Rossz­kor volt rossz helyen Kern András (68), a Vígszínház Kossuth-díjas művészét szerdán a közterület-felügyelet emberei bírságolták meg egy pofátlan parkolás miatt.
Kern és a közteresek amúgy békés közjátékát a Blikk ol­vasó-riportere, Norbert örökítette meg. Norbert szerint a zsidó nem vitatta az intézkedést, sőt kedélyesen elbeszélgetett a hivatalos közeggel. Csotrogányát elnézve úgyis csak aprópénz lehetett neki az esetleges büntetés - tehetnénk hozzá.
Zoom
– Szerda reggel a Szentendrei út és a Bogdáni út sarkán jártam, ott láttam meg, hogy valaki bizony elég rossz helyen, a járdán állt meg az autójával – mondta a bulvárlapnak Norbert. – A közterület-felügyelet emberei is kiszúrták, és már javában fényképezték a kocsit, amikor megjelent Kern András művész úr. Bár nem hallottam, hogy miről beszélnek, az biztos, hogy nem volt köztük konfliktus, békésen megbeszélték a dolgot, nyilván a művész úr elismerte a hibáját.
A lap megkérdezte a zsidót is, aki nem tagadta az esetet, s mindössze az alábbi pár mondatot kívánta hozzáfűzni a dologhoz:
– Kinek mi a f…sz köze van ehhez? Mindig utáltam a feljelentőket, úgy látszik, ez zsigerből jön náluk, nyilván már a zsidókat is feljelentették nyilas házmester korukban.
(Blikk nyomán)
Kapcsolódó: