Bezár!
2020. augusztus 9., vasárnap, Emőd napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
07:41 Nincs már sok idejük hátra a Huawei Kirin-csipjeinek07:25 Trump nem jutott dűlőre a demokratákkal, rendeletben próbál munkanélküli segélyt adni06:56 Összetört a gigászi Milne23:01 Fehéroroszország: a választásra jogosultak harmada már előzetesen voksolt, "véletlenül" őrizetbe vettek két ellenzéki kampánystábtagot22:48 Napi devianciapropaganda: Józsefváros a legújabb Zugló22:33 "Akasszátok fel őket!" - ez a tüntető tömeg kedvenc jelszava az "ítélet napján" Bejrútban22:19 Jeruzsálemben tömegtüntetésen követelik Binjámin Netanjáhu és kormánya távozását21:57 Momentum-DK-viszály: manipulált hangfelvétellel, fizetett hirdetésben sározással folytatódott a gödi történet21:25 Ronaldinhóék újabb 200 ezer dollár kifizetése után szabadulhattak a paraguayi luxushotelből21:01 Tizenegyen meghaltak egy lakástűzben a csehországi Bohumínban - állítólag egy lakó felgyújtotta a saját ajtaját20:46 A magyarországi négerek is rájöttek, milyen nehéz a sorsuk20:10 MACS-vezető: a vértranszfúzió a legnagyobb doppingmumus19:33 Megnőtt az illegálisan Csehországban tartózkodók száma - ukránok, moldovaiak, vietnámiak19:09 Újabb gyilkosság történt Érden18:45 Halálos baleset történt a sajóivánkai vasúti átjáróban
24 óra legolvasottabbjai

Extra ::

Mozgósítás babakocsiba rejtett hangszóróval és a Kuruc.info SMS-eivel

Reklám

Hangosítóval felszerelt terepjáróval is járták a belvárost és toboroztak embereket csütörtök este a tüntetéshez – mondta Bene László, országos rendõrfõkapitány a Magyar Televízió Nap-kelte adásában szombaton reggel. Ennek lett a következménye – mondta –, hogy a kezdeti tüntetõ csoport, amelyet már a rendõrök kezdtek a Hõsök tere felé kiszorítani, erõsítést kapott az Oktogon felõl. Mivel így sokan a rendõrök mögé kerültek, ezért fordult meg a rendõri kiszorítás, és kezdték el a tömeget az Oktogon felé terelni – mondta Bene László.
Az országos rendõrfõkapitány az adásban elmondta, hogy a Belváros meghatározó részeit lezárták a tüntetõk elõl. Így végig az Andrássy úton a Lánchíd felé szorították õket – mondta. Bene László elmondta, hogy vizsgálják az utcai kamerák felvételeit, és mindenkit felkutatnak, akik bûncselekményt vagy szabálysértést követtek el. Cáfolta azt az információt, hogy a rendõrség adta volna ki a hírt Budaházy György elfogásáról. Utalt arra, hogy Budaházy György társaságában még volt két férfi, amikor elõállították, és ügyvédjét is azonnal értesíthette.
Az egyik napilapnak Bene arról is beszámolt, hogy egy nõt is keresnek, akinek babakocsijában hangosító berendezés volt, amellyel zavargásokra buzdította az embereket. Az esti tüntetést szerinte SMS-ekkel is szervezték.
A Klubrádió szerint az Astoriánál egy babakocsiba helyezett hangszóró segítségével buzdították a Fidesz nagygyûlésérõl távozó embereket, hogy menjenek az Aradi utcához.
A Népszabadság Online szerint a Kuruc.info SMS-felhívására indultak a Terror Háza elõtti gyülekezõ helyre a "szélsõjobbos csoportok" tagjai.
(MNO, Klubrádió, NOL)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready