Kiadta éves antiszemétizmus-jelentését a Tett és Védelem Alapítvány, elvégre valahogy el kell játszani azt, hogy megdolgoznak azokért a tízmilliókért, amiket a kormány folyósít neki a "bűnös nemzet" adójából. Pechükre egy egész év alatt alig találtak néhány "gyűlölet-bűncselekményt", és amit találtak, azoknak is enyhén szólva megkérdőjelezhető a valóságtartalmuk, így kénytelenek voltak hosszas összefoglalókkal, jogszabály-ismertetéssel, perek állásával és hasonlókkal kitölteni a helyet.
Zoom
A tulajdonképpeni - és állítólagos - esetekre mindössze néhány oldal jutott. Nem csoda, hiszen csak 57 "cselekményt" sikerült csatasorba állítaniuk (szemben például a nagy-britanniai 1168-cal, de mégis mi vagyunk az antiszemita ország, ugyebár). Ebből 5-öt minősítettek támadásnak, 10-et rongálásnak, 4-et fenyegetésnek és 38-at gyűlöletbeszédnek, a legkönnyebb ugyanis gyűlöletbeszédnek minősíteni azt, ami nem tetszik a zsidónak.
Nézzünk máris egy példát a "támadás" kategóriából!
Budapest, 2013. június: Az 1-es villamoson egy 55 év körüli férfit életveszélyesen megfenyegetett egyik utastársa, és megpróbálta felgyújtani a szakállát.
Nem viccelünk, tényleg ez áll benne. Ha a kedves olvasó abbahagyta a harsány nevetést, folytathatjuk.
Rongálás:
Szeged, 2013. szeptember: A zsinagóga egyik látogatócsoportjának tagja vette észre, hogy a kerítésre babaszappanokat szúrtak fel.
Budapest, 2013. szeptember: A Bethlen téri zsinagóga hátsó falát dobálták meg paradicsommal, amelyet valószínűleg a zsinagóga hátsóudvara mögötti társasház gangjáról tettek.
Budapest, 2013. december: Egy részeg férfi a Blaha Lujza téren található hanukia tájékoztató táblájába ütött bele, ami leesett a helyéről. A férfit a helyszínen elfogták, és gyorsított eljárás keretében egy év próbaidőre bocsátották.
Ezek ám a súlyos antiszemita bűncselekmények, babaszappan- és paradicsombűnözés!
Következnek a fenyegetés kategóriájú borzalmak.
Budapest, 2013. május: A Deák téren egy 10–20 fős, fiatalokból álló csoport a Zsidó Világkongresszus Dohány utcai zsinagógából távozó küldötteit náci jelszavakkal és karlendítéssel zaklatta. Civil ruhás nyomozók akadályozták meg, hogy fizikailag is bántsák a küldötteket.
Budapest, 2013. november: A Horthy-szobor avatóünnepségén résztvevők egyike egy operatőrt lezsidózott és megfenyegetett.
Hallatlan... Szívesen ott lettünk volna mindkét jelenetnél.
És a java még hátra van, mulatságosnál mulatságosabb esetek:
Leányfalu és Tahitótfalu között, 2013. június: Az ATV stábja az árvízi védekezés idején vágóképet forgatott a 11-es út mentén. Az ott várakozó tűzoltók közül az egyik hangosan „Itt vannak a zsidók” megjegyzést tette. Később odaszólt a stábnak, hogy „Megyek, leh*gyozom a zsidókat”.
Kismaros, 2013. július: A kismarosi kikötőben az egyik úszóháznál „Arbeit macht frei!” felirat található és mellette birodalmi zászló van kitéve.
Budapest, 2013. augusztus: Az Alföldi Róbert–ellenes tüntetésen egy férfi „Magyar vagyok, nem zsidó” feliratú pólóban jelent meg.
Budapest, 2013. szeptember: Egy köztéri kukára a „Jewish” szót írták, és egy nyilat rajzoltak a felirattól a kuka szájáig.

Nem maradhatott ki természetesen portálunk sem, a dokumentumban a nevünkre rákeresve 71 találatot kapunk, ennek 50%-a a valós szám, ugyanis a kiadvány felét az angol nyelvű fordítás teszi ki.
Aki a portálunkkal kapcsolatos részeket keresi, döbbenten láthatja, hogy a kormány által pénzelt gondolatrendőrség azzal foglalkozik, hogy levadássza a kommentelőinket, ezért ismételten figyelmeztetjük azon olvasóinkat, akik valódi névvel és/vagy saját IP-vel nyilvánítanak véleményt, jusson eszükbe az áldozatára váró vérszomjas zsidó.
A saját cikkeink ismertek, nem idézgetjük magunkat, nézzük inkább, milyen jó kis olvasói szösszeneteket népszerűsít a TEV kiadványa, különösképpen arra való tekintettel, hogy az angol fordítás a világszerte való terjesztés céljából készült.
Íme tehát néhány olvasóinknak az egész világot bejáró, a sziporkázó magyar elmét bemutató aranyköpései közül - a kiadványban angolul is, ha netán külföldi felhasználás is szükségessé válna:
„Ha valóban volna holokauszt, akkor ezek a selejt fattyú horda nem tüntethetne, és zaklathatna tisztességes idős magyar embereket. Csak „segily” legyen a cigánynak, rózsaszín bugyi a homárnak, holokamu-biznisz a büdös zsiványnak. Vajon a palesztinai népirtásért mikor lesznek üldözve a zsidnyákok? […] A sok mocskos kiválasztott, sírhat majd, ha kiválasztjuk.
Sz. V.: „…a holokauszt a világtörténelem legmocskosabb üzlete, ahol a magukat túlélőnek nevező szélhámos holokausztiparosok dollárszázmilliárdokat nyúltak…”
P. V.: „…halálra rémültek a közösségben végzett hasznos fizikai munka és a teljesítményarányos fizetés puszta gondolatától.”
G. G. válasza erre: „ebbe haltak bele! számukra ez volt a holokauszt”
T. Cs. E.: „…a HOLOKAUSZT: nem más tehát, mint A ZSIDÓT tisztességes, akár nevelő célzatú MUNKÁRA FOGNI.”
Z. Sz. válasza erre: „Holokauszt nem volt, de hatalmas igény van rá!”
„Nagyapám elmesélte nekem, hogy csak egy halálos áldozata volt az auschwitzi munkatábornak! [sorváltás] Egy másnapos toronyőr, aki kiesett az őrbódéból!”
Azt írtuk, saját cikket nem idézünk, egy témában azért mégiscsak kivételt kell tennünk, egészen megkapó ugyanis az, hogy Bodnárék saját magukat jobban sajnáltatják, mint Ábrahám egész nemzetét - és természetesen nekik nem tetsző dolgokat írni is antiszemitizmusnak minősül...
2013. augusztus 6-án az Alapítvány feljelentést tett a BRFK Felderítő Főosztályánál nemzetiszocialista rendszer bűneinek nyilvános tagadása miatt egy a kuruc.info portálon megjelent cikk miatt. 2013. július 24-én a kuruc.info portálon megjelent »Az Fb-oldalunkat letiltató szélhámos zsidónak szinte minden cége bírósági végrehajtás alatt áll« című cikk, amely amellett, hogy megvalósította a fenti tényállást, Bodnár Dánielt, az Alapítvány kurátori elnökét emberi becsületében és méltóságában súlyosan sértette. A cikkben az alábbi  mondat szerepel: „Kraus Klára pedig a nagyanyja (ld. Bodnár Dániel iwiwes adatlapján a Kraus becenevet), aki értelemszerűen  belefulladt az auschwitzi strandmedencébe, és most kapják utána a kemény kárpótlásokat (bár a jelek szerint a családból mindenki egészségesen, abból profitálva vészelte át a holokamu időszakát)…”
2013. augusztus 6-án Bodnár Dániel feljelentést tett a Pesti Központi Kerületi Bíróságon nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás vétsége miatt ismeretlen tettes ellen. Három esetben jelent meg a kuruc.info portálon a feljelentő becsületének megcsorbítására alkalmas tényállásokat tartalmazó cikk: 2013. július 18-án a »Saját fajtársait is meglopó szélhámos a portálunkat letiltató  zsidógárdavezető« címmel jelent meg egy cikk, amelyben Bodnárra vonatkozóan a címben a „szélhámos” kifejezést használták, míg magában a cikkben „köztörvényes bűnözőnek” aposztrofálták, illetőleg azt állították, hogy mások sérelmére lopást követett el.
2013. július 23-án »A kormány megállapodást kötött a Facebook-oldalunkat letiltató zsidó csalóval – jobbikos oldalakra is vadásznak« címmel jelent meg cikk, amelynek címében szereplő „zsidó csaló” meghatározással Bodnárt illetik. A 2013. július 24-én megjelent »Az Fb-oldalunkat letiltató szélhámos zsidónak szinte minden cége bírósági végrehajtás alatt áll« című cikkben ismételten szerepel, hogy „szélhámos”, „csaló” és „zsidóbűnöző” a feljelentő, valamint, hogy a családja és ő bűncselekményből származó pénzből vásároltak ingatlant.
2013. szeptember 30-án az Alapítvány feljelentést tett nemzetiszocialista rendszer bűneinek nyilvános tagadása miatt ismeretlen  tettesek ellen. Z. Sz. a Facebook internetes közösségi oldalon megosztott egy Köves Slomót ábrázoló képet, amelyen a „Zsidó terrorista aki Magyarországon él, és veszélyt jelent az egész magyar nemzetre!” (szöveghű idézet) felirat volt látható, valamint a képhez a „Holokauszt nem volt, de nagy igény van rá!” (szöveghű idézet) hozzászólást fűzte. A feljelentés tartalmazta az elektronikus adat ideiglenes hozzáférhetetlenné tételének indítványát is. Az ügy 2014 áprilisáig nem zárult le.
2013. szeptember 30-án Köves Slomó, az EMIH (Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség) vezető rabbija a Pesti Központi Kerületi Bíróságon feljelentést tett nagy nyilvánosság előtt elkövetett becsületsértés miatt ismeretlen tettesek ellen. D. F. nevű felhasználó 2013. szeptember 4-én osztotta meg Facebook profilján Köves Slomó fényképét, amelyen a következő felirat szerepelt: „Zsidó terrorista aki Magyarországon él, és veszélyt jelent az egész nemzetre!” (szöveghű idézet).
2013. szeptember 14-én egy beazonosítatlan e-mail címről a Facebookos közzétételre mutató linkkel 20 – köztük közintézmények és politikai pártok – e-mail címére küldtek el egy levelet. 2013. szeptember 5–16. között a közzétett képet 37-en28 osztották meg a Facebookon. A feljelentésben Köves Slomó kifejtette, hogy a mondat az emberi méltóságát sértő, a becsülete csorbítására alkalmas kifejezésnek minősül. A D. F. Facebook felhasználó tényállítás útján, míg a képet megosztók híreszteléssel valósították meg a becsületsértés bűncselekményét. Az ügy 2014 áprilisáig nem zárult le.
Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izrealita Hitközség vezető rabbija, 2014. április 17-én feljelentést tett a Pesti Központi Kerületi Bíróságon becsületsértéséért. Az ügy előzménye: Köves Slomó 2013. szeptember 30-án ismeretlen tettes ellen tett feljelentést, mert az interneten egy olyan kép jelent meg róla, amelyen a következő felirat állt: „Zsidó terrorista aki Magyarországon él, és veszélyt jelent az egész nemzetre!” Fent nevezett bíróság 2014. április 11-ére személyes meghallgatást tűzött ki, amely előtt egy nappal, vagyis 2014. április 10-én a kuruc.info oldalon a »Facebookozókra vadászik Köves Slomó és a TEV: mindenkit feljelentettek, aki megosztott egy nekik nem tetsző képet« címmel megjelentetett cikkben újfent nyilvánosságot kapott a szerkesztett fotó. Köves Slomó a cikk íróját – akinek kiléte nem tisztázott – jelentette fel becsületsértésért. Az ügy 2014. április végéig nem zárult le.
Aki további mókára vágyik, itt érheti el a teljes gyűjteményt.
(Kuruc.info)
Kapcsolódó: