2020. február 18., kedd, Bernadett napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:32 Vona már azon agyal, mivel tudna katartikus élményt szerezni keresztgyermeke, az összeborult ellenzék21:18 Nahát, valaki nem helyeselte, hogy hazánk szovjet megszállása alkalmából koszorúztak az egyik holoemlékműnél21:05 Karanténba kerül az óceánjáróról hazatért két magyar20:21 Rekordszámú "antiszemita incidens" történt tavaly Hollandiában - de legalább jön az újabb kárpótlás19:54 A "magyar Koszovó" sötét víziója19:14 A Kúria várhatóan áprilisban dönt a gyöngyöspatai ügyben18:24 "Szájzártörvény" ellen tiltakozott a ballib ellenzék - de persze nem a holocáfolást tiltó jogszabállyal van bajuk18:03 Trump üdvözli a sikeres és nagyszerű magyar népet17:44 Az Indexnél landolt Jakab eltitkolt kongresszusi beszéde - még saját párttársai is lehazugozták17:25 Csinos nők fotóival törte fel izraeli katonák mobiljait a Hamász17:24 Sály nem látott még annyi rendőrt, amennyit a hazafiak cigánybűnözés elleni tiltakozása miatt odaküldtek16:48 Megint molinós hülyegyereket játszott Hadházy a parlamentben, Kövér kitiltotta16:36 Toroczkai betiltatná a cigányokat hergelő szervezeteket, köztük a TASZ-t16:15 Vadai: a Jobbik egyre jobb barátunk, a Mi Hazánk egészen biztosan náci, Orbán még csak közelít15:52 Vádat emeltek a mecsetben lövöldöző norvég férfi ellen
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Videók :: :: Hozzászólások

Habony Ibizán: így néz ki egy szétkokainozott fejű miniszterelnöki tanácsadó

Reklám

"A csapból is kokain folyik, a falról meg kurvák potyognak. Nem tudod, mekkora sor állt a WC előtt, és senki sem pisilni akart" - így írta le a 444-nek az ibizai Heartban idén nyáron szerzett élményeit egy budapesti vállalkozó.
A luxusszállóban működő Heart pillanatnyilag a legforróbb vendéglátóhelyek egyikének számít a világon milliárdos és milliomos körökben.
Habonyt az említett zsidó blog egyik olvasója szúrta ki, állítása szerint teljesen véletlenül, amikor - "nyári élményeit felidézendő" - megnézte az étterem/drogdiszkó egyik önpromózó videóját, és 01:28 után leesett az álla.

Nagy pislogások, hunyorgás, orrszívogatás, szétesett kinézet - szerintünk is így kell festenie a "nemzeti kormány" vezetője tanácsadójának. Arról meg, hogy honnan van ennyi pénze ilyen helyeken drogozgatni, inkább ne is beszéljünk.
Frissítés: Jobbik: a Habony-videó megmutatja a Fidesz igazi arcát
A Jobbik szerint a Habony Árpádról nyilvánosságra került videó megmutatja a Fidesz igazi arcát: közpénzből felhizlalt barátok, urizálás, hedonista életmód.
Szilágyi György, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője azt mondta, az ibizai szórakozóhely reklámvideója kapcsán felmerül az a kérdés, mekkora nemzetbiztonsági kockázatot jelenthet Habony Árpád, Orbán Viktor miniszterelnök főtanácsadója. Az ellenzéki politikus megjegyezte, hogy az ibizai szórakozóhelyre csak a belépő 25 ezer forint. Feltette a kérdést: mit keres egy ilyen ember a kormányfő közvetlen környezetében, milyen tanácsokat adhat a bérből és fizetésből élő magyarok problémáinak megoldására?
Szilágyi György emlékeztetett arra, hogy az első Orbán-kormány idején még nemzetközileg is elismert tanácsadói voltak a kormányfőnek. Példaként Nemeskürty István írót, Tellér Gyula szociológust, írót említette. Szerinte most már a miniszterelnöknek nem fontos az erkölcsi nívó, a hazafias küldetéstudat, szellemi holdudvara sincs már, inkább könnyűsúlyú kebelbarátoktól vár elvi tanácsokat. Az elitet ma Mészáros Lőrinc, Andy Vajna, Garancsi István és Habony Árpád jelenti - tette hozzá.
Szilágyi György úgy összegzett: a Fidesz az elmúlt hat évben semmi más nem csinált, mint lopott, csalt hazudott, és saját bűneit megpróbálta másokra átterelni. Jelezte, jogászaik vizsgálják, milyen jogi lépéseket lehetne tenni Habony Árpáddal kapcsolatban.
(MTI nyomán)
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready