Elege van az Obersovszky-félék alákérdezéseiből és a gumicsontnak bedobott témákból, az unalomig ismételt panelszövegekből? Tabukérdéseket tenne fel közszereplőknek? A Kuruc.info olvasói most bekapcsolódhatnak az interjúalanyok kiválasztásába és a legkellemetlenebb kérdések megfogalmazásába.
Megkérdezné Vona Gábort, hogy mit gondol Szálasi Ferencről? A Jobbik politikusait faggatná a különböző botrányaikról? Ángyán Józseftől tudakolná, hogy miért mondott nemet 2011-ben a magyar föld alkotmányos védelmére? Wittner Máriától kérne magyarázatot, hogy miért szavazza le a komcsik közéletből való kitiltását vagy a Szabadság téri szovjet emlékmű eltávolítását? Számon kérné Nagy Ferót a kereskedelmi médiumokban való bohóckodásáért? Szeretné megtudni valakinek a származását, különös párválasztásának okát vagy hogy egy pletyka igaz-e, egy "összeesküvés-elmélet" valójában gyakorlat-e? E cikkünk lenti kommentárjaiban várjuk a javaslatokat, hogy ki(k)től és mi(ke)t kérdezzünk.
Az interjúalanyoknak csak a legkellemetlenebb, legkényesebb kérdéseket küldjük el, amire szabadon válaszolhatnak (a mellébeszélést is beleértve, olvasóinknak az is beszédes lehet), párbeszédet, visszakérdezést az e-mailes távinterjú sajátosságai miatt sem szeretnénk. Az illető maga küldhet illusztráló-színesítő fényképeket is korlátlanul, ahogy sorozatunk első interjúalanya, Novák Előd is tette. Egyetlen kötöttség, hogy minden feltett kérdést közlünk, ha nem válaszol valamelyikre, azt is, ami érthető is lehet pl. magánéleti ügyekben, ugyanakkor bármi firtatható. Ha pedig gyáva az interjút vállalni, azt sem hallgatjuk el.
Kuruc.info főhadiszállás
(Atacama-sivatag)