2020. november 23., hétfő, Kelemen napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:39 Ammónia szivárgott egy alsómocsoládi húsüzemben22:19 Robotszondát indított Kína a Holdra21:53 Magas rangú iszlamistát fogtak a bagdadi repülőtéren21:21 Parkoló autóknak csapódott egy teherautó a II. kerületben egy biciklis miatt20:52 Eldőlt: a félig magyarnak hazudott, de teljesen zsidó Blinken lesz Biden külügyminisztere20:24 Duplájára emelhetik a rendőrségi vezetők illetményét, a közrendőrök hiába várják a béremelést20:17 Szaúd-Arábia ingyen oltja be a lakosság 70 százalékát19:54 Megnyílt az Akadémia park melletti megújult P+R parkoló a II. kerületben19:22 Ismét "vadpartit" rendeztek Párizsban18:55 Oroszországban újabb eljárást indítottak a Google ellen18:31 A romániai egészségügyi személyzet jelentős hányada nem akarja beoltatni magát18:08 Itt az újabb holotragédia: a megölt jóságos néger meséje a kiirtott hatmillió ártatlan zsidó mítoszának konkurenciája lett17:32 Megint kirúgtak egy főszerkesztőt az Indextől17:16 Megkezdődött Sarkozy pere, de fel is függesztették16:52 Örményország 121 települést ad át Azerbajdzsánnak
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Anyaország ::

A legerősebb zsidó szervezettel tiltatta le portálunkat a Facebookról a metélt gárda


Mint azt Facebook-felhasználó olvasóink tapasztalhatták, tegnap éjszakától nem érhető el a Kuruc.info Fb-oldala. A hír azóta bejárta az egész sajtót, hiszen portálunké volt az egyik legtöbb követővel rendelkező ilyen jellegű Facebook-oldal, közel 72 ezer követővel. A saját fegyverükkel vívtuk hatékonyan a harcot ellenük, rengeteg emberhez juttatva így el híreket gaztetteikről - ezt nem tudták elviselni.
Az akciót, ahogy terrortámadások után szokás, a Tett és Védelem Alapítvány néven futó, Amerikából (és persze Izraelből) pénzelt zsidó gárda vállalta (őket persze senki nem akarja betiltani - rajtunk kívül). Önmagukban azonban kevesek voltak ehhez, ezért a talán legbefolyásosabb zsaroló testvérszervezetükhöz, az amerikai ADL-hez fordultak segítségért. A jelek szerint sikerrel.

Bodnár Dániel, a zsidó gárda vezetője
Egyszer már sikerült visszavernünk egy hasonló támadást, mint ahogy a lekapcsolási kísérleteket is túléltük, és ebben az esetben is megpróbáljuk érvényesíteni igazunkat, azonban nem látunk túl sok esélyt a sikerre. Az ADL kormányoknak parancsol, így aligha fog ellenszegülni neki Zuckerberg cége. A kurucok azonban nem arról híresek, hogy feladják, így új Facebook-oldalt indítunk, de olvasóink segítségét kérjük.
Arra kérjük azokat, akik szeretik és követik munkánkat, hogy mutassuk meg együtt a magyargyűlölőknek, milyen erősek vagyunk, az országnak pedig azt, hogy milyen igény van a Kuruc.infóra. Tetszikeljék új oldalunkat minél többen, és kérjék erre ismerőseiket is - ebben a pillanatban így tudunk harcolni a 72 ezer ember száját befogni akaró zsidó gyarmatosítók ellen.

Jegyezzük meg jól Bodnár nevét és kinézetét
Aki másképp is hangot adna véleményének, megteheti például a zsidó gárda honlapján, ide kattintva, vagy telefonon, az alábbi közlemény végén ugyanis a betiltók ilyen elérhetőséget is megadnak (természetesen - a saját érdekünkben - csak civilizáltan, nem fenyegetőzve, és lehetőleg nem is saját számról, elég világhálós programot kitaláltak már erre). Várjuk ugyanakkor Bodnár telefonszámát, hogy "magasabb szinteken" is felvilágosíthassuk őket: nem nekik kell eldönteni, hogy magyar emberek tízezrei mit akarnak olvasni.
Alább található tehát a büszke közlemény, melyből kiderül, hogy az igazság ellen fellépni nagyon tudnak "Isten ajándékai", magyarul írni kevésbé, bennünket például "kurucinfo.hirportál"-ként emlegetnek.
Törölték a kurucinfo-t
Az antiszemitizmus elleni Tett és Védelem Alapítvány harcot hirdetett az internetes gyűlöletkeltés ellen.
Budapest – Az antiszemitizmus elleni küzdelem céljából életre hívott Tett és Védelem Alapítvány, valamint az Anti-Defamation League – Rágalmazásellenes Liga (ADL) harcot hirdetett az internetes gyűlöletkeltés ellen. Az együttműködésük első nagy eredményét tudhatják ma maguknak. Kezdeményezésükre, a több mint 70.000 követővel rendelkező kurucinfo.hirportált törölték a Facebook oldaláról.
Az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH), a Mazsihisz és több más zsidó szervezet és civilek által életre hívott Tett és Védelem Alapítvány, valamint az amerikai illetőségű ADL hetekkel ezelőtt közös beadvánnyal fordult a Facebook közösségi portálhoz. Beadványukban több tucat, egyértelműen uszító és gyűlöletkeltő bejegyzésre hívták fel a figyelmet, olyan írásokra, amelyek nemcsak az európai emberi normák, hanem kifejezetten a Facebook által meghirdetett gyűlöletmentes közösségi médiai szabályzással is szembe mentek, ezzel súlyosan megsértették a közösségi portál felhasználói feltételeit és semmibe vették a szolgáltató működési elvét és küldetését.
„A magyarországi közbeszéd minősége napról-napra romlik. Az antiszemita megnyilatkozásoknak már a Parlamentben is vannak büszke hangadói és képviselői, s az ott elhangzó rasszista, antiszemita beszédek mételyezik a közgondolkodást, rombolják a közbeszéd színvonalát. Ennek legfőbb képviselője a kurucinfo hírportál volt, mely évek óta terjesztette és gerjesztette ennek az egész társadalmat a gyűlölködés irányába taszító nézeteit. A portálon például külön Cigánybűnözés, és Zsidóbűnözés rovat is található.” – mondja Bodnár Dániel a Tett és Védelem elnöke. – „A mai győzelem csak a kezdet. Nem állhatunk meg, amíg meg nem tisztítjuk az internetet a gyűlöletkeltéstől.”
További információ és médiakapcsolatok:
Szalai Kálmán +36 30 207 51 30
Ne feledjék tehát: lájkoljanak, és kérjék erre barátaikat is, itt már nemcsak sajtószabadságról, hanem a magyar gondolat szabadságáról és a gyarmatosítók elleni harcról van szó!
Frissítés: Csütörtök reggelre 4000 követője van már az új oldalunknak - míg a zsidó gárda eddigi működése alatt sem tudott ötszáz tetűhintást összegyűjteni. Közben elérhetetlenné vált a honlapjuk, talán saját magukat is letiltatták:
Zoom
A Fb-oldaluk azonban továbbra is működik, itt lehet üzenni nekik - érkezett is bőven vélemény olvasóinktól (a jelenlegi állás ide kattintva tekinthető meg, elképzelhető, hogy hamarosan törlik őket ).
2. (csütörtök déli) frissítés: 6200-nál tartunk.
3. (néhány perccel későbbi, és ebben a cikben utolsó) frissítés: Mint egy újabb cikkünkben hírül adtuk, 6400 követővel (mindezt csak tegnap este óta, azaz fél nap alatt) törölték az új Facebook-oldalunkat is. Úgy tűnik, a zsidó lobbi világos és szigorú parancsot adott az üzemeltetőknek, mégpedig olyat, mely értelmében "demokratikus módon" már anélkül is törölnek, hogy bármilyen felhasználási feltételt megszegtünk volna.
Kapcsolódó:

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready