2020. november 26., csütörtök, Virág napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:34 Orbán: Magyarország nettó 4,1 milliárd eurót kap az EU-tól, és a többségében német cégek 6 milliárd eurót visznek ki évente az országból22:16 Meghosszabbítják a korlátozásokat Németországban22:03 BKK: minden jármű forgalomba állt Budapesten21:30 Folyosón, sátorban kötik oxigénre a súlyos koronavírusos betegeket Bukarestben21:17 Azért mondott le a holland euroszkeptikus párt elnöke, mert kiderült, hogy az ifjúsági tagozat nem a zsidó- és ratyikedvelő fiatalok gyűjtőhelye21:03 Irán mintegy 40 millió adag oltóanyag beszerzését tervezi20:46 Lavrov: Moszkva kész kielégíteni Bagdad minden haditechnikai igényét20:15 A dél-európai tagállamok elégedetlenek az EB migrációs tervével, mert nem tartalmazza a sáskák kötelező szétosztását19:58 Buzibefogadó társadalmat akar teremteni az EU - a "szivárványcsaládok" elismerését is kötelezővé tennék19:36 Az orosz főügyészség Varsóhoz fordult a Kaczynski fivérek telefonbeszélgetésének leiratáért - a lengyel külügy szerint provokáció19:18 Izraelben arra készülnek, hogy Trump a hivatali idejének lejárta előtt megtámadja Iránt19:13 Morawiecki elutasította az EB-elnök javaslatát a költségvetési feltételrendszer bírósági vizsgálatára19:11 A kínai elnök is gratulált Bidennek19:04 Nem a bokorban találta, saját csecsemőjüket vitte kórházba egy apa Szolnokon18:49 Meseország félidőben
24 óra legolvasottabbjai

Bevándorlóbűnözés, Publicisztika :: :: Hozzászólások

Lélegzetvételnyi szabadulás a multikulti szorongatásából?

Olvasom, hogy ítéletet hoztak egy gyilkosság ügyében. Az eset Svédországban történt, és leírhatatlanul brutális. Annyira benne van Svédország és Európa sorsa. A kontinens hazafias köreit meg is rázta a 19 éves svéd patrióta, Tommie Lindh halála.
Zoom
Idén tavasszal terjedt futótűzként a hír, hogy Tommie egy házibuliban egy lány védelmére igyekezett kelni, akit egy szudáni származású migráns, Abubaker Mohamad Awad meg akart erőszakolni, a néger pedig halálra szurkálta. Azóta kiderültek egyéb részletek is.
Abubaker Mohamad Awad májusban érkezett közvetett vendégként Tommie Lindh házibulijára, ahol az este vége felé egy lányt kezdett el szexuálisan zaklatni. Awad szobáról szobára kereste az előle menekülő lányt, eközben egy polcon meglátott egy SD (a radikális jobboldali Svéd Demokrata Párt rövidítése) feliratú sapkát. Abubakert nagyon feldühítette a sapka, ezért amikor rájuk talált, a lányt és a házigazdát is rasszizmussal vádolta.
A kialakult vita alatt a molesztált lány telefonon kért segítséget egy barátjától, aki azonban be sem tudott lépni a lakásba, mert Awad a bejárati ajtónál megszúrta, majd kizárta. Ekkor már teljesen kikelt magából: a lakás konyhájába visszatérve késsel többször mellkason, nyakon és hátba szúrta Tommie Lindhet, s miközben áldozata a konyhakövön fetrengve az életéért küzdött, a késsel fenyegetőzve megerőszakolta a szerencsétlen fiatal lányt a vérfoltos padlón.
Zoom
Elképzelhetjük, mi történt…
Ha egy jobboldali társaságban szóba kerül Svédország és a politika, alighanem mindenkinek lesz egy sztorija az elmebeteg liberális svéd modellről, melyet itt-ott olvasott, így hát mikor értesültem róla, hogy ítéletet hirdettek a napokban, magamban mondtam is, kapott néhány évet, amit majd „jó magaviselet” miatt enyhítenek, szabadon engedik, és újra kedvére gyilkolhat svédeket.
Nem alaptalan vélekedés, és maga a gyilkos néger is alighanem erre számított. Pökhendi, bicskanyitogató stílusban érkezett a bíróságra, semmit nem bánt meg, nagyokat röhögött, a kihallgatáson is bandajeleket mutogatott. Tehette, hiszen ehhez volt szokva. Azonban ezúttal a pofájára fagyott a mosoly. A „toleráns” svédek ezúttal szigorúbbak voltak, mint máskor.
Zoom
Ezúttal kevés volt, hogy a bőre színe fekete
Nyilván halálra nem ítélték, melyet minden normális gondolkodású ember joggal várna el, de valljuk be, kellemes meglepetés ért minket: életfogytiglani ítéletben részesítették. Persze ez még csak első fok, könnyen lehet, hogy a liberális médiahenger nyomására változik, de bízzunk benne, hogy nem fog. Ha hihetünk egyébként a felméréseknek, a bevándorlást támogató, 2015 óta igen erőteljesen támogató svéd szociáldemokrata kormány népszerűsége igencsak megcsappant.
Kíváncsiak várjuk a fejleményeket, Tommie hozzátartozóinak sok erőt és kitartást kívánunk. Svédország és Európa mártírja volt. Az örök világosság fényeskedjék neki!
Lantos János – Kuruc.infoFriss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready