Hihetetlen? Játsszunk el a gondolattal, mi történne, ha igaz lenne! Akárcsak néhány ártalmatlan hűtőmágnes erejéig, csíkos ruhában dolgozni igyekvő hosszú orrúakkal vagy a karját magasba emelő lelkes német vezetővel.
Hiába hangzik érdekesen, garantált, hogy az összes hivatásos rettegő loholna felszámolni a vásárt, és még a TEK is találna a helyszínen néhány "MNA-ágat" az örökzöld alatt. Ettől azonban ezúttal sem kell félni, horogkeresztről szó sincs, kettős mércéről, vörös csillagról és Rosenfeld-nosztalgiáról annál inkább (ami Győrkösékkel is kompatibilis, jobban, mint a hungarizmus). Így már máris hihető, és egy belvárosi beltenyészetesnek csak egy vállrándítást ér meg.
Mindez az ún. Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásáron (ez alapján inkább Fenyőünnepi Vásár) hirdeti országimázsunkat, ahová rengeteg turistát várnak, és az eltúlzott árak nem is a középosztálybeli magyarok pénztárcájához szabottak, akiknek legfeljebb egy kis helikopterezés fér bele.
Zoom
Olvasónk képén a vörös nosztalgia, várjuk a tévedésünket bizonyító felvételeket a náci, fasiszta, hungarista, hómanista relikviákról
(Kuruc.info)
Miközben nálunk az önkényuralmi jelkép is rendben van, ha vörös, a németek a náci számoktól is rettegnek: