Igen, a lófejű kurva és fajtársa, Steiner Kristóf amiatt ajvékolt a metéltek szennycsatornáján, hogy Izraelben néha megszólalnak a szirénák, és fedezékbe kell húzódni, noha az esetek 99,99 százalékában a Hamász rakétái vagy nem találnak el semmit és senkit, vagy időben megsemmisíti őket az amerikai pénzből épített Vaskupola-rendszer. Még arról is szó esik, hogy a bunkerekben időnként összezsúfolódnak a zsidók - amit a nyafogó köcsög bizonyára kifejezetten élvez, Demcsák viszont még amiatt is képes szörnyülködni a hatékonyabb tetűhintás-sajnáltatás kedvéért.
Zoom
Miközben a Gázai övezetben a most a sajnáltatott népség halomra mészárolja a civileket, akik elsöprő többsége nő és gyermek. Eddig több mint ötszáz halott és több ezer sebesült van a palesztin részen, éppen ma reggel adtuk hírül, hogy hétgyermekes családot irtottak ki az éjszaka, és sajnos óránként érkeznek a hasonló hírek. De ezzel semmi gond nincs, ez nem borzasztó, csak az, hogy időnként légiriadó van, és össze kell zsúfolódni.
Az óvodás zsidó gyerekek pedig ilyenkor dalocskákat énekelnek - derül ki a műsorból. A gázai palesztin gyerekek nem énekelnek, ők a testvérüket vagy az édesanyjukat siratják, hacsak éppen nem őket szedik össze darabonként valamelyik lebombázott lakóház romjai alól. De ez említést sem érdemel a Fidesz-közeli TV2-n, ugyebár.
Zoom
Ez a repedtseggű nyomorult egyébként mániákus izraeli hadiszócsővé lépett elő, Facebook-oldalán egyre-másra közli az izraeli hadsereg és más cionista alakulatok hazug propagandaanyagait, azzal győzködve például a magyarországi látogatókat, hogy ha a Gázai övezet a mi szomszédságunkban lenne, a palesztinok ugyanígy lőnének bennünket is - csak mert ők lőnek mindenkire, ez a hobbijuk, Izrael ugyanúgy nem tett semmit ellenük, mint Magyarország. Csak éppen elűzte őket a szülőföldjükről, lassan tíz éve teljes blokád alatt tartja őket, naponta meggyilkol közülük valakit, miközben palesztinok százait tartja kínzókamráiban hosszú évek óta ítélet vagy akár bírósági tárgyalás nélkül... És a sort hosszan folytathatnánk.
Zoom
Jellemző egyébként, Steiner hogyan látja megoldhatónak a kérdést...
Zoom
És íme a beszélgetés, hadd sajnáljuk a szegény óvóhelyen összezsúfolódó izraelieket, nincs is ennél szörnyűbb!
(Kuruc.info)
Frissítés: íme néhány fénykép a közelmúlt gázai eseményeiből, csak hogy egyértelmű legyen a különbség az óvodai énekelgetés és az ottani helyzet között. Csak erős idegzetű, nagykorú olvasóinknak ajánljuk.
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
(Forrás és még több kép: Occupied Palestine blog)