2019. március 22., péntek, Beáta, Csilla, Vazul napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
08:33 Kezdő még a pénzmosásban az érdi takarítónő08:10 Gázolásos támadás Kínában - hat halott, a sofőrt lelőtték07:59 Tűz ütött ki egy csurgói családi házban07:48 Bizalomvesztés miatt mondta le Boeing-rendeléseit az indonéz állami légitársaság07:31 Árvízvédelmi munkálatok kezdődtek Dél-Borsodban06:53 Pótlóbusz jár a 6-os HÉV vonalán a hétvégén22:57 Csak a szokásos alázás volt ma is a pályán a tótoktól22:41 Őrizetbe vette a hírszerzés Guaidó jobbkezét22:18 A dolgozók győzelmével ért véget a Hankook-sztrájk21:48 Száz liter fáradt olajat öntöttek egy árokba Egerben21:13 Egyiptomi késelt zsidókat - de nem valahol a két ország határán, hanem Amszterdamban20:58 Életpárti vélemény a lelkiismeret védelmében - olvasónk írása20:44 Az MTA "szabadságáért" tüntettek Budapesten19:55 Kuruc.info a Twitteren és az Instagramon - várjuk olvasóinkat!19:29 Egy kis segítség Donaldtól a választási kampányban: Trump Netanjahunak "ajándékozta" a Golán-fennsíkot
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Politikusbűnözés :: :: Hozzászólások

Íme a jóságos viktoriánus nénikék állampolgári jogainak hős érvényesítői, a Kubatov-fiúk

A Kubatov-bandának éppen úgy nincs köze a Ferencvároshoz, mint ahogy a Jobbikhoz sem, egyesek mégis a Nagy-Magyarország-felvarrók nyomán a nemzeti pártra, a Fradi Security hallatán pedig a klub szurkolóira gondoltak, akik egyébként közleményben határolódtak el.
Zoom
A jobbára szolnoki kötődésű, portázásból, valamint drog- és szteroidterjesztésből élő bűnözőket most bemutatjuk olvasóinknak.
Krakovszky Tibike volt az, aki egy ideig némának tettette magát a balliberális firkászoknak. Facebook-oldala szerint a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézetben dolgozott. Ez persze így nem teljesen fedi az igazságot. Az már sokkal jobban, hogy volt börtönben, ahol dolgoznia is kellett. Maradjunk egyelőre ennyiben, a többi információt jelenleg ellenőrizzük.
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Juhos Lóci az adatlapja szerint az FTC-nél dolgozik. Tegyük hozzá gyorsan, a valóságban is.
Zoom
Zoom
A fentebb említett Krakovszky Tibikével:
Zoom
Csányi Misi (Ragyás) többszörösen elítélt, börtönviselt Kubatov-kedvenc, barátaihoz hasonlóan ő is gyakran felbukkan a szolnoki Cantaloop táncházban. Ő a szolnoki csapat vezetője.
Zoom
Zoom
Frissítés: néhány további adalék a Kubatov-legények értékrendjéhez, illetve ahhoz a kubatovi hazugsághoz, hogy nem is fradiszekusokról van szó:
Zoom
Erről álmodtak "benn":
Zoom
Oda születtek:
Zoom
Hitvallás:
Zoom
Jó érzés:
Zoom
Sokat nem ért a börtönnevelés:
Zoom
Tiszta beszéd:
Zoom
A szín zöld-fehér:
Zoom
(Kuruc.info)
2. frissítés: olvasónk írja:
Tisztelt Kuruc.info!
A Kubatov-férgek egyik díszpéldányát szeretném nektek bemutatni.
Pár hetet Pesten töltöttem, és nagy sportbarátként úgy döntöttem, megnézek egy Fradi-meccset a Groupama aréna miatt. (Hiba volt.)
Készíttettem kártyát is, amelyet már félidőben összetörtem, és a stadiont is elhagytam.
Beléptetéskor a Secu nagy munkában volt (konkrétan fiatalokat vertek előttem), melynek aktív részese volt a mellékelt képen látható agyoniskolázott állat. A képet akkor készítettem, és kérdőre vontam őket a viselkedésük miatt, de agresszívan válaszoltak. Ekkor mondtam neki, hogy a róla készült fotót felteszem a Kuruc.infóra. (Utólag ezt tudva, akár meg is ölhettek volna.)
Félrehívtak, és azt mondták, adjam oda a telefonomat, amit nem tettem meg. Ekkor hárman voltak velem elfoglalva, és gondolom, erőszakkal elvették volna tőlem. Ekkor azonban a már jól helybenhagyott két fiatal újra felállt, és kiabálni kezdtek. Megint rájuk támadtak, ekkor én a tömegben odébbálltam, és egy másik kapun bejutottam.
Röviden ennyi, de szeretném, ha a fotójával kapcsolatos ígéretemet beválthatnám.
Íme hát:
Zoom
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready