2021. szeptember 29., szerda, Mihály, Kapolcs napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:46 Johnson: nem a bevándorlás kínálja a megoldást az ellátási problémákra21:32 Megközelítette a 75 százalékot a felnőttek átoltottsága Németországban21:16 Megkezdődött a párizsi iszlamista merényletek túlélőinek és tanúinak meghallgatása20:57 A német államfő már arról beszél, hogy nem az emberek bevándorló hátterűek, hanem maga az ország bevándorló hátterű20:35 A WHO jóságos alkalmazottai is ráfanyalodtak a kongói lányokra-nőkre az ebolajárvány idején20:17 A román kormány 10 százalékos nettó minimálbéremelést javasol január 1-től19:46 Csak felfüggesztettet kapott hűtlen kezelésért egy volt fideszes polgármester - mégpedig "időmúlás miatt"19:09 Csökkentenék az orvosilag nem indokolt terhességmegszakítások számát Kínában18:43 A román képviselőház elutasította a bejegyzett élettársi kapcsolatokról szóló tervezetet18:12 Horvátországban kötelező lesz a védettségi igazolás az egészségügyi és szociális intézményekben17:36 Állam elleni bűncselekmény elkövetésével is meggyanúsították Postáékat17:11 Ismét Pócs János egyik elvadult "házikutyája" rabolt Jászapátin16:58 Őrizetbe vették, de szabadon is engedték a Rutte elleni támadás előkészítésével gyanúsított újmuszlim tanácsost16:33 Üzemanyagkáosz az Egyesült Királyságban: a pánikoló britek azt sem nézik, mit tankolnak autóikba16:15 Megdobta Macront egy tojással, kényszerkezelés alá helyezték
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Antimagyarizmus ::

Facebookozókra vadászik Köves Slomó és a TEV: mindenkit feljelentettek, aki megosztott egy nekik nem tetsző képet

Miközben a vérünket szívó zsidók reggeltől estig, vasárnaptól sabbatig gyalázhatják a gazdanépet, ők a legkevésbé sem tűrik a kritikát: az utóbbi idők magyarellenes hadjáratainak egyik élharcosa az alábbi kép megosztása miatt tett feljelentést, ráadásul nemcsak az ellen, aki kitette a képet a Fb-oldalára, hanem azok ellen is, akik meg merték osztani, hadd gondolják meg jól következőkor, akarnak-e bármi olyat közzétenni, ami a gyarmattartók érzékenységét sértheti!
Zoom
Nos, úgy tűnik, mi is megosztottuk...
Íme a feljelentés:
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
A személyes meghallgatásra április 11-én 14 órakor kerül sor a Markó u. 25. alatt, a 284-es teremben, ha esetleg valaki kíváncsi az ifjú rabbi ellentmondást nem tűrő "érveire".
(Kuruc.info, forrás: Fb)
Frissítés: a kép eredeti feltöltője írja:
Kicsinyes bosszúja a TEV nevű zsidó terrorszervezetnek, hogy a mai napon a Domb Futo Facebook-profilomat letiltották. Ez is azt bizonyítja, hogy a zsidók a legnagyobb terroristák.
Húgyköves Máté Slomó azt hiszi, győzött, pedig a harc most kezdődik! A letiltásommal nem ér véget az igazság kimondása, és a helyemre újabb ezrek lépnek majd....
A holnapi tárgyaláson a Slomó-ügyben senkinek nincs félnivalója, nyugodtan hivatkozhatnak arra, hogy ők jóhiszeműen osztották meg, mint én, abban a hitben, hogy a jóember egy Bin Laden-típusú vagy szaúdi terrorista, és csak a rendőrség munkáját szerették volna segíteni a megosztással, hogy minél előbb kézre kerítsék. A jóhiszeműségért senkit nem büntethetnek meg.
Érdekes módon nem kaptam idézést a holnapi meghallgatásra, lehetséges, hogy a rendőrség lakcímnyilvántartása nem naprakész, és ezért nem találnak. Ne is várjanak tehát, mert nem érek rá.

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás
Ki lesz a moslékkirály(nő) a vörös előjáték végén?
» Dobrev» Karácsony

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready