Belgiumban19:07 Egy vármegyés lány a jövő generációjának kineveléséről18:48 "Mészáros Géza repülőhadnagy úr, jó repülést az ég felé!" - a harmadik emlékséta18:30 Minél rosszabb a piac, annál jobb lehetőségek vannak a profitra - a koronavírus haszonélvezői17:45 "Asszed, zászló vagy, oszt izé vagy?" - kátrányos helyzetű polgártársunk és a buszsofőr esete17:20 Párizs 2024: felül kell vizsgálni az olimpiai terveket
24 óra legolvasottabbjai

Bevándorlóbűnözés, Zsidóbűnözés :: :: Hozzászólások

Propagandafelvételek a görög partokról: "spontán" jajgató migráns nő, "spontán" síró migráns gyerek

Reklám

Ezúttal a görögországi eseményekkel kapcsolatos propagandafelvételek miatt kellett "tollat" ragadnom. Mindenekelőtt szeretném leszögezni, hogy az ilyen propaganda csak azért működik, mert egy demokráciában (csőcselékráciában) mindenki, így a nők is szavazhatnak, akik érzelemvezérelt természetüknél fogva azonnal elérzékenyülnek, ha síró nőt vagy gyereket látnak. Nem véletlen, hogy a „Refugees welcome” (Üdvözöljük a menekülteket) mozgalomban a nők felülreprezentáltak.
Ha ellenben csak a férfiak szavazhatnának, hiszen nettó adófizetőként ők viszik a hátukon a civilizációt, valamint ők azok, akik katonaként az életüket kockáztatják a civilizáció megvédéséért, az ilyesféle propaganda hasztalan maradna. Magamból kiindulva ugyanis - és ezzel nagy valószínűséggel a férfi olvasók többsége így van - a legkisebb szánalmat sem érzem a szenvedő füstösképű nők és gyerekek iránt.
Egyrészről semmi keresnivalójuk a mi, azaz a fehérek országaiban. Másrészről a tapasztalat alapján tudom, hogy az „ártatlan” migráns gyerekek hogyan viselkednek - különösen ha már túlerőben vannak - az őslakos magyar, német, svéd és egyéb gyerekekkel szemben.
Az alábbi felvételek több helyen elérhetők. Én egy Judge nevű Twitter-felhasználó oldalát választottam, aki megjegyzéseket is írt hozzájuk:
„Hahó, ’globalisták’, amikor legközelebb menekültpropagandát forgattok, győződjetek meg arról, hogy a stáb nincs rajta a felvételen.
Mellesleg a nő jelenetének első beállítása jobb volt”.
„Legyen az ’ketrecben tartott gyerekek’ a déli határunkon [az USA déli határán] vagy ’migránsválság’ Európában, mindkettő gyerekeket használ fel arra, hogy az érzelmeidet manipulálja”.
„Itt egy „menekült” egy gyereket tart a nyílt láng felett, valamint ütögeti, hogy könnyeket csaljon ki belőle egy sajtófénykép erejéig”.
„Tehát a #WeaponizedMigration [a migráció mint fegyver] folytatódik”.
„Eltöprengtél azon valaha, hogy a sajtó hogyan tesz szert gyerekek sírós fényképeire, melyeket arra használnak, hogy bűntudatot gerjesszenek benned a nyitott határok elfogadására?”
„Itt van egy ’menekült’, aki gyereket tart a tűz felett, valamint ütögeti annak biztosítására, hogy a könnyek a legesleginkább valósághűek legyenek”.
„Holnap már az ’elkészített terméket’ fogod látni, mint amilyen ez is; mintha ez lenne a valóság:
[A lenti a Guardian videója: Menekültek érkeznek Leszboszra, mivelhogy Törökország megnyitotta a határokat]
Hidra - Kuruc.info
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready