Furcsa dolgokkal találkozhat mostanság az a szülő, aki rendszeresen vásárol kisiskolás gyermekének gyakorlófüzeteket. A szóban forgó füzetkéken szereplő Regnobooks Kiadó - ­ akik magukat a saját honlapjukon Házi Feladat Kiadónak nevezik - ­ ugyanis most kemény fába vágta a fejszéjét: úgy döntöttek, hogy felvilágosítják a kicsiket arról, hogyan is lesz a baba, vagy éppen milyen a szeretkezés. Nem is akárhogy...
Zoom
A Nem a gólya hozza című színező füzetet az áprilisi Napközis házi feladat - ­ Amit nem tanulunk az iskolában kiadvány tartalmazza, egy Színszámozó és egy Labirintusok könyve mellett. A kiadó így ír róla:
A Nem a gólya... rész az egyik legkényesebb témába vág bele: hogyan is születik a gyerek. Nem próbálunk mélyrehatóan elemezni, hanem játékosan, érdekesen, röviden, de mégis érthetően magyarázzuk ezt el ennek a korosztálynak.
A Szülők Lapja kíváncsiságból megvásárolta a füzetet, és végignézték. Hogy egy hatéves gyermeknek mi mennyire mélyreható, és ebben a korosztályban ily módon van­-e szükség a szexuális felvilágosításra, azt vitatnánk - ­ talán nem a szétterpesztett női láb közül előbújó baba vagy az "apa fütyije nagy lesz és megkeményedik" leírás az, amivel feltétlenül találkoznia kellene egy hatévesnek, főleg nem lerajzolva - írják.
Képek és idézetek a füzetkéből - nyilván nem hatéveseknek:
"Apa fütyije nagy lesz és megkeményedik..."
Zoom
"Ezután lefekszenek egymással, s apa beteszi anya puncijába a fütyijét. Ekkor ők nagyon­-nagyon boldogok, s együtt mozognak..."
Zoom
"Ezután megjelenik a baba karja, majd a doktor segítségével kibújik teljesen..."
Zoom
És miután a gyerekek kiszínezgették a szex és a szülés pillanatait, lazításképpen kapnak egy hóembert is, amit szintén színezhetnek...
Zoom
Persze az ötlet nem újkeletű, és nem az elvadult 21. század terméke: eredetileg egy dán író és pszichoterapeuta, Per Holm Knudsen adott ki hasonló rajzos füzetet, még 1975­-ben.
Látszik is az apán, hogy milyen ősi dán feje van - de legalább jól talál a nálunk élő szemiták ősmagyarokéval... Ennek kapcsán lásd: Merkelék honlapot indítottak a fajgyalázás népszerűsítésére - pornográf rajzokkal megy a kedvcsinálás (18+)
Ahogy a Hogyan lesz a kisbaba?­ füzetecske rajzait és szövegét elnézzük, a mostani magyar kiadás lényegében ezt magyarította - ­ ezt a tényt azonban a kiadványban szemérmesen elhallgatták.
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
(Kuruc.info - Szülőklapja.hu nyomán)
Frissítés: A magyar kisiskolások egészséges lelki fejlődése ellen indított legújabb támadás felveti az álnaiv kérdést: vajon milyen emberek állhatnak egy ilyen akció hátterében? A választ nem nehéz megtalálni.
A Regnobooks (Házi feladat) Kiadó mögött egy Homonnai Zoltán nevű ember rejtőzik, aki jelenleg Jew Yorkban él a saját Facebook-adatlapja szerint. Ha valaki találkozni szeretne vele, vagy személyesen vásárolna be remek kiadványaiból, az Brooklynban keresse. Az általa működtetett boszorkánykonyhán minden megtalálható, ami egy lélekmérgező számára szem-szájnak ingere lehet. A középpontban természetesen a multikulti áll, no meg Mojse és barátai. Én mindenesetre azt ajánlom, mindenki óvakodjon az ilyen barátoktól - írja olvasónk, Skorzeny.
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom