A Kárpát Haza Őrei Mozgalom ellenállási felhívása a magyarországi pártokhoz, egyházakhoz, civil szervezetekhez, szurkolói csoportokhoz, a magyar hazafiakhoz.
Hazánkban tartja ülését a Zsidó Világkongresszus. Ezt nyílt provokációnak tekintjük, főképp azok után, ami a WikiLeaks-en megjelent, miszerint valószínűleg 120 cionista katona tevőlegesen is részt vett 2006-ban a tüntető magyar emberek megfélemlítésében és brutális bántalmazásukban. Magyarország felvásárlói, gyarmatosítói most már teljesen nyíltan jönnek fő európai székhelyükre, ahol a "rettenetes antiszemitizmus" ellenére mégis otthon érzik magukat. Köszönjük, nem kérünk belőlük!
Támogatunk minden cionizmus elleni megmozdulást. Ezen túlmenően arra kérünk minden, hazánkért, gyermekeink jövőjéért aggódó szervezetet, magyar állampolgárt, hogy a maga módján fejezze ki nemtetszését, tiltakozzon a cionista megszállás előkészítése ellen. A szurkolók, nemzeti csoportok, gárdák, motorosok tudják a dolgukat, ahogy eddig is. Kérjük, hogy a pártok, történelmi egyházak célunkkal egyetértő tagjai a maguk módján próbálják kifejezni elöljáróik, vezetőik felé elégedetlenségüket és a rendezvénytől való távolmaradásra buzdítsák őket.
Elegünk van, unjuk már a mindennapos holokauszt-megemlékezéseket, miközben más népirtásokról, pl. a magyar, örmény, palesztin népirtásról vajmi kevés szó esik. A cionista érdekek kiszolgálását, a 30 éve tartó magyar népességfogyást, a sok millió meg nem született csecsemőt, Magyarország etnikai arányainak szándékos - a szociális rendszeren keresztül történő - megváltoztatását, a kivándorlásra, adósság-rabszolgaságba, öngyilkosságba kényszerítést is tudatos népirtásnak értékeljük, melyekhez aktuális kormányaink folyamatosan asszisztáltak.
Az ENSZ Általános Közgyűlésének 3379. számú (zsidó nyomásra később visszavont) határozatával egyetértve elítéljük Izrael állami terrorizmusát, a palesztinai zsidó megszállók rasszista politikáját. Ha nem állunk ellen, Magyarország is Palesztina sorsára jut hamarosan és akkor majd mindenki a saját bőrén tapasztalhatja meg, milyen az igazi rasszizmus! Hogyan bánnak a cionista rabszolgatartók a leigázott népekkel.
El innen, kufárok! Nem kívánunk zsidó gyarmat lenni! Ez itt a mi hazánk, Magyarország!
Várjuk a felhívásunkhoz csatlakozókat, képes beszámolókat ide:
Kárpát Haza Őrei Mozgalom