Bezár!
2019. május 26., vasárnap, Fülöp, Evelin, Gyöngyvér napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
06:53 1300 újságíró közvetít Brüsszelből22:44 Családi ház udvarába csapódott be egy ittasgyanús siklóernyős Mezőberényben22:25 Hadházy és Szél cirkusz nélkül is bejut vasárnap este az NVI-hez21:47 Háromezerre apadt a sárgamellényesek száma21:20 Ez is csak egy mihaszna influenszer: angyalszobornak esett neki vésővel az Instagram-modell20:57 Egy kaliforniai bíró Trump határkerítése ellen ítélt20:33 Megválasztotta új elnökét a Magyarországi Németek Országos Önkormányzata20:15 Tájkép csata előtt19:58 Két tucat áldozatot szedett eddig az özönvíz Afganisztánban19:43 Vajon tényleg csak a szegénység az oka?19:31 15 éves a Harcos márka! - Íme 2019 újdonságai (x)19:21 Nem a náci Magyarországon kockázatos a kipa viselése, hanem a kiheréltsége miatt agonizáló Németországban18:56 Az úzvölgyi temetőgyalázás miatt demonstráltak Csíkszentmártonban - kampányban próbálja határozottabb arcát mutatni az RMDSZ18:41 Kigyulladt a nagykanizsai hulladéklerakó-telep18:25 Tóth Bertalanra és Szabó Tímeára gerjednek a legperverzebb győri fideszesek
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Antimagyarizmus ::

Facebookozókra vadászik Köves Slomó és a TEV: mindenkit feljelentettek, aki megosztott egy nekik nem tetsző képet

Reklám

Miközben a vérünket szívó zsidók reggeltől estig, vasárnaptól sabbatig gyalázhatják a gazdanépet, ők a legkevésbé sem tűrik a kritikát: az utóbbi idők magyarellenes hadjáratainak egyik élharcosa az alábbi kép megosztása miatt tett feljelentést, ráadásul nemcsak az ellen, aki kitette a képet a Fb-oldalára, hanem azok ellen is, akik meg merték osztani, hadd gondolják meg jól következőkor, akarnak-e bármi olyat közzétenni, ami a gyarmattartók érzékenységét sértheti!
Zoom
Nos, úgy tűnik, mi is megosztottuk...
Íme a feljelentés:
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
A személyes meghallgatásra április 11-én 14 órakor kerül sor a Markó u. 25. alatt, a 284-es teremben, ha esetleg valaki kíváncsi az ifjú rabbi ellentmondást nem tűrő "érveire".
(Kuruc.info, forrás: Fb)
Frissítés: a kép eredeti feltöltője írja:
Kicsinyes bosszúja a TEV nevű zsidó terrorszervezetnek, hogy a mai napon a Domb Futo Facebook-profilomat letiltották. Ez is azt bizonyítja, hogy a zsidók a legnagyobb terroristák.
Húgyköves Máté Slomó azt hiszi, győzött, pedig a harc most kezdődik! A letiltásommal nem ér véget az igazság kimondása, és a helyemre újabb ezrek lépnek majd....
A holnapi tárgyaláson a Slomó-ügyben senkinek nincs félnivalója, nyugodtan hivatkozhatnak arra, hogy ők jóhiszeműen osztották meg, mint én, abban a hitben, hogy a jóember egy Bin Laden-típusú vagy szaúdi terrorista, és csak a rendőrség munkáját szerették volna segíteni a megosztással, hogy minél előbb kézre kerítsék. A jóhiszeműségért senkit nem büntethetnek meg.
Érdekes módon nem kaptam idézést a holnapi meghallgatásra, lehetséges, hogy a rendőrség lakcímnyilvántartása nem naprakész, és ezért nem találnak. Ne is várjanak tehát, mert nem érek rá.
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready