2021. szeptember 25., szombat, Kende, Kund napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
19:26 Több mint százezer kamionsofőr hiányzik Nagy-Britanniából, ezért kénytelenek átmenetileg enyhíteni a vízumszabályokat19:10 Félni akarunk egymástól, hacsak nem mutatunk fel egy igazolást? - kérdezte egy holland államtitkár, és repült18:53 Megtekinthető a Virradat napi sajtóklub18:21 Kim Dzsong Un húga a "kettős mércével" való felhagyásra szólította fel Szöult17:55 Már az irodaházakba is csak oltási igazolással lehet belépni Montenegróban17:24 Ferenc pápa Erdő Pétert fogadta17:02 Orbán Sárospatakon egyetemet avatott, majd megállította Gyurcsányt és Karácsonyt is16:47 Feloszlatja magát nem komcsikompatibilis Hongkongi Szövetség16:31 Játékfegyverrel fenyegetőzve kereste a fiát egy férfi Gyöngyösön16:11 Három év után elhagyhatja Kanadát a korábban banki csalással vádolt Huawei-igazgató15:53 A tálibok még mindig tudják, hogy darura akasztva látszanak a legmesszebb a holttestek15:34 Amikor a maffiaszocit ássák el: egy nap alatt három párt hátrált ki Tóth Csaba mögül15:19 Vulkánkitörés miatt lezárták La Palma repülőterét15:03 Négy megye narancssárgult be Ukrajnában14:27 Amerikával szembeni függetlenségüket hangsúlyozzák a "NATO-mentes" európai katonai projekt tagjai
24 óra legolvasottabbjai

Extra ::

A közszolgálatinak csúfolt televízió továbbra is kitart az ájult embert rugdosó díszmajom mellett

Bár mindig is nemzetközi karrierre vágyott, álmai egyetlen botlása miatt könnyen hiú ábránddá válhatnak csupán Kállay-Saunders András számára - kezdi szerecsenmosdatását a Bors című szennylap. A rendőrök szerint ugyanis egyértelmű: ő és egy fajtársa okozhatott súlyos és életveszélyt okozó sérüléseket egy verekedés alkalmával.

"Magyar" György szerint rasszista támadást hárítottak el az ájult ember rugdosásával
Mint ismert, Kállay-Saunders Andrásék május 19-én, a Hajógyári-szigeten egy bulit követően vertek össze két fiatalembert. Egyiküket még azután is fejen rugdosták, miután eszméletlenül a földre zuhant. Az esetet azóta lovagias nőmentő akciónak, illetve gaz rasszisták elleni védekezésnek próbálják beállítani.
Az eset annak fényében is súlyos, hogy ez az ösztönlény nyerte meg A Dal című verseny döntőjét, s így szégyenszemre ő képviselheti hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon május 10-én Koppenhágában. A bűncselekmény miatt nem zárták ki a döntőből, ezt továbbra sem tervezik, az MTVA "bízik" Kállay-Saundersben. A felkészülése viszont megnehezedhet, ugyanis márciusban, illetve egész tavasszal számos kihallgatás és szembesítés vár - mint minden más bűnözőre is - az "énekesre", ami - a Bors megfogalmazása szerint - "lelkileg megviselheti", s így szereplésére is rányomhatja a bélyegét.
Zoom
– Ügyfelemet eddig még csak egyszer hallgatták meg az ügyben, ráadásul tolmács nélkül, így azt meg kell ismételni. (Kicsit ízlelgessük még: tolmács kell a hazánkat nemzetközi szinten képviselő négernek... - a szerk.) Március végén lesz kihallgatás is, aztán következnek a szembesítések és a szakértői vélemények elkészítése. Ha május 10-re esne valamely kihallgatás időpontja, kérhetünk új időpontot. A teljes ügy kivizsgálása akár egy évig is eltarthat, mire a bíróság elé kerül vádemeléssel – magyarázta dr. (csak nevében) Magyar György, Saunders ügyvédje, aki azonban hangsúlyozta, az Eurovízión való indulás a gyanúsítás tényétől nem került veszélybe.
– Korábban már tájékoztattuk az MTVA-t az ügyről a versenyszabályoknak megfelelően, s Saunderst nem zárták ki a versenyből. Nem szabad előre ítéleteket hozni, a közvéleményt manipulálni. A megalapozott gyanú még semmit nem jelent egy büntetőeljárás kimenetelét illetően, meggyőződésem, hogy védencem jogos védelmi helyzetben járt el, így valószínűleg nem lesz büntethető – vélte a legutóbb már a rasszista támadás vádjával előállt dr. "Magyar" György.
Megalapozott gyanú
A Budapesti Rendőr-főkapitányság életvédelmi osztálya folytat eljárást életveszélyt okozó testi sértés és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. S. A. ellen. A nyomozás jelenleg is folyamatban van. A rendelkezésre álló bizonyítékok alátámasztják a megalapozott gyanút – válaszolta Bognár Kinga főhadnagy, a BRFK szóvivője.
Az MTVA továbbra is bízik a bűnözőben
– A gyanút az MTVA nem tartotta elegendőnek. Elsősorban azért, mert a vélelmezett cselekmény Kállay-Saunders András részéről – vallomása alapján – egy nő védelmére szolgált, és a vélelmezett cselekménye nem irányult sem nő, sem idős ember, sem gyermek ellen, továbbá nem haszonszerzés céljából történt – tudatta Lencsó Rita, az MTVA sajtófőnöke, hozzátéve: ha Saunders ügyében jogerős ítélet születik, akkor az ítéletben foglaltakat az MTVA mérlegelni fogja, és meghozza döntését. – Az MTVA jelenleg Kállay-Saunders András indulásával számol – hangsúlyozta a sajtófőnök.
(Bors nyomán)
Kapcsolódó:

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready