A Kubatov-bandának éppen úgy nincs köze a Ferencvároshoz, mint ahogy a Jobbikhoz sem, egyesek mégis a Nagy-Magyarország-felvarrók nyomán a nemzeti pártra, a Fradi Security hallatán pedig a klub szurkolóira gondoltak, akik egyébként közleményben határolódtak el.
Zoom
A jobbára szolnoki kötődésű, portázásból, valamint drog- és szteroidterjesztésből élő bűnözőket most bemutatjuk olvasóinknak.
Krakovszky Tibike volt az, aki egy ideig némának tettette magát a balliberális firkászoknak. Facebook-oldala szerint a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézetben dolgozott. Ez persze így nem teljesen fedi az igazságot. Az már sokkal jobban, hogy volt börtönben, ahol dolgoznia is kellett. Maradjunk egyelőre ennyiben, a többi információt jelenleg ellenőrizzük.
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Juhos Lóci az adatlapja szerint az FTC-nél dolgozik. Tegyük hozzá gyorsan, a valóságban is.
Zoom
Zoom
A fentebb említett Krakovszky Tibikével:
Zoom
Csányi Misi (Ragyás) többszörösen elítélt, börtönviselt Kubatov-kedvenc, barátaihoz hasonlóan ő is gyakran felbukkan a szolnoki Cantaloop táncházban. Ő a szolnoki csapat vezetője.
Zoom
Zoom
Frissítés: néhány további adalék a Kubatov-legények értékrendjéhez, illetve ahhoz a kubatovi hazugsághoz, hogy nem is fradiszekusokról van szó:
Zoom
Erről álmodtak "benn":
Zoom
Oda születtek:
Zoom
Hitvallás:
Zoom
Jó érzés:
Zoom
Sokat nem ért a börtönnevelés:
Zoom
Tiszta beszéd:
Zoom
A szín zöld-fehér:
Zoom
(Kuruc.info)
2. frissítés: olvasónk írja:
Tisztelt Kuruc.info!
A Kubatov-férgek egyik díszpéldányát szeretném nektek bemutatni.
Pár hetet Pesten töltöttem, és nagy sportbarátként úgy döntöttem, megnézek egy Fradi-meccset a Groupama aréna miatt. (Hiba volt.)
Készíttettem kártyát is, amelyet már félidőben összetörtem, és a stadiont is elhagytam.
Beléptetéskor a Secu nagy munkában volt (konkrétan fiatalokat vertek előttem), melynek aktív részese volt a mellékelt képen látható agyoniskolázott állat. A képet akkor készítettem, és kérdőre vontam őket a viselkedésük miatt, de agresszívan válaszoltak. Ekkor mondtam neki, hogy a róla készült fotót felteszem a Kuruc.infóra. (Utólag ezt tudva, akár meg is ölhettek volna.)
Félrehívtak, és azt mondták, adjam oda a telefonomat, amit nem tettem meg. Ekkor hárman voltak velem elfoglalva, és gondolom, erőszakkal elvették volna tőlem. Ekkor azonban a már jól helybenhagyott két fiatal újra felállt, és kiabálni kezdtek. Megint rájuk támadtak, ekkor én a tömegben odébbálltam, és egy másik kapun bejutottam.
Röviden ennyi, de szeretném, ha a fotójával kapcsolatos ígéretemet beválthatnám.
Íme hát:
Zoom