2020. április 3., péntek, Buda, Richárd, Hóvirág napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
10:31 623-ra nőtt a fertőzöttek száma, újabb öt halálos áldozat10:19 A visegrádi devizák erősödésére számít a Reuters - egy év múlva 340 forint lesz szerintük egy euró10:02 Orbán: egyszeri 500 ezer forintot kapnak az egészségügyi dolgozók, szerdán döntenek a kijárási korlátozásokról09:28 Nagy lendületben a "zöld autók" idehaza is09:12 Négyórás a várakozási idő Nagylaknál08:57 Jókora többletköltséget jelent az olimpia elhalasztása08:32 Kamion és személyautó találkozása miatt torlódik az M0-s a Ráckevei Duna-ág hídjánál08:23 Nemzeti gyásznap lesz holnap Kínában08:06 Te sem kapsz sehol arcmaszkot? Itt elérheted a megbízható, FFP2-es típust! (x)07:54 Osztrák államfő: hozzá kell szoknunk az "újfajta hétköznapokhoz"07:31 Feltárták a szervezet D-vitamin-előállítását befolyásoló génváltozatokat06:54 Fertőzött vetőburgonya érkezett Hollandiából22:43 Vádat emeltek az egyik gyurcsányista ripacs ellen22:15 Az amerikai idősottonokban meredeken emelkedik a halálozások aránya21:43 "Fogalmam sincs, most ébredtem fel" - hatékonyan zajlik az "online ülésezés" a bukaresti parlamentben
24 óra legolvasottabbjai

Extra ::

Demcsák Zsuzsa volt Lázár titokzatos londoni útitársa és kurvája - volt férje szerint alkoholista, aki fűvel-fával ágyba bújik

Reklám

"Van egy 'közismert személyiség', egy asszony, akinek férjéről - számos alkalommal - nagyon csúnya dolgok jelentek meg a sajtóban az elmúlt hónapokban. A férfi véleményét eddig nem ismerhette meg a nyilvánosság, a média kizárólag a nő szemszögéből tálalta az eseményeket. A privatkopo.hu most két dokumentumból közöl részleteket, azzal a céllal, hogy az olvasóközönség teljesebb képet kaphasson a történtekről. A személyiségi jogok védelme érdekében az asszony nevét, monogramját, foglalkozását, munkáltatóját, életkorát nem közöljük" - írja a bűnügyi portál.
Nos, bennünket nem hatnak meg az úgynevezett személyiségi jogok, ha kártékony "személyiségekről" van szó (a szóban forgó nőszemély nemcsak a TV2-n mossa az agyakat, 2007-ben kis híján a szemkilövető szóvivője lett), ezért, mint a címből is kiderül, felfedjük a "közismert személyiség" nevét. És nem csak azt.

Demcsák Zsuzsa számtalan szeretője között ugyanis van egy különösen érdekes név, amiről az alábbi szövegekben nem esik szó. Igen, a címből ezt is megtudhatja a kedves olvasó: Lázár "Annyit Is Ér" Jánosunkról van szó, aki minden követ megmozgatott, hogy ne derüljön ki, kivel "hozta össze" a mesés londoni szállodaszámlákat. Először csak titkolózott, aztán, amikor repedezni kezdett a titoktartás fala, inkább visszafizette az egész összeget, csak hogy ne kelljen elárulni, kik voltak az útitársai. Két nevet bedobtak a sajtónak, hogy legyen mit cincálni (összesen három út volt), működött is a figyelemelterelés, majd mielőtt tovább "fokozódott volna a helyzet", következett az üggyel foglalkozó Origó főszerkesztőjének kirúgása, melyhez Lázárnak - mint azt ő maga is elmondta, és ő sosem hazudik - semmi, de semmi köze nem volt, az ügyről pedig nem esett több szó ("természetesen" hivatalos tájékoztatás formájában sem). Egészen eddig.
Mert ugye az, hogy vadásztárs, meg tolmács, mégsem olyan kínos, mint Demcsák. Márpedig róla van szó, vele hancúrozott a pénzünkből 2012-ben Orbán jelenleg teljhatalmú minisztere, akinek legfőbb célja, hogy tovább erősítse titkosszolgálatának kapcsolatait a CIA-val és a Moszaddal. Talán e célból kívánta a zsidó lelkiséget tanulmányozni Demcsákon, így már valóban munkaútnak tekinthető a kiruccanás...

Közpénzből kóstolgatott ribanc
Sőt, Lázárunk oly tökéletes kémfőnök, hogy már három éve behat(ol)óan készül e szerepére: Demcsák lelkivilágát (és - nem mellékesen - az azt hordozó testet) ugyanis már 2010-től tanulmányozgatta, egészen 2013-ig. Úgy jöttek össze, hogy Demcsák szülei idegenforgalmi beruházással összefüggésben pályáztak állami támogatásra (több százmillió forintról van szó), és kellett egy fideszes "támogató", aki segít a pályázat kedvező fogadtatásában. A szülők ugyanis régi komcsik, az apuka a Kádár-rendszerben diplomataként tevékenykedett. Így lett "szerelmes" Zsuzsika Janiba... És mit ad Isten, nyert is a pályázat. Így működnek a dolgok kis hazánkban, függetlenül attól, hogy vörös vagy narancsuralom van.
No de térjünk vissza Demcsák többi ügyére és a Privátkopó által közölt szövegekre. Elöljáróban fontosnak tartjuk leszögezni, hogy ezek átvétele semmilyen formában nem jelenti azt, hogy kiállnánk a férj mellett, akinek - a feleségével együtt ápolt - gyanús kapcsolataitól és pénzügyeitől volt hangos a sajtó - egyszerűen csak ezen információkkal lesz kerekebb a fenti történet.

A Privátkopó tehát szó szerinti részleteket közöl az általuk csak "közismert asszonynak" nevezett lófejű férjének gyanúsítotti kihallgatásán, 2012 őszén felvett rendőrségi jegyzőkönyvből.
"Elmondom, hogy 8 éve házastársak vagyunk. Házassági szerződésünk nincs, vagyonközösségben élünk. Tudomásom szerint a Hublot (a feleség rendőrségen tett állítása szerint 114 gyémánttal kirakott, 3 millió forint értéket képviselő - a szerk.) órát a feleségem elmondása szerint a Hublot cég egyik tulajdonos-vezetőjétől kapta ajándékba. Többször hangoztatta a feleségem - több tanú előtt -, hogy ajándékba kapta Wladan H. cseh úriembertől, a már hivatkozott tulajdonostól. Utólag derült ki, hogy az órát a feleségem a szeretőjétől - a nevezett cseh úriembertől - kapta, erre vonatkozóan írásos bizonyítékaim vannak, amit csatolni fogok. Ezzel kapcsolatban elmondom még, hogy amikor a feleségem megkapta a szeretőjétől az órát, akkor utána rá 1-2 hónapra a ….. (munkáltatójánál) kirobbant egy botrány, mégpedig annak kapcsán, hogy a feleségemet a …. (munkáltató) futtatta fel, ezért az úgymond másodállásaiban kapott jövedelmei után 30 %-ot be kell fizetnie a ….. (munkáltatójának) jogdíjként. Kérték tőle többek közt az óra értékének is a 30 %-át. Feleségem elmesélte a kollégáinak, hogy hogy kapta az órát, ami eljutott a vezetőséghez, ezért kérték a 30 %-ot. Ez is azt bizonyítja, hogy ő ezt nem promóciós céllal kapta, és emiatt kerülhetett elő - utólag - szerződés, gyanúm szerint ezen büntetőeljárás miatt. Tekintettel arra, hogy a promóciós szerződést a feleségem a szeretőjével kötötte, ezért vitatom annak a magánokiratnak a valódiságát. (…)
2012.09.21-én a feleségemmel szóváltásba keveredtem, mert kiderült számomra, hogy van még egy szeretője. A feleségem be volt rúgva ezen a napon, mint az elmúlt 1 évben szinte minden másnap. A veszekedés során ezt a Hublot órát hozzám vágta, amit én a lakáson belül biztonságba helyeztem és még aznap elköltöztem otthonról. Ön és közveszélyes a feleségem, alkoholista, erre az életvitelére az összes szomszéd tanú, akik hallották és látták, hogyan viselkedik. Miután kiderült számomra, hogy nem is egy, hanem több úriemberrel megcsal, ezért elköltöztem és véglegesen eldöntöttem, hogy elválok. (…)
Az emailezgetés közben …… (a feleség) ismerőseimnek is elkezdett fenyegető e-maileket küldeni. Üzent az egyik ismerősünknek emailben, hogy beszéljen velem, hogy adjam vissza a laptopot és az órát, mert rossz hatással lesz a mi együttműködésünkre, és az ő hírnevükre is. "Mivel ti is közismert emberek vagytok, ezért nem akarhatjátok, hogy a sajtó ezen csámcsogjon." A fenyegetés súlyos hátrány kilátásba helyezésével valósult meg. (…)
A feleségem 1 éve alkoholista. Erről ő maga is nyilatkozott. Több mint 10 főt fel tudok sorakoztatni a hűtlenségeire. (…) Én az irataimat kerestem pénteken, és a szekrényben a ruhái között boros üvegeket találtam. Azt nem tudom, hogy akkor mennyi alkoholt fogyasztott, az utóbbi időben az összes otthon lévő italt elfogyasztotta. Szerdán tapasztaltam, hogy több mosatlan pohár volt széthagyva a lakásban, használt kondomot is találtam a szemetesben. Pénteken raktam rendet a lakásban. (…) Én még ilyen részegen nem láttam a feleségemet, és ilyen állapotában olyan helyzetet teremtett, amiből én menekülök, olyannyira, hogy kénytelen vagyok elhagyni a lakásunkat. Ő részegen a sarokba szorít, ordít, lefogja a kezem, akadályoz abban, hogy kikerüljem, otthagyjam. Amikor korábban ágyban voltam, amikor részeg volt, akkor rám ugrott, rám térdelt. (…) Visszaindultam haza, azonban már nem tudtam bemenni a lakásunkba, mert belülről bezárta a feleségem, így kénytelen voltam a kocsim hátsó ülésén aludni. Másnap elköltöztem otthonról, az irodámban aludtam. Kb. 3 nap után a feleségem visszasírta magát, hogy béküljünk ki. Azt nem tudom, hogy a a feleségem ittas állapotban elesett-e, megütötte-e magát. A kerti partin legalább 10-en lehettek, ők tudják tanúsítani, hogy mennyit ivott. Sokszor beismerte, hogy ez az állapot, amibe ő került, az alkoholizmus. Több üres üveget találtam meg eldugdosva a lakásban szerteszét, szekrényekben, és olyan helyeken, ahol egyébként nem szoktunk alkoholt tartani. Tudomásom szerint járt pszichiáterhez emiatt, illetve több alternatív segítséget próbált igénybe venni. Önkívületi állapotban állandóan felhív telefonon, 22 perc alatt akár 90 hívást kezdeményez, nem tudom a munkám végezni. (…)
Gyakorlatilag tavaly november óta voltak jobb-rosszabb időszakaink, de folyamatosan derültek ki újabb megcsalásai, én is többször elköltöztem, ő is többször elköltözött, de megkíséreltük helyreállítani a kapcsolatunkat. Nem ment. A januári elköltözésnek konkrét kiváltó okát nem tudom megnevezni, az állandó őrület, az alkoholizmusa, az ide-oda költözés ment már előtte is. De aztán hazaköltözött, békültünk, nyaralni voltunk több helyen is, szórakozni jártunk. (…)"
Újabb szó szerinti részletek a "közismert asszony" férjének polgári peres bírósági eljárásban, 2013-ban - írásban - tett észrevételeiből.
"Fiúnk fogantatását követően feleségem házasságkötési igényét erőteljesen kifejezte, azzal együtt, hogy tisztában volt foglalkozásommal, ami 2008 végéig átlagon felüli életszínvonalat biztosított számunkra. Legális tevékenységet végeztem, büntetlen előéletű vagyok, a ….. tevékenység végzéséhez szükséges magasabb szintű átvilágításon minden évben átestem, amivel soha nem volt probléma. Így érthetetlenül állok felperes (a feleség - a szerk.) ezzel kapcsolatos megjegyzéseivel szemben. Munkám természetével, a kapcsolódó elfoglaltságokkal (időnkénti vidéki utazás, éjszakai távollét), valamint üzlettársaim, partnereim kilétével felperes tisztában volt. A beadványában szereplő "Koszi klán" tagjaival megismerkedésünkkor együtt vacsoráztunk. (…) Felperes az anyaságot nagyon nehezen élte meg, az addig folyamatosan aktív társadalmi életet élő feleségem, a közszereplői szerepkörből kiszakadva, a kislányunk megszületése után mély depresszióba esett, amit több szakemberrel próbáltunk orvosolni. Látva, hogy a felperes ekkora bajban van lelkileg, próbáltam a lehető legjobb tudásom szerint őt támogatni, ezért kislányunk megszületése után én maradtam otthon a gyerekekkel GYED-en, míg felperes minden munkát próbált elvállalni, hogy lelkileg ismét egyensúlyba kerüljön. (…)
2007-től napi szinten rendszeressé vált a felperes alkoholfogyasztása, ami függőségi, alkoholistaként említhető szintig fokozódott. Viselkedése megváltozott, agresszív lett és gyermekeink ellátására korlátozottan volt alkalmas. Többször otthon hagyta kisgyermekeinket éjszaka, míg cigarettáért leszaladt a boltba, illetve jó néhányszor ittas állapotban vezette haza kocsiját, miközben gyermekeink mögötte ültek. A felperes alkoholizmusát segítségkérés céljából felperes édesapjával is megosztottam, de a függőség létének megkérdőjelezésével szőnyeg alá söpörték a problémát, így tőlük segítséget nem kaptam. Házasságunk megromlásához továbbá nagyban hozzájárult, hogy a gazdasági válság kezdetén, 2008-tól az addig biztos, és magas színvonalú megélhetést biztosító vállalkozásaim sorra tönkrementek, az addigi életszínvonalunkat nem tudtam fenntartani, és a szerényebb megélhetéshez szükséges anyagi forrásokat is csak a korábbinál több munkával tudtam megteremteni. Felperes elégedetlenségének többször, nyilvánosan, baráti társaságban, ismerősök előtt hangot adott, ami nagyon megalázó volt, és otthon állandóvá vált - erősen ittas állapotában - a gyermekeink előtti hangos vita, kiabálással történő minősítésem. (…)
Már nyilvánvalóvá vált számomra, hogy felperes irántam fennállt érzelmei is számottevően "mérséklődtek" - arányban a gazdasági erőm csökkenésével. 2007 év közepétől vettem észre, hogy felperes több alkalommal más férfiak intim társaságát kereste, amelyek egyértelműen bizonyíthatóak. Így például 2008 év elején rajtakaptam a felperest a János-hegy tetején, az autójában félreérthetetlen élethelyzetben egy akkori SZDSZ-es politikussal. Felperes a szeretőitől nagy értékű ajándékokat fogadott el, amelyekkel barátainknak is folyamatosan eldicsekedett. (…) Kapcsolatunk 2011. november 1-jén vált kritikussá, amikor ismét rajtakaptam egy férfivel, akivel "munkakapcsolat" címén találkozgatott. Ekkor elköltöztem otthonról, és elhatároztam, hogy elválok. Ettől a felperes nagyon kétségbeesett, egyre több alkoholt fogyasztott, és minden eszközt próbált bevetni, hogy mégis együtt maradjunk, de leginkább a gyerekeinket használta fel arra, hogy ezt elérje. Ez sikerült is neki, kb háromheti különélés után visszaköltöztem közös lakásunkba, és próbáltuk helyrehozni a kapcsolatunkat. (…)
A házassági életközösségünk 2012…….-én szakadt meg, miután egy üzleti útról hazaérkezve, az üres, kivilágított lakásba belépve megtaláltam a felperes elől hagyott naplóját, illetve azt a laptopt, amit ő használt, amiben saját maga leírja többszöri hűtlenkedéseit, beismeri alkoholizmusát, valamint legnagyobb megdöbbenésemre a számítógépen az abban a pillanatban történő skype-beszélgetés tartalmát is módomban volt elolvasni, amiben felperes éppen az egyik aktuális szeretőjével beszélte meg, hogy aznap este nála alszik, valamint az előző napi együttlétüket ecsetelték. Ez a férfi egy olimpiai bajnok sportoló volt.
(A chatbeszélgetés tartalma:
"Olimpiai bajnok sportoló: nagyon jól éreztem magam :)
Közismert asszony: Jól laktál?Drága
Olimpiai bajnok sportoló: veled nem
Közismert asszony: :) Mit csinálsz este?
Olimpiai bajnok sportoló: várok rád
Közismert asszony: ok, hívlak és érkezem
Olimpiai bajnok sportoló :)
Közismert asszony: Borod van?
Olimpiai bajnok sportoló: vörös és fehér
Közismert asszony: És stendhal?
Olimpiai bajnok sportoló: mikor érsz ide? elmegyek rosét venni
Közismert asszony: Nyugodtan
Olimpiai bajnok sportoló: ok, enni? valamit
Közismert asszony: Bármi
Olimpiai bajnok sportoló: én vagy mozzarella:? :)
Közismert asszony: Kaja
Olimpiai bajnok sportoló: itt is alszol?
Közismert asszony: Vagy kiviszel …...-re (szüleihez - a szerk.)
Olimpiai bajnok sportoló: akkor itt! húzok ágyneműt mentem borért! várlak, gyere, kulcsod van!)
Ekkor szembesültem azzal is, hogy a laptopon nem csak a felperes adatai vannak, hanem az én összes dokumentumom, e-mail beállításaim, levelezéseim, üzleti titkaim is megtalálhatóak, amikhez általam addig nem ismert módon jutott hozzá. Ezek után úgy döntöttem, hogy végleg meg kívánom szakítani a kapcsolatot a felperessel és el kívánok válni tőle. Összepakoltam egy bőrönd ruhát és elköltöztem az irodámba, ahová magammal vittem a bizonyítékokat rejtő laptopot is. (…)"
A Kuruc.info kiegészítése: az olimpiai bajnok sportoló Kökény Roland kajakozó, az SZDSZ-es politikus pedig Gusztos Péter, akit egészen eddig csak simán homokosnak véltünk, de a jelek szerint "kétütemű", mint a régi Trabik...
(Folytatása következik.)
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready