A néha dzsungelösztön által vezérelt Kállay-Saunders András a Running című szép magyar dallal képviseli Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon májusban Koppenhágában - derült ki A Dal című showműsor szombat esti döntőjében.

A közszolgálatinak csúfolt média Dal című műsorának fináléjába az elő- és középdöntőkből - tisztelet a kivételnek - a következő nyelvtörők kerültek be: Bogi - We All, Depresszió - Csak a zene, Fool Moon - It Can’t Be Over, Honeybeast - A legnagyobb hős, Kállay-Saunders András - Running, Király Viktor - Running Out of Time, New Level Empire - The Last One, valamint Pál Dénes - Brave New World.

Egy kis fajgyalázás, egy kis kurválkodás - mint normalitás -, és máris jóllakott a célcsoport
A szombat esti döntőben, amelyet az M1 és a Duna World élőben közvetített, előbb a zsűri - Rúzsa Magdi, Kovács Kati, Csiszár Jenő és Rákay Philip - választott ki négy angolszász szemetet: Kállay-Saunders András - Running, Bogi - We All, a Fool Moon - It Can’t Be Over és Király Viktor - Running Out Of Time című dalát.
A tévé előtt ücsörgő birkák sms-szavazatai pedig gyorsan el is döntötték: egy köztörvényes nigger fogja hazánk hírét öregbíteni május 6. és 10. között az Eurovíziós Dalfesztiválon, Koppenhágában.
(Kuruc.info - Híradó nyomán)
Zoom
(Scenic)
Kapcsolódó: