2020. február 18., kedd, Bernadett napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
11:11 Ennek az öregezőnek sem segítettek megjavulni az enyhe büntetések10:30 Több mint száz agyonvert kutya maradványait találták meg Hajdúsámson mellett10:10 Kiscsaládi program délutánra: anya és fia órán, a többi gyerek előtt verte meg az osztálytársat09:51 Sophia Loren úgy látta jónak, ha négerbabusgató holotúlélőként tér vissza09:32 Még néhány ilyen "keto siker", és Norbi is elmehet dolgozni09:10 Korán kelt tegnap néhány unokázós cigány, és a térkő is hideg volt08:50 Meg akarja nézni, ki juttatta börtönbe Budaházyékat? - A Fővárosi Törvényszéken megteheti!08:20 Csokifütyizés helyett rendőrt hívott egy budapesti nő, így fogtak el egy körözött nigériai bűnözőt07:44 Lecsengőben van a koronavírus-járvány Kínában07:32 Idén is élőben követhető a gemenci fekete gólyák élete06:54 A járvány ellenére nem lanyhul a vadállatok iránti kereslet Kínában21:32 Vona már azon agyal, mivel tudna katartikus élményt szerezni keresztgyermeke, az összeborult ellenzék21:18 Nahát, valaki nem helyeselte, hogy hazánk szovjet megszállása alkalmából koszorúztak az egyik holoemlékműnél21:05 Karanténba kerül az óceánjáróról hazatért két magyar20:21 Rekordszámú "antiszemita incidens" történt tavaly Hollandiában - de legalább jön az újabb kárpótlás
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Külföld :: :: Hozzászólások

A Nyugat még mindig nem hallgat a dzsihádistákat testközelből ismerő közel-keleti őskeresztényekre

Reklám

A Kopt Világsajtó Szolgálat, Koptok Határok Nélkül német nyelvű szekciója érdekes, elgondolkodtató és egymással összefüggésbe hozható híreket tesz ki a világhálóra. Ha valaki, akkor ők, a kopt keresztények aztán ismerik azt a társulatot, amely legutóbb is úgy jelent meg a keresztény Európa határain, majd azokon belül, hogy követelőzik és fenyegetőzik. Fiatal, életerős, jó részben harcedzett, magukat menedékkérőknek nevező férfiak valahol Görögország vagy valamelyik hozzánk közelebbi balkáni ország területén úgy tették be lábukat az egyelőre még keresztény többségű Európába, hogy belenevetve a kamerákba arcunkba nyomták a győzelmet, az ő, a vallásuk győzelmét jelképező „V” betűt.
Zoom
Németországba tartó migránsok a budapesti Erzsébet-hídon
Sokunknál, így e sorok írójánál is, éppen ez a győzelmi jel és a gátlástalan viselkedés gyújtotta föl a kijózanító piros lámpát: Úristen, a mások országában menedéket, irgalmat kérők nem így viselkednek! Már akkor, az idei nyár elején rádöbbentünk, hogy ezúttal hódítókról, újfajta élettérfoglalókról és a legtöbb esetben nem szánalomra méltó üldözöttekről van szó. Az erőszakos, követelőző, dobálózó kontinenshódítók között nem látjuk az iraki, szíriai és más muszlim országok keresztényeit, Jézus Krisztus első követőit, akik a Kr. u. VII. századtól napjainkig tartó iszlamizálás ellenére is kitartottak a vallásuk, kultúrájuk és néhol még az ősi nyelvük mellett is. Az egyiptomi központú kopt keresztények a nyelvüket csak a liturgiában őrizték meg, de jóval bölcsebbek, mint az európai „keresztény” országok befolyásos politikai vezetői. Ezek a keresztények az iszlám erőszakosan terjeszkedő változatát közel másfél évezred óta testközelből ismerik. Magyarországon is él egy kisebb egyiptomi kopt keresztény közösség, templomuk is van, s ők valóban menekültek, vallásüldözés által számkivetettek.
Zoom
Alázatos migránsok Felsőtárnokon (Horvátország)
A magyarországi kopt ortodoxok papja, Júszuf Halíl egy hónappal ezelőtt, míg Ámel Sámon Noná, az iraki Mószul város káld keresztény (Babiloni Káld Egyház) érseke már tavaly figyelmeztette a keresztény világot, Európát, hogy mi vár rá az iszlám térhódítása esetén. Az utóbbi vallási vezető példaként megemlítette, hogy a Nyugat és a cionisták által ördögként beállított Szaddám Huszejn utolsó éveiben Irakban több mint 300 ezer keresztény élt teljes vallásszabadságban (Szaddám külügyminisztere, az idén júniusban börtönben meghalt Tárek 'Ázíz káld katolikus volt – H. J.), ám miután Amerika és nyugati szövetségesei elvitték a demokráciát, manapság már csak mintegy 190 ezer keresztény él Mezopotámiában.
Még nem tudjuk, hogy milyen meggondolásból, kinek a sugallatára, de a kis Macedónia az elmúlt napokban hősiesen védte a saját és ezzel a keresztény Európa határait az egyértelműen gazdasági és élettérhódítókkal szemben. A macedónok egyelőre csak azokat tartóztatják föl, akik nem háború sújtotta országból, tehát gazdasági meggondolásokból érkeznek Európa előszobájába. A macedón rendőrök végtelen önmegtartóztatással, szó szerint a testükkel, életük veszélyeztetésével védik meg azokat is, akik pedig nem érdemlik meg. Ugyancsak a kopt sajtószolgálat tett ki egy rövid videó-összefoglalót, amelyből megbizonyosodhatunk, mennyire erőszakos és gátlástalan hódítók törtek rá a keresztény Európára.
Zoom
A macedón rendőrök előtt gyermekét élőpajzsként tartó, dobálózó migráns
A Nyugat és Izrael által támogatott Basár el-Ászád-ellenes dzsihádista „felkelők” szíriai keresztényellenes rémtetteit jól jellemzi az, ami Latákijjá kormányzóság területén, az északnyugat-szíriai Keszáb (a rómaiak Casa Bellája – H. J.), örmény keresztény többségű faluban történt 2014 márciusában. A török hadsereg közvetlen támogatásával, török területről a mintegy 2500 lelkes faluba betörő muszlim hordák lerombolták, megszentségtelenítették az örmény katolikus és az evangélikus keresztény templomokat, embereket fejeztek le, majd szinte a település teljes lakosságát elkergették. Bejárta a világsajtót az a fénykép, amelyet a „mérsékelt” Szabad Szíriai Hadsereg egyik híve tett ki a világhálóra és a következő címet adta neki: „A mi legfiatalabb ellenségünk Keszábban.” A képen egy földön ülő keresztény kisgyermekre gépfegyvert tartanak a falut megszálló kormányellenes terroristák.
Zoom
Az iszlamisták legfiatalabb keresztény ellensége a szíriai Keszáb faluban
Hering József – Kuruc.info
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready