Az elmúlt napokban a magyarországi sajtó átvette az atlatszo.hu oknyomozó újságíróinak azt a téves közleményét, hogy én vagyok az internetes Kuruc.info tulajdonosa.

A politikailag korrekt sajtó ellenfeleiről egyetlen korrekt mondatot sem tud leírni. Így esetemben sem. Ezért helyesbítenem kellett: a Kuruc.info szimpatizánsa vagyok.
Ez a honlap éppen úgy illegalitásban kényszerül működni, mint a diktatúrák idején az igazságot kimondó média.
Ma a nyugati világot egy olyan hatalom tartja a kezében, amely alapigazságokat nem enged kimondani, és az azoknak hangot adókat pénzbüntetésre ítéli, vagy börtönbe zárja. Az előbbire példa a színes bőrű Dieudonné, a rendkívül népszerű francia komikus, az utóbbira David Irving brit történész.
A Kuruc.info hírportált azért támogatom, hogy az igazság kimondható legyen legalább ezen underground-médiumban. Miközben e honlap szerkesztőinek, belső és külső munkatársainak álnéven kell dolgozniuk, nehogy börtönben végezzék.
Antall József miniszterelnöksége idején a balliberális sajtó alapigazságként állította, hogy egy médiumnál a siker egyetlen mércéje a népszerűség. Mivel ezt elvként mondták ki, az vonatkozik a Kuruc.infóra is. És így még jobban érthető, miért támadják habzó szájjal az igen nagy piaci igényt kielégítő Kuruc.infót, amelyet mindaddig fogok támogatni, ameddig az igazság retorzió nélkül kimondható nem lesz.
Varga Béla