2020. március 31., kedd, Ákos, Árpád, Benő napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:40 Trump: a szaúdiak és az oroszok is megbolondultak22:32 Egyre többen próbálkoznak kiberbűnözéssel Magyarországon22:26 Betörtek a debreceni Református Nagytemplomba - imádkozni, majd rongálni22:16 Izraeli lap: Orbán a koronavírus-törvény megszavaztatásához Hitler 1933-as Felhatalmazási törvényéből merítette az ihletet21:58 "Romániában" már csak Hargita megyében nem regisztráltak fertőzöttet21:42 Az Egyesült Államokban folyamatosan nő a fertőzöttek és az elhunytak száma21:28 Ön szerint kötelezővé kellene tenni a szájmaszk viselését közterületen? - Voksolhat szavazásunkon21:12 Merkelhez még a koronavírusnak sincs gusztusa20:45 Csökkent az újonnan diagnosztizált betegek száma Olaszországban20:23 A WHO-álláspont továbbra is az, hogy aki nem beteg, ne viseljen maszkot19:57 Az amerikai gyógyszerfelügyelet engedélyezte maláriaellenes szerek Covid-19 elleni alkalmazását19:44 Netanjahu karanténba került19:27 Drámai pillanatok a SzektATV-n: sajnos nem jut minden családnak a 60 ezer forintos kéztisztító zseléből19:13 Bukarest már most azt nézi, kitől vehetne fel minél több hitelt18:55 Putyin: sikerült megelőzni a robbanásszerű terjedést, de további lépések kellenek
24 óra legolvasottabbjai

Extra ::

Mozgósítás babakocsiba rejtett hangszóróval és a Kuruc.info SMS-eivel

Reklám

Hangosítóval felszerelt terepjáróval is járták a belvárost és toboroztak embereket csütörtök este a tüntetéshez – mondta Bene László, országos rendõrfõkapitány a Magyar Televízió Nap-kelte adásában szombaton reggel. Ennek lett a következménye – mondta –, hogy a kezdeti tüntetõ csoport, amelyet már a rendõrök kezdtek a Hõsök tere felé kiszorítani, erõsítést kapott az Oktogon felõl. Mivel így sokan a rendõrök mögé kerültek, ezért fordult meg a rendõri kiszorítás, és kezdték el a tömeget az Oktogon felé terelni – mondta Bene László.
Az országos rendõrfõkapitány az adásban elmondta, hogy a Belváros meghatározó részeit lezárták a tüntetõk elõl. Így végig az Andrássy úton a Lánchíd felé szorították õket – mondta. Bene László elmondta, hogy vizsgálják az utcai kamerák felvételeit, és mindenkit felkutatnak, akik bûncselekményt vagy szabálysértést követtek el. Cáfolta azt az információt, hogy a rendõrség adta volna ki a hírt Budaházy György elfogásáról. Utalt arra, hogy Budaházy György társaságában még volt két férfi, amikor elõállították, és ügyvédjét is azonnal értesíthette.
Az egyik napilapnak Bene arról is beszámolt, hogy egy nõt is keresnek, akinek babakocsijában hangosító berendezés volt, amellyel zavargásokra buzdította az embereket. Az esti tüntetést szerinte SMS-ekkel is szervezték.
A Klubrádió szerint az Astoriánál egy babakocsiba helyezett hangszóró segítségével buzdították a Fidesz nagygyûlésérõl távozó embereket, hogy menjenek az Aradi utcához.
A Népszabadság Online szerint a Kuruc.info SMS-felhívására indultak a Terror Háza elõtti gyülekezõ helyre a "szélsõjobbos csoportok" tagjai.
(MNO, Klubrádió, NOL)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready